ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το βλέμμα στο αύριο

με-το-βλέμμα-στο-αύριο-445030

Πολλά παραμένουν τα ανοιχτά μέτωπα στον Ολυμπιακό Βόλου, με το πρώτο καθοριστικό να αφορά στη σύσταση ΠΑΕ και στις διαδικασίες που απαιτούνται, αφού έπειτα θα τεθεί επί τάπητος μια σειρά από άλλα θέματα, που αφορούν στην ουσιαστική λειτουργία της ομάδας.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Είναι δεδομένο πως άπαντες βρίσκονται στο σκοτάδι με το τι μέλλει γενέσθαι στον Ολυμπιακό, καθώς οι άνθρωποί του κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους για μια σειρά από ζητήματα, παρότι οι κινήσεις τόσο από τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας Διονύση Παππά, όσο και από τους ανθρώπους που θα αναλάβουν ηγετικό ρόλο στη σύσταση της ΠΑΕ είναι καθημερινές και αφορούν ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Αμέσως μόλις συσταθεί και επίσημα η ΠΑΕ, θα ξεκινήσει από τους ερυθρόλευκους μια σειρά από ανακοινώσεις για όλα τα θέματα που «καίνε» την ομάδα. Οσα έχουν γίνει γνωστά, αφορούν σε κάποιες λιγοστές συμφωνίες ανανέωσης παικτών που ανήκαν στο περσινό ρόστερ, τις αποδεσμεύσεις κάποιων άλλων παικτών και του προπονητή της ανόδου, Περικλή Αμανατίδη, αλλά και την ανεπίσημη συμφωνία με τον Θωμά Γράφα, που θα είναι ο νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων, στην προσπάθειά που θα κάνουν στο πρωτάθλημα της Football League.

Στον Ολυμπιακό τρέχουν και μια σειρά από άλλα ζητήματα που αφορούν στις μεταγραφές, το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες τις ομάδας, την προετοιμασία, τα γήπεδα των προπονήσεων αλλά και τον ρόλο που θα έχει κάθε άνθρωπος, που θα συμβάλλει στη νέα προσπάθεια της ομάδας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Όπως διαβεβαιώνουν τα πρόσωπα που είναι αυτή τη στιγμή επικεφαλής των κινήσεων που γίνονται σε καθημερινή βάση, τα πάντα θα είναι έτοιμα έως την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, αν και ο χρόνος που μένει δεν είναι πολύς. Γι’ αυτό άλλωστε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να κανονιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Σαφώς και η ανησυχία που έχει προκύψει στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι δικαιολογημένη, καθώς βλέπουν πρώην παίκτες της ομάδας πια να ανακοινώνονται από άλλες ομάδες, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, προβαίνοντας σε ανακοινώσεις μόνο όταν θα οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις που και οι ίδιοι περιμένουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου