ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλλες τρεις μεταγραφές ο Ολυμπιακός

αλλες-τρεις-μεταγραφές-ο-ολυμπιακός-432045

Μετά τους Πόζογλου, Πριόνα ανακοινώθηκαν οι Γραικός, Μπαρούτας, Ενγκομπά και έχει και συνέχεια…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Συνέχεια στη μεταγραφική του ενίσχυση δίνει καθημερινά ο Ολυμπιακός Βόλου που αύριο το απόγευμα έχει και την επίσημη πρώτη του στο βοηθητικό του ΕΑΚ.

Μετά τις πρώτες κυριακάτικες ανακοινώσεις νέων παικτών (Πόζογλου-Πριόνας) χθες ακολούθησαν άλλες τρεις (Γραικός-Μπαρούτας-Ενγκομπά) και όλα δείχνουν ότι ο ρυθμός αυτός θα συνεχιστεί και το ρόστερ θα γεμίζει με εμπειρία και ταλέντο και ο προπονητής Θωμάς Γράφας που ήδη έπιασε δουλειά θα έχει το 80% της νέας ομάδας στο Ελατοχώρι.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά από 8 ανανεώσεις (Ρόκας, Μπουτζίκος, Σκοπελίτης, Κόλα, Παπαϊωάννου, Καναβός, Πατσής, Ζάχος) έκανε τις πρώτες φετινές του μεταγραφές αποκτώντας τον Στέλιο Πόζογλου που έπαιζε στον Θεσπρωτό ενώ έχει και 2 ευρωπαϊκές συμμετοχές και 1 γκολ με τον ΠΑΟΚ και τον Γιάννη Πριόνα που είναι υποσχόμενος αμυντικός και πέρυσι αγωνίστηκε στον Τηλυκράτη Λευκάδας ως δανεικός από τον Παναιτωλικό ενώ έπαιξε πιο παλιά και στην Κ-17 του ΟΣΦΠ.

Ο Πόζογλου που σε ηλικία 17 ετών αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε και στον Πανσερραϊκό και στην Κύπρο και έχει την εμπειρία να βοηθήσει στην Football League.

Ο έμπειρος Θωμάς Γραικός ο 3ος

Ο Θωμάς Γραικός είναι από χθες μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου. Γεννήθηκε στις 18/04/1991 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή, με θητεία κυρίως στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ έχει παίξει και στη Σούπερ Λιγκ με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Στον Άρη κάθισε ενάμιση χρόνο, μέχρι τον Δεκέμβριου του 2010, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Μακεδονικό (Γ’ Εθνική), Ζάκυνθο (Γ’ Εθνική) Εθνικό Νέου Αγιονερίου (Γ’ Εθνική), Πανηλειακό (Football League), Ζάκυνθο και πάλι στη Football League. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έπαιξε με τον Πανελευσινιακό στη Football League (31 συμμετοχές), στη Σπάρτη την περίοδο 2017-18 (20 συμμετοχές), ενώ πέρυσι άρχισε τη χρονιά στον Αγροτικό Αστέρα (Γ’ Εθνική, 11 συμμετοχές) και στο δεύτερο γύρο έπαιξε στον Ηρόδοτο (Football League, 19 συμμετοχές).

Στην ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Βόλου «καλωσορίζει τον Θωμά Γραικό στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

Στον Ολυμπιακό ο Μπαρούτας

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε χθες και την απόκτηση του Νίκου Μπαρούτα. Γεννήθηκε στις 25/04/1994, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και τα δύο τελευταία χρόνια είχε «γεμάτες» χρονιές με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (24 την περίοδο 2017-18 και 25 την περσινή χρονιά).

Ενώ είχε πάρει νταμπλ με την Δήμητρα Γιάννουλης στην ΕΠΣ Λάρισας την περίοδο 2014-15 είχε φορέσει την φανέλα της Παναχαϊκής για έξι μήνες, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Δωτιέα Αγιάς (Γ’ Εθνική), ενώ ήταν βασικός στον Τύρναβο τη χρονιά 2015-16 (31 συμμετοχές), αλλά και στον Πιερικό (περίοδο 2016-17, 25 συμμετοχές) και ο Ολυμπιακός Βόλου «καλωσορίζει τον Νίκο Μπαρούτα στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Και Καμερουνέζος

Η τρίτη χθεσινή μεταγραφή είναι ο Ενγκομπά Αντερσόνιο Μένγκε και ο Ολυμπιακός τον καλωσορίζει στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, με την ανακοίνωση: «Στον Ολυμπιακό Βόλου θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Καμερουνέζος ακραίος επιθετικός Ενγκομπά Αντερσόνιο Μένγκε.

Γεννήθηκε στις 30/12/1993 και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Αήττητου, μέχρι την αποχώρηση της ομάδας των Σπάτων από το πρωτάθλημα της Football League».

Στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου στις 24/7 η «πρώτη»

Η πενταμελής επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου, που έχει αναλάβει τις διαδικασίες για τη σύσταση της ΠΑΕ, ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση και ο Αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 19.00 στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου.

«Καλούμε τους φιλάθλους μας να κατακλύσουν το βοηθητικό του ΕΑΚ και όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε τη νέα προπονητική μας ομάδα, παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές και να δείξουμε τη δυναμική μας ενόψει του νέου πρωταθλήματος» αναφέρεται στην ανακοίνωση που «η πενταμελής επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση του βοηθητικού του ΕΑΚ για την «πρώτη» της ομάδας μας».

Το νέο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό Βόλου …για την επιστροφή του μετά από τρία χρόνια στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στη Football League εκτός από συνεχόμενες ανακοινώσεις, ξεκίνησε χθες με αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την Παρασκευή 26 Ιουλίου η αποστολή με πιθανόν το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί κατά 80% θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας…

Τα τηλεοπτικά

Μια ημέρα πριν από το προγραμματισμένο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας 2 ο Λεωνίδας Λεουτσάκος θα συναντηθεί σήμερα στις 14.00 με τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ο πρόεδρος του κοινού διοικητικού φορέα της δεύτερης επαγγελματικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας, αλλά και της νέας Football League θα έχει την πρώτη επίσημη απευθείας επαφή με τον πολιτικό προϊστάμενο των σπορ.

Ο Αυγενάκης θα ενημερωθεί αναλυτικά από τον Λεουτσάκο για όλα τα ζητήματα της διοργανώτριας των δύο μικρότερων λιγκών και φυσικά η κουβέντα αναμένεται να επικεντρωθεί στο «καυτό» ζήτημα της τήρησης του προσυμφώνου της Σούπερ Λίγκας 2 με την ΕΡΤ για το πρωτάθλημα 2019-20.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου