ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου

φιλικό-σήμερα-για-τον-ολυμπιακό-βόλου-376597

Ενα ακόμη δυνατό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας, ενώ για τις 23 του μήνα έχει προγραμματιστεί η εκδήλωση παρουσίασης της νέας ομάδας και γίνεται προσπάθεια και για ένα φιλικό ακόμη πρόβα τζενεράλε …αλλά στον Βόλο… Το σημερινό είναι το έβδομο παιχνίδι που δίνει ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και στην ουσία ο κόσμος του είχε την ευκαιρία ως πιο κοντινό ματς να τον δει στο Βελεστίνο με τη Λάρισα…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το σημερινό φιλικό παιχνίδι στα Γιάννινα στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι στις 17.30 και πρόκειται για ένα ακόμη αγωνιστικό τεστ που δίνει η ομάδα του Θωμά Γράφα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ στην πόλη της Ηπείρου δεν θα αγωνιστούν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Βασίλης Κουτσιανικούλης και Θάνος Δεινόπαπας.

Στη χθεσινή μέρα στην προετοιμασία της ομάδας εντάχθηκε και ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Κουτσιανικούλης ώστε να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να είναι άμεσα σε θέση να βοηθήσει την ομάδα με την έναρξη του πρωταθλήματος …με τον Λαρισαίο μεσοεπιθετικό σε χθεσινή συνέντευξή του μεταξύ άλλων να αναφέρει: «Ηρθα σε μια ιστορική ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Η αλήθεια είναι πως δεν το σκέφτηκα ιδιαίτερα. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε ενδιαφέρον για την μεταξύ μας συνεργασία συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα και υπέγραψα… Εχω προλάβει να κάνω μόλις μία προπόνηση. Είδα την ομάδα στο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη. Διαθέτει πολύ καλό υλικό και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Football League… Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στη δεύτερη κατηγορία (Super League 2). Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Η ομάδα κρατάει χαμηλούς τόνους, έχοντας ωστόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της».

Οσον αφορά στην αποστολή για τον σημερινό φιλικό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα την αποτελούν οι: Μακρυωνίτης, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός Τσιάρας, Λάσκαρης, Ράντι, Στεφάνοβιτς, Τζέφερσον, Τσίτας, Ρόκας, Πόζογλου, Σκοπελίτης, Κόλα, Κλεμέντε, Μπακουλάτι, Πριόνας, Γιδόπουλος και ο νεαρός Φουτσίνι.

Στον Βόλο έμειναν οι Παπαϊωάννου, Μπαρούτας, Πάσχος, Καρακώστας, Δεινόπαππας, Κουτσιανικούλης, Καναβός, Ζάχος και ο τραυματίας Μαρούδας.

«Αποκαλυπτήρια»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου γνωστοποίησε ότι τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστούν η ομάδα και το προπονητικό τιμ. Παράλληλα, θα γίνουν τα… αποκαλυπτήρια των εμφανίσεων, καθώς και των αθλητικών εγκαταστάσεων και των γραφείων. Επίσης, θα παρουσιαστεί και η ομάδα Κ17.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Εκδήλωση παρουσίασης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και του προπονητικού staff που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League, την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, διοργανώνει ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στο κέντρο «Φίλια Γη» στον δρόμο για την Αλλη Μεριά.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας, ενώ θα παρουσιαστεί video από τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Αγιο Γεώργιο Βελεστίνου και από τα νέα γραφεία της ομάδας μας.

Επίσης, θα παρουσιαστούν ο επιστημονικός συνεργάτης, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ17 που θα συμμετάσχει στο ανάλογο πρωτάθλημα. Μετά το τέλος των παρουσιάσεων θα υπάρχει μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα του Τάσου Ιωακειμίδη.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να παρευρεθούν και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, μετά τα δύσκολα χρόνια που πέρασε η ομάδα μας και να βοηθήσουμε όλοι ώστε να είναι απαρχή νέων μεγάλων επιτυχιών.

Ολυμπιακός Βόλου… για πάντα. Γιορτάστε μαζί μας».

Η προπώληση των διαρκείας

Αρχισε και συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, που ξαναβρίσκει Τον Ολυμπιακό Β. στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τα εισιτήρια θα ισχύουν για τους αγώνες έδρας Κυπέλλου και πρωταθλήματος.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής: VIP 200 ευρώ (σκεπαστή κερκίδα, ονομαστική θέση, πάρκινγκ στον προαύλειο χώρο), απλά 90 ευρώ, συνδεσμιακά 50 ευρώ (πέταλο) και γυναικεία 50 ευρώ.

Προεγγραφές γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου, Λαχανά 38 1ος όροφος και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220 και ώρες 10-14.00 και 18.30 -20.30 εργάσιμες ημέρες.

Θα μάθει αντίπαλο στο Κύπελλο

Για την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου (16.00) ορίστηκε από την ΕΠΟ το παιχνίδι της Αταλάντης με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πατρών για τη β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Υπενθυμίζουμε ότι η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στην γ’ φάση του Κυπέλλου και θα αντιμετωπίσει σε μονό παιχνίδι τον Ολυμπιακό Βόλου, ως γηπεδούχος.

Αρχισε η Κ-17

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου άρχισε την προετοιμασία της η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού Βόλου, με τις οδηγίες του προπονητή Μαργαρίτη Καλαϊτζή και υπό την επίβλεψη του επιστημονικού συνεργάτη δρ. Ζήση Παπανικολάου, ενόψει του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Football League.

Η προπόνηση διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Γεωργίου Φερών και έλαβαν μέρος 18 ποδοσφαιριστές, ενώ άμεσα επίκειται και περαιτέρω ενίσχυση, έτσι ώστε η ομάδα να είναι αφενός ανταγωνιστική και αφετέρου να βοηθηθούν οι αθλητές στην αθλητική τους εξέλιξη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου