ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κινείται μεθοδικά για την επιτυχία

κινείται-μεθοδικά-για-την-επιτυχία-813219

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ακόμη έναν ποδοσφαιριστή ενέταξε στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός Βόλου, που με σοβαρότητα βαδίζει προς την άμεση ολοκλήρωση του ρόστερ, με στόχο να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος Νταβίντ Ναζίμ, που ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας από τη διοίκηση των ερυθρόλευκων, αποτελεί την 6η μεταγραφή των Βολιωτών, και μετά τους Γιακουμή, Παλιούρα, Οικονομόπουλο, Φλίγο και Σαχινίδη θα είναι κάτοικος Βόλου.

Ο Νιγηριανός παίκτης, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, έχοντας καταγεγραμμένες 39 συμμετοχές συνολικά σε ομάδες όπως η Κέρκυρα και ο Πανσερραϊκός, αναμένεται να προσδώσει ώθηση και μια αξιόπιστη λύση στο μεσοαμυντικό κομμάτι, ενώ οι Βολιώτες εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στη μεσαία γραμμή αλλά και την άμυνα, ενώ όπως τονίστηκε και στην ανακοίνωση για την απόκτηση του Αφρικανού παίκτη, «οι εκπλήξεις δεν σταματούν».

Στόχος της Διοίκησης είναι η ομάδα να είναι κατά το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό σχηματισμένη πριν ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού, στις 23 Ιουλίου στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με δυνατές ομάδες, προκειμένου να κλειστούν φιλικά προετοιμασίας, και το ερχόμενο διάστημα αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Παράλληλα, η διοίκηση των ερυθρόλευκων δουλεύει σε πολλά μέτωπα προκειμένου να… πάρουν σειρά οι εκδηλώσεις παρουσίασης τόσο των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όσο και της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της ομάδας, την οποία φέτος ντύνει η εταιρεία αθλητικών ειδών «Zeus».

Τέλος, όπως όλα δείχνουν, η 23η Ιουλίου θα είναι η ημερομηνία στην οποία ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του, και ευχή όλων είναι η πρώτη συγκέντρωση να πραγματοποιηθεί στο στάδιο ΕΑΚ «Τ. Συνετόπουλος», τη φυσική έδρα των ερυθρόλευκων, την οποία και διεκδικούν για όλα τα παιχνίδια έδρας.

Στη Λάρισα οι ακαδημίες του Ολυμπιακού

Στο 4ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Φαλανιακός στις εγκαταστάσεις του στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουνίου συμμετείχε η Ακαδημία Ολυμπιακού Βόλου με τα τμήματα προπαιδικού (2005-2006), τζούνιορ (2007-2008) και προτζούνιορ (2009).

Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 28 ακαδημίες από τους νομούς Λάρισας, Τρικάλων, Μαγνησίας, Πιερίας, Κοζάνης και Καρδίτσας. Παράλληλα είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς σε συνεργασία με το σωματείο SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ., δόθηκε η ευκαιρία στους υπεύθυνους των ακαδημιών, τους προπονητές και τους γονείς να μάθουν για τους δότες μυελού των οστών. «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος για τη συμμετοχή τους, και στους διοργανωτές ενός άριστου σε οργάνωση τουρνουά», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σήμερα η τελετή λήξης

Σήμερα στις 7μ.μ. στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της χρονιάς για όλα τα τμήματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου