ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Ολυμπιακό Β. βλέπουν μόνο το αύριο

στον-ολυμπιακό-β-βλέπουν-μόνο-το-αύριο-357732

Στον Ολυμπιακό Βόλου μπορεί να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την έδρα, αλλά προς το παρόν το μυαλό τους είναι εκτός έδρας αφού αύριο Κυριακή (16.00) υπάρχει το παιχνίδι στον Ασπρόπυργο για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε όπως αναμενόταν πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για το πρωτάθλημα της Football League, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΕΕΑ και ο Ολυμπιακός ξεκινά αύριο στο επαγγελματικό πρωτάθλημα στο οποίο επιστρέφει μετά από τρία χρόνια …έστω και χωρίς τη δική του έδρα…

Ο Ολυμπιακός ξεκινά από τον Ασπρόπυργο θέλοντας την καλή αρχή και μετά θα πρέπει να βρει έδρα για το ματς που θα ακολουθήσει την Κυριακή 6/10 με τη Βέροια για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Ο Ολυμπιακός στην 3η αγωνιστική θα παίξει στα Τρίκαλα και μετά με μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια και με έδρα τη Νεάπολη ακολουθούν (4η και 5η αγωνιστική) δύο παιχνίδια έδρας με τους πρωτάρηδες της Football League, Θεσπρωτό και ΟΦ Ιεράπετρας.

Κανονικά για την ερχόμενη Τετάρτη υπάρχει αγώνας Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Απόλλωνα Πόντου (Καλαμαριάς) αλλά δεν υπάρχει γήπεδο!

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου κλείνει το δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης για επανασπορά, γεγονός που σημαίνει πως το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό για 20 μέρες περίπου για εργασίες στον χλοοτάπητα.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και υπογραφεί η σύμβαση με τον Δήμο Βόλου για την παραχώρηση του γηπέδου της Νεάπολης, θα μπορεί να παίξει στο εν λόγω γήπεδο στις 20 Οκτωβρίου, στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με Θεσπρωτό. Πάντως ενώ το Στάδιο Αλμυρού που είχε δηλωθεί ως 2η έδρα συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες να φιλοξενήσει το παιχνίδι Κυπέλλου, μία επιστολή από τον εκεί Δήμο έφερε τα πάνω κάτω. Σύμφωνα με την επιστολή του Δήμου, το Στάδιο θα παραμείνει κλειστό από τις 30/9 έως και τις 18/10 ώστε να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα. Την ίδια επιστολή έλαβε και ο Γ.Σ. Αλμυρού.

Ετσι το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου για τις 2 Οκτωβρίου παραμένει στον αέρα καθώς άλλο γήπεδο στη Μαγνησία δεν υπάρχει (ΕΑΚ, Νεάπολης, Αλμυρού κλειστά και του Βελεστίνου δεν πληροί προϋποθέσεις) και πιθανότατα τη Δευτέρα θα αναβληθεί, εκτός αν η διοργανώτρια ορίσει γήπεδο εκτός νομού Μαγνησίας!

Πάντως μετά το πρώτο επίσημο ματς την Τέταρτη που ήταν πάλι εκτός για το κύπελλο στην Αταλάντη, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τώρα το μυαλό του και το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα της Football League που για τους ερυθρόλευκους ξεκινά την Κυριακή από τον Ασπρόπυργο… χωρίς προβλήματα!

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να παρουσιαστούν δυνατοί, πειθαρχημένοι και να ξεπεράσουν και την κούραση που υπάρχει από το παιχνίδι με την Αταλάντη και την καταπόνηση που είχε η ομάδα από το γεγονός ότι χρειάστηκε να παίξει 120 λεπτά.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην Αταλάντη στο παιχνίδι του Κυπέλλου, στηρίζοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας τους οποίους περιμένει και στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου (16:00 – Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου) με τον Ασπρόπυργο εκτός έδρας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League.

Austrian Boys: Εκδρομή στον Ασπρόπυργο

Εκδρομή στον Ασπρόπυργο διοργανώνει ο σύνδεσμος οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου Austrian Boys. Η ανακοίνωση: «Κυριακή ξεκινά η χρονιά με την επιστροφή μας σε επαγγελματικές κατηγορίες, χρέος μας να ακολουθήσουμε και φέτος την ομάδα μας όπως κάνουμε κάθε χρόνο σε κάθε κατηγορία… Ο σύνδεσμός μας διοργανώνει εκδρομή για τον Ασπρόπυργο.

Ωρα αναχώρησης την Κυριακή στις 10:30 μπροστά από τον σύνδεσμο.

Τιμή εκδρομής 15€ …Και όπου παίζεις ήρθαμε… Υ.Γ. εκδρομές παντού και για όλους!».

Επίσης στον Ασπρόπυργο θα δώσει το «παρών» και ο Σύνδεσμος Φίλαθλων Ολυμπιακού Βόλου Athens Fans, που έχει έδρα την Αθήνα.

Κατοίκος στον Ασπρόπυργο

Ο Κωνσταντίνος Κατοίκος από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε διαιτητής στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και τον Ολυμπιακό Βόλου που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο Ασπροπύργου την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 4μ.μ..στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής στη Football League.
Ο Κατοίκος με 6 διαιτησίες Β’ και 36 Γ’ Εθνικής την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Αραβίδη και Σταυρόγλου, ενώ 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο Χρήστος Χρυσάφης όλοι από την ΕΠΣ Αθηνών.

Η προπώληση των διαρκείας

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με την οποία κάνει γνωστό πως συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο:

«Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, που ξαναβρίσκει την ποδοσφαιρική μας ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τα εισιτήρια θα ισχύουν για τους αγώνες έδρας Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

VIP 200 ευρώ (σκεπαστή κερκίδα – ονομαστική θέση – πάρκινγκ στον προαύλειο χώρο), απλά 90 ευρώ, συνδεσμιακά 50 ευρώ (πέταλο), γυναικεία 50 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι τα εισιτήρια μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία του Συλλόγου, Λαχανά 38, 1ος όροφος και ώρες 10.00-14.00 και 18.30 -20.30, εργάσιμες ημέρες (πληροφορίες στο τηλέφωνο: 24210 62220), από το καφέ Da Luz (Δεληγιώργη 4 με Πολυμέρη) και από τον Σύνδεσμο των Austrian Boys μόνο συνδεσμιακά και γυναικεία (Αγ. Δημητρίου 17-Νέα Δημητριάδα) Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 19.00 – 21.00.

Για τους ανέργους θα υπάρχουν στη διάθεσή τους 50 εισιτήρια για κάθε αγώνα, τα οποία θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν έως και την παραμονή του αγώνα, με σειρά προτεραιότητας και την επίδειξη της κάρτας ανεργίας σε ισχύ, από τα γραφεία του συλλόγου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου