ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διπλό ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό Β.

διπλό-ενδιαφέρον-στον-ολυμπιακό-β-50296

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ποδοσφαιρικό, ιστορικό φιλικό αύριο και μπασκετικό ενδιαφέρον σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον κόσμο να καλείται από τη μια να δώσει απαντήσεις με την παρουσία του …και από την άλλη να στηρίξει την προσπάθεια αλλαγής κατηγορίας και επιπέδου…

Αύριο Κυριακή 15 Απριλίου, στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, οι δύο ιστορικές ομάδες της πόλης μας, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου, αναμετρώνται σε έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διενεργείται για τη στήριξη του Γηροκομείου Βόλου, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη σημαντική αυτή κοινωνική δομή…

Στην ανακοίνωση του ΑΣ Ολυμπιακός αναφέρεται: «Αυτή την Κυριακή γιορτάζει το ποδόσφαιρο» και ότι: «Όσες προσπάθειες κι αν καταβάλλονται από πολλές πλευρές να μειωθεί η αξία των δύο ομάδων, ο όγκος του φίλαθλου κόσμου τους που επί δεκαετίες τις στηρίζει, πέφτουν στο κενό. Και το εντυπωσιακό είναι, πως όσο οι προσπάθειες χλεύης και λάσπης πέφτουν στο κενό, τόσο η ένταση των προσπαθειών διογκώνεται.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 δηλώνει για ακόμη μία φορά, χωρίς υστερόγραφα, ότι καμία προσπάθεια σπίλωσης δεν μπορεί να διαταράξει τον μεγάλο και ιστορικό μας σύλλογο.

Η διοργάνωση του φιλικού αυτού αγώνα της Κυριακής αποτελεί μία ακόμη απόδειξη, πως η πόλη αυτή έχει ήδη ομάδες με ιστορία, φιλάθλους και προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό».

Την ημέρα του φιλικού αγώνα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα εισέρχονται από την τρίτη πεζογέφυρα, απ’ όπου θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το εκδοτήριο που θα λειτουργεί, και θα προωθούνται στο βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς τον Περιφερειακό).

Οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου θα εισέρχονται από την πρώτη πεζογέφυρα, όπου και θα μπορούν από το εκεί εκδοτήριο να προμηθευτούν το εισιτήριό τους και θα προωθούνται στο νότιο πέταλο (προς την Νέα Ιωνία).

Η δεύτερη πεζογέφυρα θα παραμείνει κλειστή για τους φιλάθλους. Από εκεί θα εισέρχονται μόνο οι μικροί αθλητές των ακαδημιών των δύο συλλόγων, τρόφιμοι κι εργαζόμενοι του Γηροκομείου, οι διοικήσεις των ομάδων, παλαίμαχοι αθλητές, αλλά και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Υπενθυμίζεται ότι η τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 5€ και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Γηροκομείο Βόλου.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής συνεχίζεται. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια στα εξής σημεία:

Da Luz Sport Café Δεληγιώργη 4Β, τηλ.: 2421026094 και Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Το Γούρικο» Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος), τηλ.: 2421030249.

Στον Ολυμπιακό, πάντως για το αυριανό ματς υπάρχουν απουσίες. Συγκεκριμένα, εκτός προπονήσεων παραμένει ο Δημήτρης Σέττος που βρίσκεται στον τόπο καταγωγής του για οικογενειακούς λόγους, ο Φώτης Καραγκιολίδης, ο οποίος είναι τραυματίας, ο στρατευμένος Γιώργος Μέμος και ο νεαρός γκολκίπερ Αχιλλέας Κωνσταντίνου, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό, και έτσι ο τεχνικός των ερυθρολεύκων Λάκης Μπακάλης έχει μόνο τον τερματοφύλακα Κούτσικο διαθέσιμο…

Στήριξη στο μπάσκετ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλώντας τους φιλάθλους του συλλόγου να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι που δίνει σήμερα η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού με την Καλαμπάκα, στο πρώτο ματς για άνοδο… Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ακόμη ένα μέλος της οικογένειας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ετοιμάζεται να προσφέρει χαρά και υπερηφάνεια στους χιλιάδες φιλάθλους του Συλλόγου μας, με τους επικείμενους αγώνες του για άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του μεγάλου και ιστορικού Συλλόγου μας να δώσει το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, στις 20:00, δυναμικό παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου Βόλου και να στηρίξει την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης στο σημαντικό αγώνα που δίνει, με τον Α.Ο. Καλαμπάκας, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Play off της Ε.Σ.Κ.ΑΘ. για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Οι αθλητές της ομάδας καλαθοσφαίρισης δίνουν ένα μεγάλο αγώνα για το Σύλλογό μας και η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ΕΝΑΣ και ΕΝΙΑΙΟΣ κι ο καθένας από εμάς οφείλει να στηρίζει όλα τα τμήματά του.

Αυτό το Σάββατο κοκκινίζουμε το Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ, στηρίζουμε τους αθλητές μας και δείχνουμε σε όλους ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία οικογένεια, πρωτοπόρος και δυνατός σε όλα τα αθλήματα!».

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Austrian Boys για τον αγώνα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με την Καλαμπάκα, τονίζοντας μεταξύ άλλων. «Εμείς βάζουμε πάνω από πρόσωπα την ιδέα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και την αξιότιμη προσπάθεια της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, και θα δώσουμε δυναμικό παρών στις κερκίδες του ΕΑΚ, ώστε να βοηθήσουμε τους παίχτες μας να ξεκινήσουν με νίκη τον πρώτο αγώνα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου