ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήρε Λεάντρο Πίντο ο Ολυμπιακός

πήρε-λεάντρο-πίντο-ο-ολυμπιακός-807746

Την 8η φετινή μεταγραφή ανακοίνωσε σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, βάζοντας στο δυναμικό του και τον Βραζιλιάνο Λεάντρο. Η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων:

«Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον καταξιωμένο και πολύπειρο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Leandro Climaco Pinto!

Ο Leandro Pinto, γεννηθείς στις 24 Ιανουαρίου 1994 έχει διαγράψει μία πλούσια καριέρα στην Ελλάδα, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας, την Καλλονή, τον ΠΑΣ Γιάννενα, τη Λαμία και τον Α.Ο. Τρίκαλα.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε για το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου και ειδικότερα στην Δόξα Κακωτοπιάς, ενώ τον Ιανουάριο μεταγράφηκε στην ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα και αγωνίστηκε στη Football League.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από τη Super League και τη Football League, πραγματοποιώντας γεμάτες χρονιές με τις ομάδες που αγωνίζονταν. Η δυναμική του, το βραζιλιάνικο πάθος του, η τεχνική του και φυσικά το θέαμα που προσφέρει τον έχουν κατατάξει ως ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή των ελληνικών γηπέδων.

Η έλευσή του στον Ολυμπιακό Βόλου είναι σημαντική, καθώς η εμπειρία του θα ολοκληρώσει τη σταθερότητα στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας.

Φυσικά, για να συνδράμει ο Leandro Pinto στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου για την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, τα μέλη της οποίας, προσέγγισαν τον ποδοσφαιριστή και τον ενέπνευσαν να γίνει κι εκείνος συντελεστής στην μεγάλη επάνοδο του Ολυμπιακού Βόλου.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει θερμά τον Leandro Pinto και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα»!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου