ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διέξοδο μέσω Κυπέλλου ψάχνει ο Ολυμπιακός Βόλου

διέξοδο-μέσω-κυπέλλου-ψάχνει-ο-ολυμπι-345960

«Μπόρα» ήταν και πέρασε… για τον Ολυμπιακό Βόλου το άτυχο αποτέλεσμα της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Βέροια στη Φιλιππούπολη και η ήττα σοκ με 2-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν το χρόνο να σκεφτούν μια μη αναμενόμενη ήττα που ήρθε στα τελευταία λεπτά, με δύο αναπάντεχα γκολ- ειδικά βάσει της εξέλιξης του παιχνιδιού, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 52’ – καθώς σήμερα έχουν νέα αγωνιστική υποχρέωση, αντιμετωπίζοντας, «εντός» έδρας… στο Στάδιο Αλκαζάρ, τον Απόλλωνα Πόντου (4μ.μ.) για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Βολιώτες, παρά την κούραση και την απογοήτευση από το προηγούμενο παιχνίδι, καλούνται… να πείσουν και να αντιστρέψουν την μέτρια προς… κακή εικόνα που έδειξαν στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Σαφώς, αυτοσκοπός δεν είναι το Κύπελλο, ωστόσο μια καλή εμφάνιση και σημάδια ανάκαμψης μέσω καλής αγωνιστικής απόδοσης θα μετριάσουν το αρνητικό κλίμα που έφερε η ήττα από τη Βέροια.

Με Δεινόπαπα η αποστολή

Με τη χθεσινή πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Απόλλων Πόντου για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στις 4μ.μ. στο Στάδιο Αλκαζάρ (Λάρισα).

Για πρώτη φορά στην αποστολή και στα πλάνα του Θωμά Γράφα τη φετινή σεζόν βρίσκεται ο Θανάσης Δεινόπαπας, που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, με την εμπειρία του τους ερυθρόλευκους.

Ο Θωμάς Γράφας θα έχει στην διάθεση του τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Γιδόπουλος, Ζάχος, Βοσνακίδης, Κλεμέντε, Γραικός, Δεινόπαπας, Καρακώστας, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μπαρούτας, Μπουτζίκος, Ντούνης, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας, Φαζός.

Σφυρίζει ο Πανυτσίδης

Ανακοινώθηκε η διαιτησία του σημερινού εξ αναβολής αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Απόλλων Πόντου στο στάδιο Αλκαζάρ για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, από την ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την Κοζάνη, με βοηθούς τους Νίκζα και Στεφούλη από τη Λάρισα και τα Γρεβενά αντίστοιχα.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη θύρα 3 και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14.00.

Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος) 10€.

Οσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold, Silver, Fans και Ladies παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.

Απαραίτητη για όλους τους φιλάθλους για την παραλαβή του εισιτηρίου και την είσοδο τους στο γήπεδο η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Τέλος παρακαλούνται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να μετακινηθούν μεμονωμένα στο πλαίσιο της ασφαλούς μετακίνησης τους από και προς το Στάδιο Αλκαζάρ.

Αναστάτωση… λόγω «Δίκης»

Αναφορά στο παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου – Βέροια, που προκάλεσε αναστάτωση στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έγινε στην εκπομπή «Η Δίκη στο Open» του Κυριάκου Θωμαΐδη. Εκεί παρουσιάστηκε μια φωτογραφία, στην οποία διακρίνονται περίεργες τιμές στις στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονταν, στο 51’ της κυριακάτικης αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, η νίκη του τυπικά γηπεδούχου Ολυμπιακού είχε στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο απόδοση 12, η ισοπαλία προσφερόταν στο 4, ενώ νίκη της Βέροιας, με το σκορ στο 0-0, στο ιδιαίτερα χαμηλό, 1,36. Σε άλλες εταιρίες, το παιχνίδι τη συγκεκριμένη στιγμή παρουσιαζόταν ως «φραγμένο», οπότε δε μπορούσαν να γίνουν πονταρίσματα.

Παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησε ο καλεσμένος της εκπομπής Αλέξης Κούγιας, ώστε να αποσαφηνιστεί αν υπάρχει κάτι μεμπτό, στο εν λόγω παιχνίδι.

Στα Τρίκαλα τελικά…

Στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων ορίστηκε τελικά ο αγώνας του ΑΟ Τρίκαλα με τον Ολυμπιακό Βόλου παρά τις πληροφορίες που ήθελαν την αναμέτρηση να ορίζεται στο Αλκαζάρ, μιας και συνεχίζονται οι βελτιωτικές εργασίες στον χλοοτάπητα στο στάδιο των Τρικάλων. Το θεσσαλικό ντέρμπι θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 3μ.μ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της 3ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Football League:

Σάββατο 12/10 (15.00)

Ασπρόπυργος-Καβάλα

Κυριακή 13/10 (15.00)

Α Ο Τρίκαλα-Ολυμπιακός Βόλου

Κυριακή 13/10 (16.00)

Αιγάλεω-Ιάλυσος

Νίκη Βόλου-Καλαμάτα

Βέροια-ΠΟ Τρίγλιας

Ιωνικός-ΟΦ Ιεράπετρας

Διαγόρας-Θεσπρωτός

Περαστικά σε Μαρούδα

Με ανακοίνωση της η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Τάσο Μαρούδα. Συγκεκριμένα: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές εύχονται περαστικά στον Τάσο Μαρούδα μετά και την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη σήμερα. Ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους όπου και τον περιμένουμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου