ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αύριο το πρώτο φετινό «δείγμα» και η επιστροφή του Ολυμπιακού

αύριο-το-πρώτο-φετινό-δείγμα-και-η-επ-418605

Αύριο Σάββατο θα υπάρξει το πρώτο αγωνιστικό δείγμα για τον νέο Ολυμπιακό Βόλου και ταυτόχρονα θα γίνει και η επιστροφή της ομάδας από το Ελατοχώρι Πιερίας όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας κι ενώ θα ακολουθήσουν άλλες 4-5 μεταγραφές αλλά και αρκετά φιλικά…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός προγραμματίζοντας να «μπει» στο νέο πρωτάθλημα της Football League στο τέλος του ερχόμενου Σεπτέμβρη, βλέπει ότι έχει το χρόνο και για βελτιωτικές κινήσεις στο ρόστερ αλλά και για το «δέσιμο» της καινούργιας ομάδας.

Πάντως η προετοιμασία συνεχίζεται σε καλό και οικογενειακό κλίμα στο Ελατοχώρι Πιερίας και η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου θα παραμείνει εκεί μέχρι αύριο Σάββατο το μεσημέρι …και στη συνέχεια επιστρέφοντας στη βάση της θα κάνει «στάση» στην Κατερίνη για το πρώτο φιλικό ξεμούδιασμα με την ΑΕ Καρίτσας.

Στο Ελατοχώρι πάντως οι ρυθμοί ανέβηκαν τις τελευταίες μέρες και οι «ερυθρόλευκοι» προπονούνται καθημερινά πρωί-απόγευμα, υπό τις οδηγίες του Θωμά Γράφα και των συνεργατών του Παναγιώτη Τσιγαρίδα και Γιάννη Γεωργιάδη. Ο προπονητής της ομάδας, Θωμάς Γράφας, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, καθώς όλοι επιδεικνύουν μεγάλη θέληση, όρεξη και «δίψα» για δουλειά.

Ο Ολυμπιακός Βόλου που σε αυτό το στάδιο προετοιμασίας δοκίμασε και κάποιους παίκτες …κινείται στοχευμένα για την απόκτηση τουλάχιστον τεσσάρων έμπειρων παικτών, οι οποίοι προορίζονται για το βασικό σχήμα.

Πρώτο τεστ

Αύριο κατά την επιστροφή της ομάδας από το Ελσατοχώρι ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν καθώς θα παίξει στο γήπεδο της νεοφώτιστης στη Γ’ Εθνική Α.Ε. Καρίτσας Πιερίας. Το φιλικό του Σαββάτου θα αρχίσει στις 18.00 και αμέσως μετά η ομάδα θα επιστρέψει στον Βόλο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Ολυμπιακού «η αποστολή επιστρέφει στη βάση της στις 3 Αυγούστου, ενώ την ίδια μέρα (Σάββατο) ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι (πρώτο στο πλαίσιο της προετοιμασίας του) στο γήπεδο της Καρίτσας την τοπική ομώνυμη ομάδα. Μετά το τέλος του φιλικού η αποστολή θα επιστρέψει στον Βόλο.

Ο Θωμάς Γράφας θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από την ομάδα, απέναντι στην Καρίτσα, η οποία θα αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η φιλική αναμέτρηση θα αρχίσει στις 18.00».

Επίσης ένα ακόμη φιλικό ματς έγινε γνωστό πως θα διεξαχθεί την Τρίτη 20 Αυγούστου στο γήπεδο της Φιλιππούπολης Λάρισας. Όπως ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας την Τρίτη 20 Αυγούστου στις 18.30 θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για 29 Σεπτεμβρίου η σέντρα

Ξεκαθαρίζει το τοπίο… Στη συνεδρίαση της Football League χθες παρουσία του Ολυμπιακού Β., εγκρίθηκε η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος χωρίς… εκπλήξεις.

Έτσι, το πρωτάθλημα δεν θα έχει πλέι οφ και πλέι άουτ, με τις δύο πρώτες ομάδες να ανεβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα 2 και τέσσερις να υποβιβάζονται.

Όσον αφορά στη σέντρα «κλείδωσε» για τις 29 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση προγραμματίζεται για τα τέλη Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση ήταν παρούσες όλες οι συμμετέχουσες ομάδες, έστω και διά εκπροσώπου, με μοναδικό και… ηχηρό απόντα τον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Κατά το σημερινή συνάντηση της Football League, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, το οποίο θα διεξαχθεί χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ. Οι δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα προβιβάζονται και οι τέσσερις τελευταίες θα υποβιβάζονται απευθείας. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

2. Επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 επιλέχθηκε η Nike Magia.

3. Εγκρίθηκε νέο λογότυπο για την Football League.

4. Αποφασίστηκε η διεξαγωγή πρωταθλήματος υποδομών Κ17, με γεννηθέντες αθλητές 1/1/2002 και τη συμμετοχή έως τεσσάρων ποδοσφαιριστών του 2001. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου