ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άλλο ένα βήμα ανόδου αύριο

άλλο-ένα-βήμα-ανόδου-αύριο-587592

Άλλο ένα βήμα για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου …ώς τις 14 Απριλίου που ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θέλει να κάνει αύριο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (15.00) ο Ολυμπιακός Βόλου που υποδέχεται τον ΑΟ Σελλάνων στην 22η αγωνιστική.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες και να παραμείνουν σε θέση απευθείας ανόδου …που θα έρθει αρκεί η ομάδα να δείχνει την ανωτερότητά της κάθε φορά στο γήπεδο και στα 4 παιχνίδια που απομένουν (θα δώσει 4 ματς, καθώς υπάρχει και το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας το οποίο θα πάρει στα «χαρτιά»), θέλοντας νίκες ώς το τέλος.

Ο Ολυμπιακός μέσα στον Μάρτιο έχει όλα του τα παιχνίδια στον Βόλο με τον ΑΟ Σελλάνων και τον Φωκικό, ενώ τα δυο τελευταία ματς για τον Απρίλιο είναι ένα στη Νεοκαισάρεια και στο φινάλε στον Βόλο με τον Αλμυρό… για να πανηγυρίσει την άνοδο…

Αναλυτικά η συνέχεια ώς τον τίτλο για τον Ολυμπιακό έχει τα ματς:

22η (17/3-15.00): Ολυμπιακός -ΑΟ Σελλάνων

23η (24/3): Αναγέννηση Καρδίτσας- Ολυμπιακός 0-3 α/α

24η (31/3-15.00): Ολυμπιακός – Φωκικός

25η (7/4-16.00): Αχιλλέας Νεοκαισάρειας- Ολυμπιακός

26η αγωνιστική (14/4-16.00): Ολυμπιακός Βόλου- ΓΣ Αλμυρού…

Επί της ουσίας ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του και η πρωτιά του ομίλου εξαρτάται αποκλειστικά από τα δικά του αποτελέσματα. Στα 5 τελευταία παιχνίδια οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη έχουν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, έχουν πετύχει συνολικά 8 γκολ, ενώ μετρά επτά σερί νίκες και θέλει αύριο να τις κάνει 8 και στο τέλος 11…

Ο Ολυμπιακός δεν επαναπαύεται …και αύριο Κυριακή αντιμετωπίζει τον ΑΟ Σελλάνων, που είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Στον αυριανό αγώνα με τον Α.Ο. Σελλάνων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αναμένεται να επιστρέψουν οι Μάντζιος, Ναζίμ και Οικονομόπουλος, οι οποίοι έχασαν τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, ενώ θα υπάρξουν άλλες απουσίες καθώς δύσκολα αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη ο τερματοφύλακας Αστέριος Γιακουμής μετά από τον τραυματισμό του στον τελικό του Κυπέλου της ΕΠΣΘ και αν δεν ρισκάρει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού θα πάρει ο Κώστας Παλιούρας που όποτε αγωνίστηκε έδειξε την αξία του. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός, με τον Σεραφείμ Παπαϊωάννου να παίρνει και πάλι θέση στο κέντρο της άμυνας.

Χωρίς δύο βασικούς τους παίκτες θα παραταχτεί ο ΑΟ Σελλάνων την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου θα στερηθεί των υπηρεσιών του πολύπειρου κεντρικού χαφ Γιώργου Μπιτέλη και του αμυντικού Νίκου Κούρκουλα που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο Λαθύρης διαιτητής

Την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΑΟ Σελλάνων, η οποία θα διεξαχθεί στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διευθύνει ο Βαγγέλης Λαθύρης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Ο Λαθύρης είναι στους πίνακες διαιτητών της Γ’ Εθνικής από την περσινή αγωνιστική περίοδο και φέτος έχει «σφυρίξει» σ’ ένα ματς του Ολυμπιακού, αυτό με τον Απόλλων Μακρυχωρίου στο Βόλο, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει με 5-0 (10/11/2018).

Αύριο θα έχει βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα και Χρήστο Δόσκορη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Βαγγέλης Σηπάκης από την ΕΠΣ Πέλλας.

Ολοι οι διαιτητές στον 4ο όμιλο στην αυριανή 22η αγωνιστική είναι:

Ολυμπιακός Βόλου – Α.Ο. Σελλάνων

Λαθύρης, Καλύβας, Δόσκορης (Φθιώτιδας)

Μετέωρα – Πιερικός

Μπούμπας, Λιόντος, Πάνος (Ηπείρου)

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Θησέας Αγριάς

Μαυρίδης, Ταγκαλίδης, Μιλτσής (Πέλλας)

Απόλλων Μακρυχωρίου – Φωκικός

Καλατζής, Σφυρής, Σαμαράς (Θεσσαλίας)

Αλμυρός – Στυλίδα

Μέγας, Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας)

Αχιλλεας Νεοκαισάρειας – Νίκη Βόλου

Μαλούτας (Ημαθίας), Δεμερτζής, Δέλλιος (Πέλλας)

Αστέρας Ιτέας – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0 A/A

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου