ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ολυμπιακός Βόλου… Ενα πάθος που διαρκεί» …το σύνθημα

ολυμπιακός-βόλου-ενα-πάθος-που-διαρ-362437

Με αρκετό κόσμο και ενθουσιασμό έγινε χθες στο κέντρο «Φίλια Γη» η γιορτή-παρουσίαση του νέου Ολυμπιακού Βόλου που επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες, αύριο έχει τον πρώτο του επίσημο αγώνα αλλά για το κύπελλο και την ερχόμενη Κυριακή ξεκινά και στο πρωτάθλημα…

Στη χθεσινή εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι των βουλευτών Χρήστου Μπουκώρου, Κώστα Μαραβέγια, ενώ τις ευχές τους έστειλαν οι κ.κ. Λιούπης, Μεϊκόπουλος και οι κ.κ. Μακρή, Παπανάτσιου, Κολυνδρίνη.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Bόλου, Ν. Τσεκούρας ευχήθηκε νέες επιτυχίες, έκανε αναφορά στα τρία δύσκολα χρόνια κόντρα σε όλους και τη δικαίωση χάρη και στη βοήθεια του Ευριπίδη Τσιμπανάκου ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ερασιτέχνη, τόνισε ότι φέτος η έδρα θα είναι στη Νεάπολη.

Στη χθεσινή εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 (από τους Ρόκα, Ντούνη, Ράντι και Κουτσιανικούλη) για τα οποία αναμένεται να υπάρξει μεγαλύτερη κίνηση τις επόμενες ημέρες ενώ τιμητικά το πρώτο εισιτήριο διαρκείας δόθηκε στον Γρηγόρη Συνετόπουλο, γιο του αείμνηστου Τάκη Συνετόπουλου. Τα εισιτήρια διατίθενται εκτός από τα γραφεία του Συλλόγου και από το καφέ Da Luz (Δεληγιώργη 4 με Πολυμέρη) και από τον Σύνδεσμο των Austrian Boys μόνο συνδεσμιακά και γυναικεία (Αγ. Δημητρίου 17 Νέα Δημητριάδα).

Στην εκδήλωση με σύνθημα το «Ολυμπιακός Βόλου… Ενα πάθος που διαρκεί»… οι παραβρισκόμενοι έμειναν ικανοποιημένοι από τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας (πρώτη ερυθρόλευκη, 2η λευκή και 3η λαχανί, ενώ ροζ και μαύρη είναι των τερματοφυλάκων), ενώ παρουσιάστηκε το ρόστερ με χαιρετισμό από Κουτσιανικούλη, και το προπονητικό staff, αλλά και της Κ-17 που θα συμμετάσχει στο ανάλογο πρωτάθλημα.

Επίσης όλοι είδαν σε video τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου, όπου και είναι το προπονητικό κέντρο της ομάδας, καθώς και τα νέα γραφεία του συλλόγου στην οδό Λαχανά 38. Τα νέα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι την είσοδο της πόλης, με την οργάνωση της ομάδας να είναι σε υψηλό επίπεδο ενώ στον ίδιο χώρο είναι και η έδρα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Ειδικότερα στα νέα γραφεία της ομάδας υπάρχει η μεγάλη κεντρική αίθουσα, όπου θα γίνονται οι συνεδριάσεις των διοικητικών συμβουλίων της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη και στον συγκεκριμένο χώρο έχει στηθεί η τροπαιοθήκη όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει ιστορικές φωτογραφίες της ομάδας και όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει η ομάδα.

Στον ίδιο χώρο υπάρχει και ένα μπαράκι «ντυμένο» στα ερυθρόλευκα ενώ εκτίθεται και η ερυθρόλευκη εμφάνιση της ομάδας, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των νέων γραφείων όπου υπάρχουν τρεις χώροι γραφείων όπου στον έναν εδρεύει ο Ερασιτέχνης, στο δεύτερο γραφείο λειτουργεί η γραμματεία της ομάδας ενώ φυσικά υπάρχει και το γραφείο του προέδρου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στη χθεσινή εκδήλωση από τον ΑΣ Ολυμπιακό Βόλου βραβεύτηκε η αθλήτρια του συλλόγου Βόλου Ελευθερία Στάμου η οποία τον Ιούλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Νέων – Νεανίδων, στην παρθενική της συμμετοχή κατέκτησε δύο μετάλλια…

Οι παρευρισκόμενοι μετά το τέλος των παρουσιάσεων διασκέδασαν και μουσικά με το συγκρότημα του Τάσου Ιωακειμίδη, ενώ όλοι ευχήθηκαν η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες να φέρει και νέες επιτυχίες για να φτάσει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει…

Εκτός από τον κόσμο ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε και κάποιους ανθρώπους και επιχειρήσεις που βοηθούν την ομάδα: Γυροβόλος, Τσιπουράδικο: Αλάτι, Τσιπουράδικο: Ιώδιο, Σιούρας Ξύλινες Δημιουργίες, GYΜ WAY, Καλλονή Hotel, Ιατρική Απεικόνιση, Pepsi, Κλινική Ελπίς και ειδικά τον γιατρό Μπουκή Ευστράτιο, Θοδωρής Ανδρέου φαρμακείο και φυσιοθεραπεύτρια Παρισένια Παξινού.

Εχει αγώνα αύριο

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου αρχίζουν αύριο Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου(16.00) εκτός έδρας με τον αγώνα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την Αταλάντη.

Στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα αυτό το πρώτο ματς και θέλουν να δείξουν την αγωνιστική τους ανωτερότητα γήπεδο με στόχο να προχωρήσουν όσο το πολύ στο Κύπελλο.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Ανδρέας Γκάμαρης από την ΕΠΣ Αθηνών που πέρσι 9/12/18 είχε σφυρίξει το ματς Φωκικός Άμφισσας – Ολυμπιακός Βόλου 1-1 και συνολικά ήταν διαιτητής σε 60 παιχνίδια Β’, Γ΄ Εθνικής. Την Τετάρτη θα έχει βοηθούς τους Άγγελο Κολιάκο και Χρήστο Νικολάου επίσης από την Ένωση Αθηνών.

Συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπελλο θα υπάρχουν για τον Ολυμπιακό Βόλου για 2 εβδομάδες καθώς μετά την Αταλάντη, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα της Football League και οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν στον Ασπρόπυργο, πιθανόν θα υπάρξει ματς κυπέλλου στις 2 Οκτωβρίου στον Βόλο και στις 6/10 θα υποδεχθούν τη Βέροια στη Νεάπολη, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός στην 3η αγωνιστική θα παίξει στα Τρίκαλα και μετά με μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια ακολουθούν (4η και 5η αγωνιστική) δύο παιχνίδια έδρας με τους πρωτάρηδες της Football League, Θεσπρωτό και ΟΦ Ιεράπετρας…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου