ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Πρόβλημα» με τον Λεάντρο Πίντο

πρόβλημα-με-τον-λεάντρο-πίντο-637567

Λείπει χωρίς άδεια …από τον Ολυμπιακό Βόλου

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ξαφνικό και ταυτόχρονα σημαντικό «πρόβλημα» προέκυψε στον Ολυμπιακό Βόλου που ακόμη κι αν λυθεί άμεσα και παρ΄ότι δεν ευθύνεται η ομάδα …είναι ένα «χτύπημα» στην καλή λειτουργία της ομάδας που αυτό που θέλει είναι να μη χάσει αγωνιστικά και φυσικά από την αξιοπιστία της…

Το πρόβλημα δημιούργησε ο Βραζιλιάνος Λέαντρο Πίντο που «παρασύρθηκε» από κάποιους και θέλησε χωρίς να ειδοποιήσει να κάνει μεταγραφή στο εξωτερικό, κάτι που μπορεί αφού είναι ερασιτέχνης χωρίς ίσως να γνωρίζει ότι επιστρέφοντας στην Ελλάδα που είναι και η οικογένειά του θα ανήκει υποχρεωτικά στον Ολυμπιακό.

Ο Λεάντρο Πίντο ήταν αδικαιολογήτως «απών» από την προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου και ο Βραζιλιάνος αμυντικός που δεν ειδοποίησε κάποιον από την ομάδα συζητά με ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, η οποία είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ένα πολύ δελεαστικό ποσό, αν τους ικανοποιήσει, ενώ άλλες πληροφορίες, κάνουν λόγο πως ο Λεάντρο θα δοκιμαστεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Οι διοικούντες του Ολυμπιακού θεωρώντας την κίνηση αυτή αντιεπαγγελματική ειδικά μία μέρα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, από έναν ποδοσφαιριστή που είναι οικονομικά τακτοποιημένος στο ακέραιο, ενώ θεωρώντας τον «τελειωμένο» χθες κινήθηκαν και για απόκτηση κεντρικού αμυντικού μεγάλης κατηγορίας.

Ζητούμενο πάντως στην Βολιώτικη ομάδα είναι να μην υπάρξει αποπροσανατολισμός από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που συνεχίζεται την Κυριακή, με τον Ολυμπιακό Βόλου να αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Θησέα, έχοντας και λύσεις εκ των έσω…

Μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να ενισχύσουν την ομάδα και οι Νίκος Μπουτζίκος και Αντώνης Ζγκούρι, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς. Ο Παντελής Ριζογιάννης είναι πλέον πολύ καλά μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στο παιχνίδι με τον Πιερικό, όταν και αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης.

Ο Στάθης Ρόκας στο παιχνίδι με τον Πιερικό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Θησέα στο Πανθεσσαλικό.

Στο μεταξύ, η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου σήμερα θα ανακοινώσει την απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα που είναι γνωστό όνομα και έμπειρος ποδοσφαιριστής και μάλιστα απόλυτα ενεργός έτοιμος να παίξει και την Κυριακή.

Επίσης θα ανακοινωθεί και η απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, Γιάννη Ζάχου από την Ιωλκό.

Ο Αγγελούλης στο Ολυμπιακός Β.-Θησέας

Από την ΕΠΣ Λάρισας είναι οι διαιτητές που ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνουν την αναμέτρηση της Κυριακής (3/2, 15.00) στο Πανθεσσαλικό στάδιο ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Θησέα. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Αγγελούλης θα είναι ο διαιτητής του αγώνα, με βοηθούς τους Βασίλη Μάνο και Γρηγόρη Δεδικούση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Ίτσκος από την ΕΠΣ Πέλλας.

Ο Αγγελούδης έχει σφυρίξει στο παρελθόν μία φορά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα αυτό με τον ΑΟ Σελλάνων για το περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίαςΟ εν λόγω ρέφερι έχει διευθύνει φέτος άλλο ένα παιχνίδι του Θησέα, αυτό με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο Βελεστίνο, στο οποίο η ομάδα της Αγριάς είχε νικήσει με 2-1 (7/10/2018).

Στο ΕΑΚ το μπάσκετ

Στο Βόλο και στο ΕΑΚ αγωνίζονται την Κυριακή οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο ξεκίνημα του γύρου στα πρωταθλήματα Α2 Γυναικών και Γ΄Εθνικής ανδρών. Μάλιστα όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Ολυμπιακός Βόλου –Απόλλων Καλαμαριάς για το πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, της 3/2 αντί ώρας 12.00, θα διεξαχθεί ώρα 14.00, στο ΕΑΚ Βόλου.

Στις 5 μ.μ η ανδρική ομάδα για την 14η αγωνιστική θα υποδεχτεί τους Ίκαρους Τρικάλων.

Κυριακή και το βόλεϊ

Για το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ 2018 – 2019 τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» φιλοξενούν τον πρωτοπόρο Γ.Σ. Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου