ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήρε και Ζγκούρι ο Ολυμπιακός

πήρε-και-ζγκούρι-ο-ολυμπιακός-805628

Ακόμη μια μεταγραφή από μεγαλύτερη κατηγορία ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου προσθέτοντας εμπειρία στην μεσοεπιθετική του γραμμή καθώς χθες οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον 30χρονο Αντώνη – Ρόντιον Ζγκούρι, ο οποίος έχει σταθερότητα σε συμμετοχές αλλά και γκολ τα τελευταία χρόνια σε Β’ και Γ’ Εθνική, έχοντας παίξει συνολικά 109 ματς πρωταθλήματος και σκοράροντας 34 φορές…

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ρόντιον Ζγκούρι που είναι η 9η φετινή μεταγραφική προσθήκη για τον Ολυμπιακό Βόλου πέρσι έπαιξε στα Τρίκαλα έχοντας συμμετοχή σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος και σημείωσε και δύο γκολ, ενώ έπαιξε και σε τρία ματς Κυπέλλου και ήταν συμπαίκτης με τους επίσης νεοαποκτηθέντες «ερυθρόλευκους» Λεάντρο Πίντο και Βασίλη Σαχινίδη.

Την περίοδο 2016-17 ήταν βασικό στέλεχος στον Αιγινιακό στη Φούτμπολ Λιγκ, όπου είχε προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη, κάνοντας 30 συμμετοχές με 8 γκολ 4 ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι.

Ο «Ντόνι» όπως ήταν το προσωνύμιο του όταν ξεκίνησε την καριέρα του στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης έπαιξε τρία χρόνια με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και στη Δ’ Εθνική ξεχώρισε για την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση αλλά και τα γκολ, πήγε στον Οδυσσέα Κορδελιού με προπονητή τον Αλέξη Αλεξίου όπου έκανε τις πρώτες συμμετοχές στην Γ’ Εθνική, επέστρεψε πάλι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων την χρονιά 2013-14 και έπαιξε και στην Γ’ Εθνική (25 συμμετοχές, 10 γκολ) ενώ αγωνίστηκε και στο Νέστο Χρυσούπολης (2015-16), όπου είχε προπονητές τόσο τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη παλιό παίκτη της Νίκης όσο και τον Σάκη Παπαβασιλείου που τον γνωρίσαμε και ως παίκτη της Νίκης και ως προπονητή του Ολυμπιακού Β. και σε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πέτυχε 14 γκολ.

Συνολικά έχει να επιδείξει 52 συμμετοχές και 10 γκολ στην Β’ Εθνική, καθώς και 57 συμμετοχές και 24 τέρματα στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Ροντιόν Ζγκούρι.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1988 με καταγωγή από την Αλβανία, αγωνίστηκε στην ομάδα του Αιγινιακού έχοντας 30 συμμετοχές και 8 γκολ, ενώ έχει παίξει στον Νέστο Χρυσούπολης και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων (52 συμμετοχές και 24 γκολ), όπως και στον Οδυσσέα Κορδελιού.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα, έχοντας 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος και 2 γκολ, με τη θεσσαλική ομάδα.

Ο Ροντιόν Ζγκούρι μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας «τεχνίτης» ποδοσφαιριστής, με εμπειρία σε ανώτερες κατηγορίες και γνώστη της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Μέσα στο γήπεδο είναι «μαχητής» και πολύ «δυναμικός».

Η παρουσία του στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και σίγουρα από την πλευρά του θα προσφέρει πολλά γα την κατάκτηση του στόχου, που έχει τεθεί.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Ροντιόν Ζγκούρι και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο Αντώνης-Ρόντιον Ζγκούρι είναι η 9η φετινή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό που δείχνει «δυνατός» σε όλες τις γραμμές καθώς έχουν αποκτηθεί οι τερματοφύλακες Γιακουμής και Παλιούρας, ο αριστερός μπακ Μπουτζίκος, ο κεντρικός αμυντικός Λεάντρο Πίντο , οι μέσοι Οικονομόπουλος και ο Νιγηριανός Ναζίμ, και οι επιθετικοί Φλίγκος και Σαχινίδης, ενώ έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους ο νεαρός γκολκίπερ Κωνσταντίνου, οι αμυντικοί Σάββας, Νόνης, Παπαϊωάννου, Αγγελής, Πατσής και οι μέσοι Ρόκας, Κόλα, Ευθυμιάδης, Διβανές, Καμπλιώνης, και απομένουν ακόμη 5-6 για την ολοκλήρωση του ρόστερ που έχει μόνο στόχο την άνοδο, ενώ ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης δεν αποκλείεται να εισηγηθεί απόκτηση ποδοσφαιριστή ακόμη και τον Αύγουστο όταν θα έχει δει την ομάδα και πιθανόν διαπιστώσει κάποια έλλειψη.

Το σίγουρο πάντως είναι πως θα υπάρξουν νέες προσθήκες το επόμενο 20ημερο και μέχρι τις 23 Ιουλίου, που είναι η ημερομηνία για την πρώτη συγκέντρωση και έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας που θα γίνει στο ΕΑΚ Βόλου ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του μήνα και αρχές Αυγούστου στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Αύριο τα διαρκείας

Ο Ολυμπιακός Βόλου, φέτος παρουσιάζεται δυνατός και με τον κόσμο να δείχνει εμπιστοσύνη στις «κινήσεις» της διοίκησης που έδωσε όραμα και κίνητρο μέσα από μια Γενική Συνέλευση, κράτησε τους παίκτες που ήθελε από την περσινή ομάδα, έφερε ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν σημαντικά για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, και η επόμενη «κίνηση» είναι αύριο και αφορά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας.

Η εκδήλωση αυτή θα γίνει αύριο Τετάρτη 4 Ιουλίου στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ, με τη διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου και την Εκτελεστική Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος να ευελπιστούν σε μια ακόμη μεγάλη συγκέντρωση, δείγμα συσπείρωσης αλλά και εμπιστοσύνης του κόσμου στη νέα προσπάθεια για την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας 2018-2019: « Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοινώνουν ότι την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Park, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις, που θα ενθουσιάσουν όσους παρευρεθούν! Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους».

Πέρα από την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας 2018-2019, οι άνθρωποι της Εκτελεστικής Επιτροπής ετοιμάζουν εκδήλωση μέχρι τις 20 του μήνα που θα αφορά τις εμφανίσεις της ομάδας, καθώς όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η εταιρεία αθλητικών ειδών «Zeus» θα ντύσει φέτος τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ παράλληλα θα γίνει και η συνολική παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων.

Αύγουστο τα φιλικά

Τρία είναι τα πρώτα φιλικά του Αυγούστου πάντως που έκλεισε ο Ολυμπιακός Βόλου και είναι στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Γ’ Εθνική στις 26 Αυγούστου, στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, και 1/9 με τον Ηρακλή.

Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου σύντομα θα ανακοινώνει κι άλλα φιλικά με αντιπάλους μάλιστα ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΛ και ο Άρης, αλλά και με ομάδες της κατηγορίας όπως ο Θησέας και η Στυλίδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου