ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκπλήξεις και πριν τη συνέλευση

εκπλήξεις-και-πριν-τη-συνέλευση-4201

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σε ρυθμούς γενικής συνέλευσης είναι πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου, που πάντως φέτος δείχνει να έχει προχωρήσει περισσότερο τον προγραμματισμό του, έχοντας ήδη προπονητή και παίκτες. Επίσης έχει κλείσει κέντρο προετοιμασίας και αθλητικό υλικό, ενώ υπάρχει άνεμος αισιοδοξίας και στον φίλαθλο κόσμο… καθώς πέρσι και πρόπερσι τέτοια εποχή «ψάχνονταν»!

Τώρα, ως συνέχεια της σωστής λειτουργίας που ξεκίνησε από τον περασμένο Δεκέμβρη, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε κινήσεις που μαρτυρούν τις προθέσεις του, αρχίζοντας με την πρόσληψη ως προπονητή του Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος γνωρίζει άριστα την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα καθώς επί σειρά ετών έχει εργαστεί σε ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με αρκετές ανόδους στο ενεργητικό του ξεκινώντας από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, και στη συνέχεια με τη Νίκη Βόλου, τη Λαμία, τον ΑΟ Τρίκαλα και τον Αιγινιακό.

Μπορεί η Διοικούσα Επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομάδας να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί, κάτι που θα γίνει στις 6/6 στην ΓΣ, άλλα ο ΑΣ Ολυμπιακός, η διοίκηση του οποίου θα στελεχώσει την Επιτροπή ανόδου… κινείται μεθοδικά για την επόμενη μέρα, και μετά την επιλογή του 48χρονου Θεσσαλονικιού προπονητή, που έχει καθίσει 415 φορές σε πάγκους ομάδων εθνικών κατηγοριών, προχώρησε οργανωτικά σε συμφωνία με την εταιρεία αθλητικών ειδών «Zeus», τα ρούχα της οποίας θα φορούν οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και οι φροντιστές τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η προετοιμασία της ομάδας θα γίνει τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου στο Ελατοχώρι Πιερίας, στο σύγχρονο ξενοδοχείο «Μύθος», το οποίο διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο αθλητικό κέντρο.

Στη συνέχεια, σε συνεργασία με τον Π. Αμανατίδη ξεκίνησαν οι ανανεώσεις συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Στάθη Ρόκα, Πέτρο Διβανέ, Αντώνη Καμπλιώνη, Κλεβί Κόλα, Σάκη Σάββα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γρηγόρη Ευθυμιάδη Χρήστο Νόνη, αλλά και τους Γιώργο Πατσή και Βαγγέλη Αγγελή που είχαν πολύ μικρή συμμετοχή, ενώ οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού συζητούν και με τους υπόλοιπους παίκτες που θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα.

Ακόμη καλύτερη πάντως προβλέπεται και η συνέχεια του Ολυμπιακού Βόλου που έχει στόχο την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, και ως προς τις υπόλοιπες ανανεώσεις αναμένεται συμφωνία και από τον Λεωνίδα Χρήστου, ενώ αν δεν συνεχίσει ο Φώτης Καραγκιολίδης υπάρχει εναλλακτική λύση για την απόκτηση έμπειρου τερματοφύλακα.

Στη συνέχεια, και αφού τελειώσει και το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, η διοίκηση θα προχωρήσει σε μεταγραφικές ανακοινώσεις, αφού κάποιοι παίκτες θα προέρχονται από την κατηγορία αυτή, κι ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επιστροφή του Κώστα Φλίγκου, λέγεται ότι υπάρχει συμφωνία και με έγχρωμο μεσοεπιθετικό και δυο ακόμη παίκτες επιλογής Αμανατίδη.

«Εκπλήξεις» πάντως από τον Ολυμπιακό Βόλου αναμένονται και πριν τη Συνέλευση, και ίσως και αύριο υπάρξει ανακοίνωση απόκτησης ξένου ποδοσφαιριστή, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθούν και κάποιοι παίκτες με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς αλλά και από την ΑΕΛ. Μάλιστα, με τη Λάρισα έχει κάνει μια πρώτη συζήτηση άνθρωπος του Ολυμπιακού, σχετικά με την παραχώρηση ποδοσφαιριστών όχι των ομάδων Κ-20 αλλά της πρώτης ομάδας που πιθανόν δεν θα έχουν την ευκαιρία συμμετοχής στη Σουπερ Λίγκα, αλλά θα είναι από αυτούς που κάνουν τη διαφορά στη Γ΄ Εθνική!

6/6 η Γ.Σ. στον Ολυμπιακό

Προχθές ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση Ολυμπιακού Βόλου η ημερομηνία της γενικής συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας και θα αφορά μόνο την ποδοσφαιρική ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας, στην οδό 2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος, με θέματα:

Εκλογή προέδρου και γραμματέα Γενικής Συνέλευσης.

Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός ποδοσφαιρικού τμήματος από 18 Δεκεμβρίου 2017 έως και 31 Μαΐου 2018.

Προγραμματισμός ποδοσφαιρικού τμήματος αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Τοποθετήσεις μελών.

Σε περίπτωση που δεν διαπιστωθεί απαρτία στη Γενική Συνέλευση, βάσει καταστατικού η Γενική Συνέλευση θα γίνει την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο στις 19:00, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

Η Γενική Συνέλευση είναι ανοιχτή σε μέλη και φίλους του Συλλόγου. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Ανανεώσεις συνδρομών θα γίνονται και στον χώρο της Συνέλευσης».

Αναμονή για το ΕΑΚ

Ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου είναι αυτό της έδρας στο ΕΑΚ, και σύμφωνα με την απαντητική επιστολή από τον Δήμο Βόλου και τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να επανέλθει με νέο αίτημα μετά τις 30 Ιουνίου, καθώς μέχρι τότε θα γνωρίζουν στον Δήμο Βόλου αν και ποιες εργασίες θα γίνουν στο ΕΑΚ, καθώς αναμένεται να γίνουν έργα συντήρησης του σταδίου,μέσω χρηματοδότησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου