ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό Βόλου με πρώτα νέα πρόσωπα και αισιοδοξία

νέο-ξεκίνημα-για-τον-ολυμπιακό-βόλου-μ-433187

Νέο ξεκίνημα γίνεται από σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου …για την επιστροφή του μετά από τρία χρόνια στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στη Football League με συνεχόμενες ανακοινώσεις, με αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις σήμερα και αύριο για παλιούς και νέους παίκτες, με «πρώτη» προπόνηση μεθαύριο Τετάρτη 24 Ιουλίου, ενώ την Παρασκευή 26 Ιουλίου η αποστολή με πιθανόν το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί κατά 80% θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τα πρώτα μηνύματα από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό Βόλου είναι πολύ αισιόδοξα κι ενώ σήμερα αναμένεται η απόκτηση Βραζιλιάνου μέσου που έφτασε χθες βράδυ στον Βόλο χθες ανακοινώθηκαν οι Στέλιος Πόζογλου και Γιάννης Πριόνας ως δυο πρώτες μεταγραφές.

«Ερυθρόλευκος» ο Στέλιος Πόζογλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέλιου Πόζογλου. Ο 23χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 22/1/1996) φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα του ΠΑΟΚ και σε ηλικία 17 ετών αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ (περίοδο 2013-14) με προπονητή τον Χουμπ Στέφενς. Την επόμενη χρονιά έπαιξε με τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε 10 παιχνίδια στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, ενώ κάθισε στον ΠΑΟΚ μία ακόμη χρονιά, πριν πάρει μεταγραφή για την Καρμιώτισσα (ομάδα της Κύπρου, περίοδος 2016-17). Τον Ιανουάριο του 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανσερραϊκού (Football League), στον οποίο έμεινε ενάμιση χρόνο και ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της σερραϊκής ομάδας. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στον Εθνικό Άχνας και στη Β’ κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος, ενώ από τον Ιανουάριο του 2019 και μέχρι τη λήξη της περιόδου έπαιξε στον Θεσπρωτό και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα της Ηγουμενίτσας να πάρει την άνοδο στη Football League, μέσω των αγώνων μπαράζ με τη Νίκη. Με τον Θεσπρωτό κατέγραψε πέρυσι 13 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και 5 τέρματα. «O Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Στέλιο Πόζογλου στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

Στον Ολυμπιακό και ο Γιάννης Πριόνας

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε και την απόκτηση του νεαρού και πολλά υποσχόμενου ποδοσφαιριστή Γιάννη Πριόνα.

Γεννήθηκε στις 24/9/1998 και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Πρόκειται για ταλαντούχο αμυντικό, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Τηλυκράτη Λευκάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ως δανεικός από τον Παναιτωλικό. Έκανε πολύ καλή χρονιά, καταγράφοντας 22 συμμετοχές (στις 20 ως βασικός), ενώ σημείωσε και δύο τέρματα.

«O Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Γιάννη Πριόνα στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

Οσον αφορά τώρα στην υπόλοιπη στελέχωση της νέας ομάδας οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Διονύση Παππά, εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ, ενώ με αρκετούς από αυτούς έχουν έρθει σε επαφή, άλλοι θεωρούνται κλεισμένοι και για άλλους έχουν κάνει τις προτάσεις τους και περιμένουν απαντήσεις.

Εμειναν οκτώ

Από την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου οκτώ παίκτες θα συνεχίσουν και φέτος να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα: «Ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό Βόλου ο εμβληματικός αρχηγός της ανόδου Στάθης Ρόκας, ο αριστερός οπισθοφύλακας και ένας εκ των αρχηγών Νίκος Μπουτζίκος, ο μέσος Φίλιππος Σκοπελίτης, ο αμυντικός μέσος Κλεβί Κόλα, ο κεντρικός αμυντικός Σεραφείμ Παπαϊωάννου και οι φερέλπιδες Καναβός Θανάσης (επιθετικός μέσος), Πατσής Γεώργιος (μέσος) και Ζάχος Γιάννης (τερματοφύλακας) .

Ολοι οι ποδοσφαιριστές Δευτέρα έως και την Τρίτη θα περάσουν από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ανά γκρουπ, το πρωί, ενώ το απόγευμα θα αρχίσουν τις προπονήσεις στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Βελεστίνου.

Στόχος των ανθρώπων που «τρέχουν» την ομάδα, εν αναμονή της έγκρισης του καταστατικού από το Υπουργείο Εμπορίου και της έκδοσης του ΑΦΜ ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την αγορά των μετοχών, είναι μετά τις 4 Αυγούστου το ρόστερ να είναι πλήρες, έτσι ώστε στα φιλικά να γίνει το «δέσιμο» της ομάδας».

Με Γράφα στο τιμόνι

Από την περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε επίσημα πως στην επιστροφή του μετά από τρία χρόνια στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στην Football League θα έχει προπονητή τον Θωμά Γράφα, που σταθερά την τελευταία επταετία εργάζεται στις μεγάλες κατηγορίες.

Ο Γράφας που τον Ιούλιο του 2012 ανέλαβε την ΑΕ Κηφισιάς στη Γ΄ Εθνική μετέπειτα είναι στην football league αρχικά στον Ηρακλή Ψαχνών με τον οποίο την περίοδο 13-14 έφτασε στα πλέι οφ και έπαιξε 4 φορές αντίπαλος με τον Ολυμπιακό Βόλου έχοντας νίκη και ισοπαλία στα Ψαχνά και ήττα και ισοπαλία στο, ενώ την σεζόν 14-15 άλλαξε τρεις ομάδες και ήρθε τρεις φορές στο Βόλο γνωρίζοντας 3 ήττες με Καλαμαριά (3-2), με Λάρισα (2-0) και Πιερικό (4-0), ενώ στο Βόλο ήρθε δυο φορές και τον Οκτώβρη του 15 ως προπονητής των Χανίων χάνοντας 1-0 στο πρωτάθλημα και κερδίζοντας 1-2 στο κύπελλο…

Ο Γράφας κάθισε και στην Σούπερ Λίγκα στον πάγκο της Βέροιας και με την ομάδα της Ημαθίας είχε 1 νίκη στο 2-0 επί του Λεβαδειακού, 8 ισοπαλίες και 8 ήττες ενώ μετά επιστρέφει στην football league στην Σπάρτη και έπειτα στα Τρίκαλα.

Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Παναγιώτης Τσιγαρίδας, προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Γεωργιάδης και τεχνικός διευθυντής ο Διονύσης Παππάς ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό στον Βόλο ρυθμίζοντας πολλά θέματα…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου