ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει… το «ναι» Φλίγκου

περιμένει-το-ναι-φλίγκου-5525

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Διακαή πόθο των ανθρώπων του Ολυμπιακού αποτελεί ο Κώστας Φλίγκος, τον οποίο και θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό του συλλόγου, ώστε ο έμπειρος επιθετικός να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο πρώτος σκόρερ των Βολιωτών τη σεζόν 2016-17 με 19 γκολ, στο περσινό πρωτάθλημα αγωνίστηκε με τη φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην καταπληκτική πορεία που πραγματοποίησε η πρώην του πλέον ομάδα, με το να σκοράρει 15 φορές. Πλέον, ο 32χρονος πολύπειρος επιθετικός, που έχει μείνει ελεύθερος από τον ΓΣ Αλμυρού, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ο ίδιος περιμένει την επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό Β., μετά τις αρχικές κρούσεις που έχουν γίνει στον ποδοσφαιριστή.

Σημειώνεται ότι ο νέος τεχνικός της ομάδας, Περικλής Αμανατίδης, επιθυμεί τον Φλίγκο ως ένα ισχυρό όπλο στη φαρέτρα του. Εξάλλου, ο Θεσσαλονικιός προπονητής γνωρίζει και εκτιμά τον ποδοσφαιριστή, καθώς είχαν δουλέψει μαζί και στη Νίκη Βόλου στις αρχές της σεζόν 2012-2013.

Από κει και πέρα, οι ανανεώσεις στην ομάδα του Βόλου δεν έχουν ολοκληρωθεί, αφού μετά από τους δέκα παίκτες που θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό (Ρόκας, Διβανές, Καμπλιώνης, Κόλα, Σάββας, Παπαϊωάννου, Ευθυμιάδης, Νόνης, Αγγελής, Πατσής), σε τελικό στάδιο έχουν μπει οι συζητήσεις με τους Λεωνίδα Χρήστου, Ανδρέα και Δήμο Κόκα, αλλά και Φώτη Καραγκιολίδη και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα.

Το ρόστερ, πάντως, των ερυθρόλευκων αναμένεται να έχει σχηματιστεί σε μεγάλο ποσοστό έως τα τέλη Ιουλίου, οπότε και ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι Πιερίας, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει της νέας σεζόν.

Οριστικά στις 6 Ιουνίου η Γ.Σ.

Οριστικοποιήθηκε ο ορισμός της Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου από τη διοίκηση του συλλόγου για την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στις 6:30μ.μ. στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, μεταξύ των άλλων θα συζητηθεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος για το εξάμηνο Δεκέμβρη 2017 – Μαΐου 2018 και ο προγραμματισμός για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας, στην οδό 2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος, με θέματα:

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα Γενικής Συνέλευσης

2. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός ποδοσφαιρικού τμήματος από 18 Δεκεμβρίου 2017 έως και 31 Μαΐου 2018

3. Προγραμματισμός ποδοσφαιρικού τμήματος αγωνιστικής περιόδου 2018-2019

4. Τοποθετήσεις μελών

Σε περίπτωση που δεν διαπιστωθεί απαρτία στη Γενική Συνέλευση, βάσει καταστατικού η Γενική Συνέλευση θα γίνει την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο στις 19:00, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

Η Γενική Συνέλευση είναι ανοιχτή σε μέλη και φίλους του Συλλόγου. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Ανανεώσεις συνδρομών θα γίνονται και στον χώρο της Συνέλευσης».

Νέα αναμονή για ΕΑΚ

Με νέο αίτημα έως τις 30 Ιουνίου για τη χρήση του σταδίου ΕΑΚ Βόλου πρέπει να επανέλθει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την απάντηση του Δήμου Βόλου στη βολιώτικη ομάδα. Ο Δήμος Βόλου θα γνωρίζει έως τότε τις εργασίες συντήρησης που θα γίνουν στο στάδιο και για τις οποίες έχει ζητήσει τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι ερυθρόλευκοι είχαν καταθέσει αίτημα στον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου, επιθυμώντας να χρησιμοποιήσουν την φυσική τους έδρα την ερχόμενη σεζόν στην Γ’ Εθνική και περιμένουν την οριστική απάντηση. Υπενθυμίζεται πως αίτημα για χρήση του ΕΑΚ έχει καταθέσει τόσο η ομάδα του ΝΠΣ Βόλος, που φέτος θα αγωνιστεί στη Football League, όσο και ο Θησέας, που πανηγύρισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου