ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Παίζει» και η αναβολή …για την Κυριακή!

παίζει-και-η-αναβολή-για-την-κυρια-670501

Ακόμη και την αναβολή της 13ης αγωνιστικής βλέπει ο Ολυμπιακός Βόλου λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στη Μαγνησία και όχι μόνο ενώ από χθες το Στάδιο Αλμυρού είναι στρωμένο με χιόνι. Πάντως η ομάδα είναι σε ετοιμότητα και μπήκε πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος αφού η 13η αγωνιστική είναι 6/1/2019 και οι ερυθρόλευκοι -αν διεξαχθεί- θα αγωνιστούν εκτός έδρας με τον ΓΣ Αλμυρού.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Ολυμπιακό προβληματίζονται για τις άσχημες καιρικές συνθήκες και για την προπόνηση, αλλά και για τη διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής. Υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του σταδίου «Αθ. Ραγάζος», καθώς λόγων της κακοκαιρίας κανείς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γνωρίζει πώς θα είναι ο χλοοτάπητας.

Ωστόσο, αυτό που οφείλουν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να προετοιμαστούν κατάλληλα για το παιχνίδι, τελευταίο του πρώτου γύρου, με στόχο να μπουν με το δεξί στη νέα χρονιά, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Αλμυρός.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Περικλής Αμανατίδης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς πέρα του τραυματία Σάκη Σάββα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεσή του.

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει το ενδιαφέρον και στα νέα πρόσωπα… που θα έρθουν στην ομάδα καθώς θα υπάρξει και ενίσχυση με παίκτες που θα έρθουν θα δώσουν μεγαλύτερη ώθηση.

Ο Ολυμπιακός θέλει να είναι ώς το τέλος στην κορυφή και αυτό απαιτεί συνεχή προσπάθεια αλλά και «φρεσκάρισμα» και έτσι στη διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή είναι έτοιμοι να κάνουν πράξεις τις σκέψεις ενίσχυσης ίσως και σήμερα ώστε να υπάρχει περαιτέρω πληρότητα στο ρόστερ και να μην παρουσιαστούν προβλήματα από τυχόν τραυματισμούς ή τιμωρίες…

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού όχι μόνο έχουν εντοπίσει τους μεταγραφικούς στόχους, αλλά είναι έτοιμοι να τους εντάξουν στο δυναμικό τους. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη με δύο παίκτες ένας δεξιός μπακ που έχει παίξει και στη Σουηδία, ενώ έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Super League με τον Λεβαδειακό και ένας μέσος έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και σύντομα θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας και με εμπειρίες Φούτμπολ Λιγκ θα ενισχύσουν σημαντικά τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που καταβάλλει για την άνοδο.

Μελτζανίδης στον Αλμυρό

Ο Γιώργος Μελτζανίδης από τη Βέροια θα είναι ο διαιτητής στο ματς ΓΣΑ–Ολυμπιακός της ερχόμενης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 3μ.μ. Βοηθοί του θα είναι οι Κώστας Γιάντσης και Γιώργος Χριστοδούλου επίσης από τον Σύνδεσμο Ημαθίας. Ο Μελτζανίδης έχει συνολικά 44 διαιτησίες στη Γ΄ Εθνική (6 φέτος και ήταν διαιτητής στα ματς της Νίκης με τον Οικονόμο και εκτός με τον ΑΟ Σελλάνων).

Εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού για τον β’ γύρο

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας β’ γύρου. Οι κάρτες διαρκείας θα έχουν ισχύ για τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

«Δώσε τον παλμό στην κερκίδα, ζήσε την ένταση των αγώνων, πανηγύρισε την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας. Προμηθεύσου τώρα ένα εισιτήριο διαρκείας και γίνε ο 12ος παίχτης του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά οι τιμές:

Κατηγορία Gold VIP – 100€ (με δυνατότητα στάθμευσης στο πάρκινγκ του Σταδίου)

Κατηγορία Silver – 40€

Κατηγορία Fans – 30€ *(η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον σύνδεσμο Austrian Boys)

Κατηγορία Ladies – 25€

Κατηγορία Junior – 25€ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών)

Τα εισιτήρια θα ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και η διάθεσή τους θα γίνεται από τα εξής σημεία:

. Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 9.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00

. Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00

. Σύνδεσμος Austrian Boys, Αγίου Δημητρίου 19, ώρες λειτουργίας Τετάρτη και Παρασκευή 19.00 – 21.00.

Αναβάλλονται οι προπονήσεις της ακαδημίας

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, στην οποία τονίζεται πως αναβάλλονται οι προπονήσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου, λόγω της κακοκαιρίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας ματαιώνονται οι προγραμματισμένες προπονήσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 που πραγματοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αλλη Μεριά, από Πέμπτη 3 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 6 Ιανουαρίου. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν σύμφωνα με το πρόγραμμα τη Δευτέρα 7/1».

Στις 13/1 τα επόμενα ματς στο μπάσκετ

Στις 13 Ιανουαρίου θα ξαναβρεθούν στο παρκέ για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις οι ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής θα αγωνιστεί στις 13/1/2019 στο Πολύκαστρο με τον Εύαθλο.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν την πάρα πολύ δύσκολη προσπάθεια να παραμείνουν στην Α2 κατηγορία και θα έχουν επόμενη αγωνιστική τη νέα χρονιά (13/1) με τον Αστέρα Ιπποδρομίου στον Βόλο που πάλι θα αγωνιστούν χωρίς κόσμο που θα «επιστρέψει» να βοηθήσει την προσπάθεια στο ματς με τον Πανσερραϊκό στις 27/1/2019.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου