ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημα Λάσκαρης και φιλικό αύριο …για τον Ολυμπιακό Βόλου

επίσημα-λάσκαρης-και-φιλικό-αύριο-γι-394024

Επίσημα ο Παύλος Λάσκαρης αποκτήθηκε και ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου με τον παίκτη να έρχεται για να ενισχύσει την αμυντική λειτουργία της ερυθρόλευκης ομάδας καθώς έχοντας παραστάσεις κυρίως από τη Football League αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Παύλου Λάσκαρη. Ο Παύλος γεννήθηκε στις 19/3/1996, αγωνίζεται ως αμυντικός και ανασταλτικός μέσος. Ξεκίνησε την αθλητική του πορεία από τον Φωστήρα, αγωνίστηκε στον Ηρακλή, στα Χανιά, στη Βέροια και πριν από την ομάδα μας, στο πρώτο μισό της περιόδου 2018-19 αγωνίστηκε στην ομάδα του Αιγινιακού και έκλεισε τη χρονιά στην ομάδα των Τρικάλων. Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Παύλο Λάσκαρη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο 23χρονος υψηλόσωμος (1,87) αμυντικός μέσος Παύλος Λάσκαρης είναι γνωστός καθώς πέρσι κατέγραψε 11 συμμετοχές με τη φανέλα του Α.Ο. Τρίκαλα, που μετακόμισε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, προερχόμενος από τον Αιγινιακό που και είχε 10 συμμετοχές.

Πέρσι στα Τρίκαλα συνυπήρξε με Αντώνη Τσιάρα, Ιμπαν Ράντι και τον τερματοφύλακα Νίκο Γιδόπουλο ενώ με προπονητή τον Θωμά Γράφα Λάσκαρης, Τσιάρας, Ράντι έπαιξαν μαζί στο ματς με τον Αήττητο…

Ο νεαρός αμυντικός μέσος έχει συνολικά 32 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική (Τρίγλια Ραφήνας, Φωστήρας) και 50 στη Β’ Εθνική με Χανιά (18), Βέροια (11), Αιγινιακό (10) και Τρίκαλα (11) ενώ πέρασε και από τον Ηρακλή το 2016 στην Α΄ Εθνική χωρίς συμμετοχή.

Επίσης αναμένεται να αποκτηθεί και ο Γάλλος Γκοτιέ Κλεμέντε, που ανήκει στον Αρη και προέρχεται από το Στρασβούργο και αφού έχει περάσει από το μικροσκόπιο του Γράφα παίζοντας και σε φιλικά απομένει να υπογράψει είτε ως δανεικός από τον Αρη είτε ως ελεύθερος.

Στο μεταξύ το πέμπτο του φιλικό παιχνίδι θα δώσει αύριο Σάββατο ο Ολυμπιακός Βόλου που θέλει να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα στη Football League στο τέλος Σεπτέμβρη, αλλά και πιο νωρίς παίζοντας κύπελλο, καθώς η ομάδα θα συμμετάσχει στην 3η φάση 14 – 15/9.

Οι ερυθρόλευκοι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους θα αντιμετωπίσουν αύριο Σάββατο 31 Αυγούστου, στις 6:00μ.μ., στο γήπεδο της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη τον Μακεδονικό σε ένα τεστ για την ομάδα αλλά και για τους παίκτες που ήρθαν στον Βόλο μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ελατοχώρι Πιερίας, όπως οι Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, Μανώλης Φαζός, Αντώνης Τσιάρας, ενώ για τον Ιμπάν Ράντι θα είναι το πρώτο αγωνιστικό δείγμα… Η σχετική ανακοίνωση για το φιλικό: «Η ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα αγωνισθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 18.00 στο γήπεδο της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη, με αντίπαλο την ομάδα του Μακεδονικού, η οποία αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία».

Τα εισιτήρια διαρκείας

Tα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου για τη σεζόν 2019-20 τέθηκαν σε κυκλοφορία και αφορούν σε όλα τα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα στο γήπεδο της Νεάπολης σε Φούτμπολ Λιγκ και Κύπελλο Ελλάδος. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι η εξής:

«Η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας όλων των αγώνων έδρας της ομάδας μας (κυπέλλου και πρωταθλήματος) στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νεάπολης.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

VIP: 200 ευρώ (σκεπαστή κερκίδα, ονομαστική θέση και θέση στάθμευσης στον προαύλειο χώρο).

Απλά: 90 ευρώ.

Γυναικών: 50 ευρώ.

Συνδεσμιακά: 50 ευρώ (πέταλο).

Οι προεγγραφές έχουν ήδη αρχίζει στα γραφεία του συλλόγου (Λαχανά 38 , 1ος όροφος) και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2421062220, τις ώρες 10.00-14.00 και 18.30-20.30, στις εργάσιμες ημέρες. Για την προεγγραφή απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα.

Για τους ανέργους θα υπάρχουν στη διάθεσή τους 50 εισιτήρια για κάθε αγώνα τα οποία θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν έως και την παραμονή του αγώνα, με σειρά προτεραιότητας και την επίδειξη της κάρτας ανεργίας σε ισχύ, από τα γραφεία του συλλόγου».

Τα τμήματα της ακαδημίας

Η προπονητική περίοδος έχει ξεκινήσει για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου από την περασμένη Δευτέρα, όσον αφορά στις ομάδες Κ16 (γεννηθέντες τα έτη 2004 και 2005) και Κ14 (γεννηθέντες τα έτη 2006 και 2007).

Παράλληλα, ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνους της ακαδημίας ότι τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν οι προπονήσεις και για τα τμήματα Κ12 (γεν. το 2008-2009), Κ10 (γεν. το 2010-2011) που θα έχουν προπονητή τον Κωνσταντίνο Γάκια, καθώς και το τμήμα Κ8 (γεν. 2012-2014) με προπονητή τον Χρήστο Καλαϊτζίδη. Σημειώνεται ότι οι κ.κ. Γάκιας και Καλαϊτζίδης είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA Β.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο επάνω γήπεδο της Αλλης Μεριάς. Η Κ12 θα γυμνάζεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 5.30 μ.μ. και η Κ10 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή στις 4.15 μ.μ. Οι προπονήσεις της Κ8 ορίστηκαν για κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 4 το απόγευμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου