ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαδόπουλος: «Αφιερωμένη στον κόσμο η νίκη»

παπαδόπουλος-αφιερωμένη-στον-κόσμο-323010

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων Σούλης Παπαδόπουλος, που πανηγύρισε χθες την πρώτη του νίκη σε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό, έχοντας τρεις ισοπαλίες στις προηγούμενες, ανέφερε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου: «Ηταν η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα και πρώτο δικό μου παιχνίδι στον πάγκο και την κάνει και πιο σημαντική. Η παρουσία του κόσμου και μόνο δείχνει τι ομάδα είμαστε και πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας. Προσπάθησα, τις 3-4 ημέρες που είμαι με τους ποδοσφαιριστές να δουλέψω, δεν είμαι από τους προπονητές που μιλούν για τον προηγούμενο και τη δουλειά του, ο καθένας έχει το σεβασμό μου. Η ομάδα είναι καλά, έχει πολύ καλούς παίκτες. Σίγουρα θέλει πολύ δουλειά σε κάποια κομμάτια, γιατί ο κάθε προπονητής δουλεύει διαφορετικά.

Οσον αφορά το παιχνίδι, ήμασταν πολύ νευρικοί στο πρώτο μέρος, δεν ξεκινήσαμε καλά, παρότι ξέραμε πώς παίζει ο αντίπαλος. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση, γιατί τις είχαμε δουλέψει τόσο τις αμυντικές, όσο και τις επιθετικές πάρα πολύ όλη την εβδομάδα. Παρόλα αυτά ισοφαρίσαμε γρήγορα, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και πιο νωρίς, αλλά συνολικά στο πρώτο μέρος ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά, ηρεμήσαμε, αλλάξαμε και κάποια πράγματα και στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλοί, πετύχαμε ένα γκολ, αν ήμασταν πιο προσεχτικοί θα πετυχαίναμε άλλο ένα και θα τελειώναμε πιο εύκολα το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, γιατί τους πίεσα αυτό το διάστημα και τα παιδιά που έμειναν εκτός αποστολής, που ήδη ξεκίνησαν την προπόνηση. Δε γίνεται με λόγια και χωρίς δουλειά να πάει κάποιος μπροστά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τη νίκη την αφιερώνω στον κόσμο γιατί μου έδωσε πολύ δύναμη. Οπως οι ποδοσφαιριστές θέλουν στήριξη για να πάρουν ψυχολογία, έτσι και οι προπονητές και ο κόσμος ήταν καταλυτικός».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου