ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βρίσκει τη λύση …στη Νεάπολη

βρίσκει-τη-λύση-στη-νεάπολη-450697

Στη λύση της Νεάπολης φαίνεται πως θα κινηθεί, αφού πρώτα γίνει ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός Βόλου, για να έχει έδρα η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Football League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός είχε παίξει στη Νεάπολη πριν 12 χρόνια για λίγα παιχνίδια, ενώ τώρα βρίσκει λύση σε ένα γήπεδο που είναι σε καλή κατάσταση ενώ θα γίνουν και βελτιωτικά έργα που έχουν εγκριθεί από την Περιφέρεια.

Επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Αποστόλη Γαλάτη συζήτησε το θέμα της παραχώρησης του δημοτικού γηπέδου της Νεάπολης και η μόνη προϋπόθεση που τέθηκε ήταν να διατηρηθεί το γήπεδο στην άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο υπεύθυνος του Δήμου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Αποστόλης Γαλάτης υπήρξε θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του γηπέδου της Νεάπολης στον Ολυμπιακό Βόλου με πολύ μικρό μίσθωμα και ο Δήμος που θα ξανασυζητήσει το θέμα όταν δημιουργηθεί η ΠΑΕ, θα ζητήσει από τη διοίκηση της, μία εγγυητική επιστολή, για την περίπτωση που γίνουν ζημιές στην εγκατάσταση.

Πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου εφόσον επιθυμεί, θα μπορεί να χρησιμοποιεί για έδρα το γήπεδο της Νεάπολης τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού και τα έργα που έχουν εγκριθεί για χώρους εκτός του αγωνιστικού χώρου δεν θα επηρεάσουν την λειτουργικότητά του.

Στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης σύμφωνα με την πληροφόρηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας δημοπρατήθηκε το έργο προϋπολογισμού 250.000 ευρώ για αναμόρφωσή του και προβλέπεται διαμόρφωση ενός από τα δύο παλαιά γυμναστήρια του κτιρίου, ανακαίνιση των αποδυτηρίων και εσωτερικές διαρρυθμίσεις αλλά και μεταλλική κατασκευή για φυσούνα που δεν θα επηρεάσουν τη χρήση από τον Ολυμπιακό ο οποίος όμως καλείται να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Ενώ η συμφωνία για το γήπεδο θα γίνει μεταξύ Δήμου Βόλου και ΠΑΕ στον Ολυμπιακό Βόλου παρ ότι συνεχίζεται ο «άτυπο» προγραμματισμός του …περιμένει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη σύσταση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας.

Επιτροπή για τις ακαδημίες

Το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην συνεδρίαση του της 3ης Ιουλίου 2019 ενέκρινε την πρόταση που υποβλήθηκε προς τον Σύλλογο για την ανάληψη της διαχείρισης των ακαδημιών ποδοσφαίρου από επιτροπή που απαρτίζεται από μέλη και φίλους του Συλλόγου.

Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε να οριστεί αρμόδιος για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου από μέρους του ΔΣ ο γενικός έφορος κ. Νικόλαος Κάβουρας.

Με ανακοίνωσή της η επιτροπή θα γνωστοποιήσει λεπτομέρειες για τις εγγραφές αθλητών στην Ακαδημία όπως και για την λειτουργία της εγκατάστασης.

Λήξη συνεργασίας με Λ. Αναστασόπουλο

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ ανακοινώνουν την λήξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Λεωνίδα Αναστασόπουλο.

«Ο Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τον Λεωνίδα Αναστασόπουλο για την πολυετή προσφορά του στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου και την αγωνιστική συνεισφορά του στην επάνοδο της στις εθνικές κατηγορίες μετά από πολυετή απουσία.

Λεωνίδα τίμησες τη φανέλα του Συλλόγου μας.

Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και συνέχεια στην μπασκετική σου καριέρα όπως και στην προσωπική σου ζωή.

Η άψογη συνεργασία και η δουλειά σου στο γήπεδο μας κάνουν να πιστεύουμε πως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου