ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημα στον Ολυμπιακό Βόλου και ο Ράντι

επίσημα-στον-ολυμπιακό-βόλου-και-ο-ράν-404591

Μετά τον Φαζό και τον Τσιάρα ενισχύεται …και επιθετικά

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ηταν γνωστό και έγινε και επίσημο με τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή Ράντι να ανακοινώνεται και να είναι πλέον μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου. Μετά την απόκτηση του Μανώλη Φαζού που ήδη αγωνίστηκε σε φιλικό και του Αντώνη Τσιάρα ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει με την ενίσχυσή του με την επίσημη απόκτηση του Ιμπάν Ράντι, ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

Ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα (έχει 36 συμμετοχές και 4 τέρματα) είχε συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους , ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε Ελλάδα και Κύπρο. Γεννημένος στις 2/6/1987 στην Ισπανία, όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Ράντι, βρέθηκε στην Ελλάδα την περίοδο 2013-14 αγωνιζόμενος για τον Φωκικό, για να ακολουθήσει ο Ηρακλής Ψαχνών, η Κύπρος και ο Άρης Λεμεσού.

Από εκεί επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ, για να μεταπηδήσει στη συνέχεια σε Σπάρτη και πέρυσι στα Τρίκαλα, έχοντας συνολικά 94 συμμετοχές και 11 γκολ στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση απόκτησής του από τον Ολυμπιακό:

«Η ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Ιμπάν Ιγιάνγκα Τραβιέρσο Ράντι. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε τις 2/6/1987) είναι διεθνής με την Εθνική της Ισημερινής Γουινέας (36 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ) και διακρίνεται για την ταχύτητά του. Είναι άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, αφού έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα ομάδων της χώρας μας.

Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Λας Πάλμας. Αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίας και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Μιραντές (2009-10), για να επιστρέψει στη Λας Πάλμας και για μία διετία να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Ακολούθησε η θητεία του στη Θέουτα (2012-13) και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα. Φόρεσε τη φανέλα του Φωκικού, του Ηρακλή Ψαχνών, του ΟΦΗ, της Σπάρτης και του Α.Ο. Τρίκαλα, ενώ ενδιάμεσα έκανε και μία χρονιά στην Κύπρο με τον Άρη Λεμεσού (2015-16). Έχει αγωνιστεί σε 94 ματς της Φούτμπολ Λιγκ και έχει σκοράρει 11 φορές, ενώ στην Κύπρο είχε 25 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Ιμπάν Ιγιάνγκα Τραβιέρσο Ράντι στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Αλλαγές στην ερυθρόλευκη ακαδημία

Προσθαφαιρέσεις προπονητών ανακοίνωσε η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, αναφέροντας σε δελτίο Τύπου: «Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Σταμπουλή, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού υπεύθυνου.

Επίσης, ξεκινά συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Ράλλη.

Ο Γιώργος Ράλλης ασχολείται με την προπόνηση τερματοφυλάκων από το 2009 με σημαντική προσφορά στις ομάδες του Πύρασου Νέας Αγχιάλου, του Ρήγα Φεραίου και του Γ.Σ. Αλμυρού, στον οποίο την περασμένη σεζόν υπήρξε προπονητής τερματοφυλάκων στην Γ’ εθνική κατηγορία.

Ο ίδιος αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας στον Γ.Σ. Αλμυρού, τον Αιολικό, το Αϊδίνι και τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Εμπλουτίζοντας συνεχώς τις γνώσεις του, πρόκειται να παρακολουθήσει τη σχολή UEFA C’ το Σεπτέμβριο.

Συνεχίζεται η άριστη συνεργασία με τον προπονητή Κωνσταντίνο Γάκια, ενώ η ακαδημία βρίσκεται σε συζητήσεις με προπονητές για κάλυψη άλλων δύο κενών θέσεων.

Ταυτόχρονα ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με το Νίκο Δενελάβα, ενώ οι Φούτρης Λευτέρης και Αγραφιώτης Φώτης αποχώρησαν οικιοθελώς από την προπονητική ομάδα της ακαδημίας. Θερμές ευχαριστίες σε όλους για την προσφορά τους.

Για εγγραφές νέων αθλητών και πληροφορίες σχετικά με την ακαδημία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6983500671 (Σταμπουλής Σταύρος), 6974443541 (Ζάχος Γιώργος) και 6981972867 (Βογιατζάκη Μαρία)».

Πλάνο 5ετίας στο μπάσκετ

Μακράς πνοής σχεδιασμός για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και σε ανακοίνωση του τμήματος επισημαίνεται σχετικά: «Μετά την επιτυχημένη πορεία, της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 η ομάδα των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών, που συνεργάστηκε με τη διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, κατέθεσε πρόταση ανάληψης της λειτουργίας του τμήματος και των υποδομών του.

Το Δ.Σ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 δέχτηκε ομόφωνα την υποβληθείσα πρόταση και η διαχείριση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ περνά στα χέρια επταμελούς ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Η οργάνωση του τμήματος αφορά εξ ολοκλήρου τόσο τη διοικητική όσο και την οικονομική διάρθρωση του, καθώς και την οργάνωση και λειτουργία των υποδομών του ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης. Με την εμπειρία της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου η ΔΕ προχωρά σε αναδιάρθρωση του τμήματος με ταχύτατους ρυθμούς και με μακρόπνοο σχέδιο πενταετούς διάρκειας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός συγχρόνου μοντέλου, που θα αποδώσει καρπούς στον αγωνιστικό τομέα.

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 θα σταθεί αρωγός της προσπάθειας αυτής με κάθε διαθέσιμο μέσο. Γι’ αυτό καλούμε τους φιλάθλους της πόλης και τους χορηγούς μας να συμπαρασταθούν για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο στην προσπάθεια μας, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου