ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Χτίζει» τις βάσεις στο Ελατοχώρι

χτίζει-τις-βάσεις-στο-ελατοχώρι-13830

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Στο Ελατοχώρι Πιερίας θα διεξάγει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός Βόλου, θέλοντας να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπου και θα αγωνίζεται εκ νέου για τη σεζόν 2018-2019.

Η διοίκηση της ομάδας του Βόλου σε ανακοίνωσή της, αποκαλύπτει λεπτομέρειες, όπως το χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν στο προπονητικό κέντρο, στα τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου. Παράλληλα, όπως τονίζεται, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινούνται ολοταχώς ώστε να προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου και ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ, το οποίο ήδη περιλαμβάνει 10 ποδοσφαιριστές, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Με γοργούς, αλλά ταυτόχρονα πολύ προσεκτικούς ρυθμούς οργανώνεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ήδη, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει κάνει σημαντικά βήματα, έτσι ώστε ο στόχος να επιτευχθεί. Το πρώτο βήμα ήταν η έλευση στην ομάδα του καταξιωμένου προπονητή, Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος σε συνεργασία τόσο με τη Διοίκηση, όσο κυρίως με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Θωμά Μακρή, συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας με δέκα ποδοσφαιριστές μας. Υπενθυμίζεται ότι στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι: Στάθης Ρόκας, Πέτρος Διβανές, Κλεβί Κόλα, Σάκης Σάββας, Χρήστος Νόνης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Αγγελής, Γιώργος Πατσής, Γρηγόρης Ευθυμιάδης και Αντώνης Καμπλιώνης.

Στο πλαίσιο λοιπόν της οργάνωσης, σήμερα (σ.σ. χθες) οριστικοποιήθηκε και ανακοινώνεται και η τοποθεσία, όπου θα «χτιστεί» η ομάδα μας και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Τέλος Ιουλίου και αρχές Αυγούστου, όλο το team θα βρεθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας και ειδικότερα στο σύγχρονο ξενοδοχείο «Μύθος», το οποίο διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο αθλητικό κέντρο.

Η τοποθεσία είναι η καταλληλότερη για την προετοιμασία της ομάδας μας, καθώς το Ελατοχώρι βρίσκεται σε υψόμετρο 780 μέτρων και οι συνθήκες άθλησης τους καλοκαιρινούς μήνες είναι οι ιδανικές. Τόσο το ξενοδοχείο, όσο και το αθλητικό κέντρο έχουν επισκεφθεί ο προπονητής της ομάδας μας και ο τεχνικός διευθυντής, οι οποίοι ενέκριναν την καταλληλότητά του.

Κατόπιν τούτων, η Διοίκηση βάζει «πλώρη» αφενός για τη Γενική Συνέλευση κι αφετέρου για την πλήρη στελέχωση του ρόστερ. Τέλος, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους ερυθρόλευκους φιλάθλους, πως όλες οι κινήσεις γίνονται με μεθοδικότητα και συνέπεια στην ιστορία που έχει γράψει ο σύλλογος, με στόχο να γραφούν όσο πιο σύντομα γίνεται κι άλλες, πολλές και χρυσές σελίδες».

Θεοδωρίδης: «Θα μιλήσουν τα έργα»

Πτυχές του νέου Ολυμπιακού, για την επόμενη σεζόν αποκάλυψε ο Γιάννης Θεοδωρίδης σε ραδιοφωνική εκπομπή του Βόλος 9.86, που τις προηγούμενες ημέρες επισημοποίησε τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους, κατέχοντας πλέον το πόστο του γενικού αρχηγού της ομάδας. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας αναφέρθηκε αρχικά στις συζητήσεις που είχε τόσο με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Θωμά Μακρή και τον νέο προπονητή, Περικλή Αμανατίδη: «Σκέφτονται και οι δύο ό,τι σκεφτόμαστε όλοι, να γίνει ο Ολυμπιακός Βόλου μία ομάδα αξιόλογη με ένα πολύ καλό ρόστερ με δύο παίκτες τουλάχιστον ετοιμοπόλεμους σε κάθε θέση. Να υπάρχει νοικοκυριό, ομόνοια, μία οικογένεια και μία χημεία».

Παράλληλα, σημείωσε ότι η αγάπη του κόσμου και η αποδοχή στο πρόσωπο του τον γεμίζουν με ευθύνη, ενώ τόνισε πως θα υπάρξει συνεργασία και με άλλους παλαιμάχους: «Όλα αυτά τα πράγματα θα δώσουν μία άλλη αίγλη και θα δείξουν στον κόσμο ότι πάει να γίνει κάτι καλύτερο από τις άλλες χρονιές», δήλωσε.

Επιπλέον, ο νέος αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου υπογράμμισε: «Έχω μία γνώση των αποδυτηρίων. Ο γενικός αρχηγός πρέπει να είναι και πατέρας για τους ποδοσφαιριστές και αδερφός και φίλος, αλλά το κάθε πράγμα στο σωστό ποσοστό. Όλοι πρέπει να συντελέσουμε, ώστε να υπάρχει να υπάρχει μία ισορροπία στ’ αποδυτήρια. Όλοι πρέπει να βάζουμε λίγο νερό στο κρασί μας. Όλα γίνονται βάσει συνεργασίας. Δε γίνεται ο καθένας να κάνει ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι».

Μιλώντας για τον Περικλή Αμανατίδη, το νέο τεχνικό των ερυθρόλευκων πρόσθεσε: «Τι μπορώ να πω εγώ για έναν Περικλή Αμανατίδη; Η ιστορία έχει γράψει ανόδους και επιτυχίες. Είναι ένας προπονητής που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Τα πάντα είναι μελετημένα και με πολλή σκέψη. Υπάρχει πρόγραμμα και όραμα και μόνο καλύτερα μπορούν να υπάρξουν με προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη».

Όσον αφορά τους παίκτες που ανανέωσαν στην ομάδα το προηγούμενο διάστημα αλλά και τις κινήσεις που οι Βολιώτες ετοιμάζονται να κάνουν σημείωσε: «Έτσι με τους υπόλοιπους παίκτες που θα έρθουν, θα δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο. Φυσικά μετρά ότι θα έχουμε κι ένα εμπειρότατο προπονητή με αξία».

Τέλος, ο κ. Θεοδωρίδης πρόσθεσε: «Από δω και στο εξής θα μιλάνε τα έργα κι μάλιστα με έμφαση. Πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε κάτι καλό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου