ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος για 3Χ3=9 …ο Ολυμπιακός Βόλου

έτοιμος-για-3χ39-ο-ολυμπιακός-βόλου-653770

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει «σχεδιάσει» φέτος με μαθηματική ακρίβεια το πώς θα πετύχει τον στόχο της ανόδου και παρ’ ότι πάει βήμα – βήμα κοιτώντας κάθε ματς ξεχωριστά τώρα έχει μπροστά του τρία ματς σε μικρό χρονικό διάστημα, που είναι τρία ματς εκτός Βόλου, ματς πάντως που επιβάλλεται να δείξει σοβαρότητα, ανωτερότητα στο γήπεδο …και με στόχο τρεις νίκες να κάνει στην πράξη το 3Χ3=9 και στο τέλος της ερχομένης εβδομάδας να μετρά 44 πόντους!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα αρχίζοντας από μεθαύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου όταν θα αντιμετωπίσουν στην Καλαμπάκα τα Μετέωρα και να ακολουθεί Τετάρτη 23/1 το εξ αναβολής ματς στον Αλμυρό και την Κυριακή 27 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Το 3Χ3 σε Καλαμπάκα, Αλμυρό και Κατερίνη θα είναι και εφαλτήριο για τα ματς του Φεβρουαρίου που αρχίζουν με Θησέα, έξοδο στη Στυλίδα και μετά (19η, 17/2-15.00) το ντέρμπι με τη Νίκη που εκεί θα φανεί η διαφορά.

Μέχρι εκεί …όμως απαιτούνται σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία και συνεχή προσπάθεια απέναντι σε κάθε αντίπαλο …ειδικά μετά το «μάθημα» της Αμφισσας!

Τα Μετέωρα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Κυριακή έχουν χάσει μόνο το ματς με τη Νίκη στην έδρα τους και από τότε έχουν να παίξουν, ενώ στα υπόλοιπα έχουν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Σίγουρα είναι μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα, αλλά φυσικά τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η πρώτη συνάντηση Ολυμπιακού – Μετεώρων έγινε τον Σεπτέμβριο του 2003 όταν οι ερυθρόλευκοι στη Δ’ Εθνική προσπαθούσαν να σταθούν στα πόδια τους και προερχόμενοι από ισοπαλία στη Χρυσαυγή (0-0) και από ήττα (0-1) από τον Απόλλωνα Λάρισας έχασαν και στην 3η αγωνιστική από τα Μετέωρα 0-1 με τον Ράντζα να σκοράρει στο 92’. Στο παιχνίδι αυτό, στον Ολυμπιακό έπαιζε ο Σκιαθίτης Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) και στα Μετέωρα ο τερματοφύλακας της Σκιάθου Παπάρας. Στο β’ γύρο του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός κέρδισε στην Καλαμπάκα με 0-1 με γκολ του Φάνη Βαλιανάτου.

Την επομένη χρονιά υπήρξαν νίκες… έδρας. Συγκεκριμένα, στις 5/12/04: Ολυμπιακός Μετέωρα 1-0 και στις 10/4/05: Μετέωρα – Ολυμπιακός 3-1. Την περίοδο 2005-2006 ο Ολυμπιακός κέρδισε άνοδο και είχε κερδίσει δυο φορές τα Μετέωρα. Στην Καλαμπάκα 27/11/05 κέρδισε 0-5 με 5 γκολ από τον Θανάση Ψαρόμπα και ομάδα με σύνθεση βολιώτικη (Φ. Μόσιος, Αλ. Κουβελάς, Γκουνέλας, Στεφανής, Λ. Γκάγκας, Ν. Δενελάβας, Ι. Μόσιος (65’ Αλ. Γεωργιάδης), Διάκος, Διαμάντης (75 Λιάρος), Ψαρόμπας (84’ Ξηροφώτος),Τσορμπατζής.

Στις 2/4/06 είχαμε: Ολυμπιακός Β.- Μετέωρα 2-1 (15’ Αλ.Γεωργιάδης,35’ Β. Διαμάντης – 45’ πέν. Πιττάκας), ενώ φέτος στο α΄ γύρο 7/10/18 είχαμε: Ολυμπιακός Βόλου – Μετέωρα 2-0 (19’ Ζγκούρη, 39’ Λώττας).

Ο Ολυμπιακός -μέχρι στιγμής- έχει ενισχυθεί με δύο ποδοσφαιριστές στον χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς αποκτήθηκαν οι Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς και Παντελής Ριζογιάννης, ενώ έφυγαν οι Σάββας, Νόνης και «αθόρυβα» οι Ευθυμιάδης, Πορρής.

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται εν αναμονή της έκδοσης από την ΕΠΟ του δελτίου του Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, προκειμένου ο Σέρβος μέσος να τεθεί στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη για το παιχνίδι με τα Μετέωρα. Οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν πως θα ξεπεραστούν κάποια διαδικαστικά θέματα, έτσι ώστε ο Στεφάνοβιτς να παίξει την Κυριακή.

Θυμίζουμε, πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Παντελής Ριζογιάννης, καθώς δεν έχουν περάσει 30 μέρες από το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ως επαγγελματίας με τη Δόξα Δράμας (προηγούμενη ομάδα του). Ο έμπειρος μέσος θα μπορεί να ενισχύσει την ομάδα από το παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, την Τετάρτη 23/1.

Για το παιχνίδι της Κυριακής στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα θα υπάρχει και μια αναγκαστική απουσία καθώς θα λείψει ο Κλεβί Κόλα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, την προηγούμενη αγωνιστική και είναι τιμωρημένος για μία αγωνιστική

«Σφυρίζει» ο Πάνος

Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα, την Κυριακή 20/1 στις 15.00 ορίστηκε να διευθύνει ο Γιάννης Πάνος από την ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους Θανάση Στεφούλη και Βασίλη Μωυσιάδη από την ΕΠΣ Γρεβενών. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γρηγόρης Λέφας από την ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Πάνος βρίσκεται στους πίνακες διαιτητών στις εθνικές κατηγορίες από την περίοδο 2013-14. Έχει σφυρίξει συνολικά 44 παιχνίδια, 43 για την Γ’ Εθνική και ένα για την Φούτμπολ Λιγκ, την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ουδέποτε έχει διευθύνει στο παρελθόν παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου.

Austrian Boys…και στην Καλαμπάκα

Εκδρομή στην Καλαμπάκα για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Α.Σ. Μετέωρα διοργανώνουν οι Austrian Boys.

Η ανακοίνωση: Εκδρομή στην Καλαμπάκα διοργανώνει ο σύνδεσμός μας για τον προσεχές αγώνα με τα Μετέωρα την Κυριακή (20/01 ώρα 15:00). Οπως κάθε Κυριακή, εντός και εκτός έδρας εμείς οι πιστοί φίλαθλοι και οπαδοί θα είμαστε δίπλα στην ομάδα μας!

Δηλώσεις συμμετοχής Παρασκευή 19:00-21:00 στον σύνδεσμό μας!

Κόστος εκδρομής 10€!

Ωρα αναχώρησης 12:00.

Δεν σε αφήσαμε μόνο πότε…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου