ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε αναμονή ανανεώσεων και μεταγραφών στον Ολυμπιακό Βόλου που προετοιμάζει το μέλλον…

σε-αναμονή-ανανεώσεων-και-μεταγραφών-16270

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ημέρες προγραμματισμού διανύει ο Ολυμπιακός, που σχεδιάζει τα επόμενα του βήματα, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μετά την έλευση του νέου προπονητή της ομάδας, Περικλή Αμανατίδη, στον οποίον και ποντάρουν οι άνθρωποι της Βολιώτικης ομάδας προκειμένου να οδηγήσει τον σύλλογο, στις επαγγελματικές κατηγορίες, την εβδομάδα που πέρασε, οι υπογραφές… πήραν φωτιά.

Στον Ολυμπιακό, μετά και τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, που χαρακτηρίζεται μεταβατική για την ομάδα, διοικούντες και παράγοντες των ερυθρόλευκων κινήθηκαν γρήγορα ώστε να διατηρηθεί ο βασικός κορμός του δεύτερου μισού της περσινής σεζόν, εκεί όπου οι Βολιώτες πέτυχαν από τις θέσεις του υποβιβασμού όπου βρίσκονταν πριν την διακοπή των Χριστουγέννων να ασφαλίσουν την παραμονή στην Γ΄ Εθνική.

Πρώτο βήμα ήταν σαφώς η έλευση του έμπειρου Θεσσαλονικιού προπονητή που γνωρίζει άριστα την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, καθώς επί σειρά ετών έχει εργαστεί σε ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με αρκετές ανόδους στο ενεργητικό του, ξεκινώντας από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης αλλά και με τη Νίκη Βόλου, τη Λαμία, τον ΑΟ Τρίκαλα και τον Αιγινιακό.

Σε συνεργασία με τον τεχνικό Π. Αμανατίδη ξεκίνησαν και οι ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές και ανακοινώθηκε επίσημα η συνέχεια με τους Στάθη Ρόκα, Πέτρο Διβανέ, Αντώνη Καμπλιώνη, Κλεβί Κόλα, Σάκη Σάββα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γρηγόρη Ευθυμιάδη και Χρήστο Νόνη, Γιώργο Πατσή και Βαγγέλη Αγγελή.

Ήδη οι διοικούντες στον Ολυμπιακό συζητούν και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, περιμένοντας τις επόμενες ημέρες ακόμη περισσότερες… θετικές απαντήσεις για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Παράλληλα, οι φήμες για επιστροφή του Κώστα Φλίγκου που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στον Γ.Σ. Αλμυρού, στον Ολυμπιακό, όλο και πληθαίνουν.

Παράλληλα, μια σειρά θεμάτων αναμένεται να δρομολογηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, με τον ορισμό της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου που θα οριστεί για τα τέλη Μαϊου, αλλά και το ζήτημα της χρήσης του ΕΑΚ, για το οποίο… φιλονικούν τρεις σύλλογοι (Ολυμπιακός Β., ΝΠΣ Βόλος και Θήσεας) να απασχολούν άμεσα τους ερυθρόλευκους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου