ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εντός… έδρας στη Λάρισα

εντός-έδρας-στη-λάρισα-352008

Στη Φιλιππούπολη της Λάρισας… ξενιτεύεται ο Ολυμπιακός Βόλου, που υποδέχεται την Κυριακή 6 Οκτωβρίου τη Βέροια (3μ.μ. ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, ενώ στη Λάρισα και στο Αλκαζάρ θα δοθεί ο αγώνας Κυπέλλου.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εντονη ήταν η φημολογία για το γήπεδο που θα φιλοξενούσε τους ερυθρόλευκους και το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Βέροια, ωστόσο προτιμήθηκε εκείνο της Φιλιππούπολης, λόγω και της τηλεοπτικής κάλυψής του από την κρατική τηλεόραση.

Μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας απέναντι στον Ασπρόπυργο, με τους ερυθρόλευκους να χάνουν κυριολεκτικά το παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους, αφού προηγούνταν με 2-1 έως και το 84’ και ισοφαρίστηκαν κυριολεκτικά στο… πάρα 5, η ομάδα του Ολυμπιακού θέλει το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο «εντός» έδρας παιχνίδι, προκειμένου να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Αντίπαλός του η ομάδα της Βέροιας Ν.Π.Σ., περσινή πρωταθλήτρια του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, που στην πρεμιέρα της Football League, παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στον Διαγόρα Ρόδου.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το ρεπό τους την Τρίτη και από προχθές έχουν ήδη μπει σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας, απόλυτα συγκεντρωμένοι στο Κυριακάτικο παιχνίδι, που αν και νωρίς, χαρακτηρίζεται μεγάλης σημασίας για το συγκρότημα του Θωμά Γράφα.

Παρά τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές που πραγματοποίησε ο τεχνικός των Βολιωτών στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, ο Αντώνης Τσιάρας που διαγνώστηκε με διάσειση, αλλά και οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Ιμπάν Ράντι, που αντικαταστάθηκαν, δεν έχουν κάτι σοβαρό και έτσι προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα. Όπως και χθες, για σήμερα έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Αγ. Γεώργιο Βελεστίνου.

Στο Αλκαζάρ με Απόλλωνα Πόντου

Στο Αλκαζάρ θα διεξαχθεί εν τέλει το παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Πόντου την ερχόμενη Τετάρτη 9/10 στις 4μ.μ., στο πλαίσιο της 4ης φάσης της διοργάνωσης. Θεωρούνταν πιθανό, η αναμέτρηση να διεξαχθεί στη Φιλιππούπολη, ωστόσο η ΕΠΟ ενημέρωσε τις δύο ομάδες για τον τόπο και την ώρα του παιχνιδιού. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για χθες Τετάρτη, ωστόσο αναβλήθηκε από την ΕΠΟ, μετά από αίτημα τόσο του Ολυμπιακού, αλλά και ενέργειες της ΕΠΣΘ.

O Φώτης Ντάουλας «σφυρίζει» στη Φιλιππούπολη

Ο 28χρονος -γεννηθείς το 1991- Φώτης Ντάουλας, του συνδέσμου Δυτικής Αττικής ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Ν.Π.Σ. Βέροια, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Βοηθοί του στο κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι οι Τιμολέων Γεωργακόπουλος και Χρήστος Κορόνας του συνδέσμου Πειραιά. Ως 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Ιωάννης Παραδεισόπουλος του συνδέσμου Πιερίας, ενώ παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Αντώνιος Βαλιώτης του συνδέσμου Λάρισας.

Τα εισιτήρια

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου, ενημερώνοντας τον φίλαθλο κόσμο για τη διάθεση των εισιτηρίων στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Βέροια. Αναλυτικά αναφέρεται: «Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 15:00 στο γήπεδο Φιλιππούπολης (Λάρισα), όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League τη Βέροια. Η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από τη θύρα 2 και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.00.

Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος) 10€
Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.
Οσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητη για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.
Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη τη συνοδεία κηδεμόνα».

Εκδρομή οι Austrian Boys

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys με τη οποία κάνουν γνωστό πως διοργανώνουν εκδρομή στη Φιλιππούπολη της Λάρισας για τον εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο σύνδεσμός μας διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή για το «εντός» έδρας ματς στη Φιλιππούπολη απέναντι στον Ν.Π.Σ. Βέροιας. Ολοι εκεί ντυμένοι στα ερυθρόλευκα να βοηθήσουμε την ομάδα μας με τις φωνές μας να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Κόστος εκδρομής 8€.
Ωρα αναχώρησης Κυριακή στις 12:30.
Δηλώσεις συμμετοχής σήμερα Παρασκευή 7μ.μ.-9μ.μ. στον σύνδεσμο, καθώς και Σάββατο 7.30μ.μ.-11μ.μ. στην εκδήλωση των «Μαλαβέτας» στο πάρκο στην Ορμινίου.
ΥΓ: Οσο πόλεμο κι αν δεχόμαστε το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας ενώσουν και να μας δυναμώσουν ακόμα περισσότερο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου