ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακόμη καλύτερος μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ολυμπιακός Βόλου

ακόμη-καλύτερος-μέσα-στις-επόμενες-ημ-395719

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, που χτίζεται καθημερινά, ενόψει της συμμετοχής του αρχικά στο Κύπελλο Ελλάδος και εν συνεχεία στο πρωτάθλημα της Football League.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ο χρόνος είναι «γιατρός» για τους ερυθρόλευκους, που περιμένουν νέα ενίσχυση και ακόμη δύο παίκτες τις επόμενες ημέρες, από παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Τα πρώτα δείγματα γραφής που η ομάδα έδωσε μετά τα 4 φιλικά τεστ βρίσκονται ήδη στο… μπλοκάκι και το μυαλό του τεχνικού Θωμά Γράφα και του επιτελείου του, ενώ σαφώς απασχολεί το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει, παρά στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας (από τον οποίο ηττήθηκε 2-1), αλλά η αισιοδοξία ότι στα επόμενα ματς και έως την έναρξη του πρωταθλήματος θα βρίσκει δίχτυα ευκολότερα είναι διάχυτη.

Χθες, η προετοιμασία συνεχίστηκε για τους Βολιώτες στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Φερών, με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν με το τεχνικό επιτελείο τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όσο και σε αυτό της τακτικής. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, ενώ φιλικό θα δοθεί με τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 στα πλαίσια της προετοιμασίας της θα αγωνισθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου και ωρα 18.00 στο γήπεδο της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη, με αντίπαλο την ομάδα του Μακεδονικού, η οποία αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία».

Ξεκίνησαν προεγγραφές για τα διαρκείας

Τη στήριξη του κόσμου στη νέα προσπάθεια και την επιστροφή στα επαγγελματικά πρωταθλήματα περιμένει ο Ολυμπιακός Βόλου που ξεκίνησε προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου. Η ομάδα θα αγωνίζεται φέτος στο γήπεδο της Νεάπολης, περιμένοντας να κληθεί να υπογράψει και τη σύμβαση χρήσης και οι κατηγορίες των εισιτηρίων είναι τέσσερις. Αρχίζουν από 50 ευρώ τα φθηνότερα, ενώ τα πιο ακριβά (VIP) κοστίζουν 200 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας όλων των αγώνων έδρας της ομάδας μας (κυπέλλου και πρωταθλήματος) στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νεάπολης.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής: VIP: 200 ευρώ (σκεπαστή κερκίδα, ονομαστική θέση, πάρκινγκ στον προαύλειο χώρο), απλά 90 ευρώ, γυναικεία 50 ευρώ, συνδεσμιακά 50 ευρώ (πέταλο). Προεγγραφές γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου, Λαχανά 38, 1ος όροφος και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2421062220, ώρες 10-14.00 και 18.30-20.30 εργάσιμες ημέρες.

Για την προεγγραφή απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα. Για τους ανέργους θα υπάρχουν στη διάθεσή τους 50 εισιτήρια για κάθε αγώνα τα οποία θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν έως και την παραμονή του αγώνα με σειρά προτεραιότητας και την επίδειξη της κάρτας ανεργίας σε ισχύ από τα γραφεία του συλλόγου».

Οσον αφορά στο θέμα του γηπέδου της Νεάπολης και τη χρήση του στον Ολυμπιακό θα φροντίσουν να έχει διευθετηθεί το ζήτημα. Διοικητικοί κύκλοι τονίζουν πως δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία απολύτως ανησυχία στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει, για τον λόγο αυτό συνεχίζονται κανονικά οι προεγγραφές για την αγορά καρτών διαρκείας.

Ξεκινούν οι ακαδημίες

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε την έναρξη της προπονητικής περιόδου για την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020, για τις ομάδες Κ16 (γεννηθέντες τα έτη 2004 και 2005) και Κ14 (γεννηθέντες τα έτη 2006 και 2007). Οι προπονήσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στο μικρό γήπεδο της Αλλης Μεριάς.

Επιπλέον, όπως επισημάνθηκε, με νέα ανακοίνωση, η έναρξη των προπονήσεων για τα τμήματα Κ12 (2008-2009) και Κ10 (2010-2011) με προπονητή τον Κωνσταντίνο Γάκια (κάτοχος Uefa B) και για το τμήμα Κ8 (2012-2014) με προπονητή τον Χρήστο Καλαϊτζίδη (κάτοχος Uefa B) ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο επάνω γήπεδο της Αλλης Μεριάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου