ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έκανε αίσθηση, αλλά δεν μένει εκεί…

έκανε-αίσθηση-αλλά-δεν-μένει-εκεί-662599

Αίσθηση στο πανελλήνιο έκανε η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού Βόλου καθώς ο πρωτοπόρος του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής πρόσθεσε ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή του καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν προχθές την απόκτηση του Σέρβου χαφ ο οποίος έχει εμπειρία από τα ελληνικά γήπεδα έχοντας φορέσει τη φανέλα της Καλλονής και του ΑΟΤ της Δόξας και του Αρη και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Ραμποτνίτσκι παίζοντας φέτος και Europa League, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μένει εκεί ούτε μεταγραφικά αφού θα αποκτήσει άλλους δυο «έτοιμους» παίκτες, ενώ θέλει και συνέχεια στο γήπεδο…

Ο Ολυμπιακός έχει και αγώνα την Κυριακή και στο πρώτο ματς του 2019 θα παίξει με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, σε ματς της 14ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που θα διεξαχθεί (13/1-15.00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει για αγώνα πρωταθλήματος μετά τις 16/12/18 , ενώ είχε παίξει και κύπελλο ΕΠΣΘ (22/12) και θέλει να είναι σοβαρός και να μη δείξει επηρεασμένος οπό την έλλειψη ρυθμού αγώνων… ενώ στο μεθαυριανό ματς δεν θα αγωνιστεί ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς καθώς αναμένεται η μπλε κάρτα του και δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί από την πλευρά της όλο τον φίλαθλο κόσμο την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα θα αντιμετωπίσει για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. «Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

-Τιμή εισόδου 10€

-Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω) 5€

-Ανεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ, που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας) 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολό της από την 2η πεζογέφυρα και μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας τους από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 14:00.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ».

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης θα δώσουν τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στη σειρά μέσα σε μία εβδομάδα. Συγκεκριμένα, στις 20 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσουν τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα, ακολουθεί στις 23/1 το εξ αναβολής ματς της 13ης αγωνιστικής με τον Γ.Σ. Αλμυρού και στις 27 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Το κυριακάτικο ματς θα διευθύνει ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, που είχε «σφυρίξει» και πέρυσι στο Πανθεσσαλικό στο 0-0 με τον Αστέρα Ιτέας.

Στο μεταξύ εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες έδρας του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κυκλοφόρησε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Αναλυτικά οι τιμές: Κατηγορία Gold VIP-100€ (με δυνατότητα στάθμευσης στο πάρκινγκ του Σταδίου), κατηγορία Silver-40€, κατηγορία Fans-30€ (η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον σύνδεσμο Austrian Boys), κατηγορία Ladies-25€, κατηγορία Junior-25€ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Τα εισιτήρια θα ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και η διάθεσή τους θα γίνεται από τα εξής σημεία:

Γραφεία ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9.30-14.30 και 18.00-21.00, Σάββατο 10.00-14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.00-12.00 και 18.00-20.00.

Σύνδεσμος Austrian Boys, Αγίου Δημητρίου 19, ώρες λειτουργίας Τετάρτη και Παρασκευή 19.00-21.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου