ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το αύριο σκέφτονται στον Ολυμπιακό

το-αύριο-σκέφτονται-στον-ολυμπιακό-60709

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το αύριο άρχισαν να σκέπτονται στον Ολυμπιακό Βόλου με τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής χωρίς κανείς να θεωρεί επιτυχία την παραμονή, αλλά όλοι να συμφωνούν πως αυτό ήταν έργο της διοίκησης του ΑΣ Ολυμπιακού που ανέλαβε το δύσκολο έργο τον περασμένο Δεκέμβρη αλλά και των προπονητών των παικτών και του κόσμου που στάθηκε δίπλα στην ομάδα στα δύσκολα

Ο Ολυμπιακός θέλει να βλέπει αισιόδοξα το μέλλον του και στο σχεδιασμό του αύριο …υπάρχει η σκέψη του ΕΑΚ με τον κόσμο πιο κοντά του… αφού τελευταία έδειξε πως είναι και η έδρα που του ταιριάζει!

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν φέτος 5 παιχνίδια στο EAK με Ρήγα και ΑΟ Σελλάνων στον α΄ γύρο, και με Αμβρυσσέα, Οπούντιο, ΓΣΑ στο β΄ γύρο, έχοντας μόνο νίκες και 16-1 γκολ, ενώ στα υπόλοιπα επτά παιχνίδια έδρας στο Πανθεσσαλικό είχε σκοράρει λιγότερα από τα μισά, ενώ οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα με 39 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου, ύστερα από μια πολύ δύσκολη χρονιά κι ενώ στον α΄γύρο η συγκομιδή ήταν 16 βαθμοί.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, Στάθης Ρόκας, μετά το τελευταίο ματς με τον Αλμυρό προχθές (2-0) μίλησε για τη δύσκολη χρονιά που πέρασαν οι «ερυθρόλευκοι» και για το πώς θέλει να είναι ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν: «Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τον Ιανουάριο και μετά. Αναλάβαμε ένα δύσκολο έργο μέσα στο γήπεδο και η διοίκηση απ’ έξω. Βάλαμε όλοι από ένα λιθαράκι. Δεν αξίζει στην ομάδα να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Βάλαμε κάποιες βάσεις για του χρόνου. Πιστεύω ότι η διοίκηση θα βρει τον τρόπο, ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να γίνει του χρόνου, ο ισχυρός της κατηγορίας. Ελπίζω όλα να πάνε καλά» ανέφερε ο Ρόκας που συνέβαλε τα μέγιστα και φυσικά θα είναι στα πλάνα και του αύριο…

Η αγωνιστική περίοδος στην Γ’ Εθνική κατηγορία ολοκληρώθηκε για τις ομάδες (εκτός αυτών που έχουν αγώνες μπαράζ ανόδου και κυπέλλου ερασιτεχνών), με τον Ολυμπιακό πάντως να συνεχίζει με προπονήσεις και κάποια φιλικά έως το τέλος του Απριλίου ωστόσο, υπάρχει ακόμη ανοιχτό το δικαστικό μέτωπο, που έχει να κάνει με την έφεση που κατέθεσε ο Ρήγας Φεραίος, κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που δικαίωσε τον Ολυμπιακό Βόλου στην υπόθεση του Κλεβί Κόλα.

Η έφεση του Ρήγα σύμφωνα με ενημέρωση που είχαν οι ομάδες θα συζητηθεί σήμερα Μ. Τρίτη από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και η απόφαση αναμένεται με μεγάλη αγωνία καθώς θα δώσει τέλος σε τυχόν αμφιβολίες . Αν ο Ολυμπιακός δικαιωθεί και σε δεύτερο βαθμό, τότε ο Ρήγας υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα. Αν «ανατραπεί» η πρώτη απόφαση τότε ο Ολυμπιακός χάνει την κατηγορία καθώς θα χάσει το παιχνίδι που κέρδισε στο γήπεδο …και του αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί (σύνολο 6 από τον βαθμολογικό πίνακα)

Πάντως, στον Ολυμπιακό εκφράζουν την βεβαιότητα πως δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και η ομάδα θα αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και σύντομα θα αρχίσουν τον προγραμματισμό της νέας περιόδου

Επίσκεψη των ποδοσφαιριστών σε χορηγό της ομάδας

Στο πλαίσιο της άψογης συνεργασίας του Ολυμπιακού Βόλου με τον χορηγό « Ελληνικά Market» , οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με τον γενικό αρχηγό κ. Λευτέρη Τασιόπουλο, επισκέφθηκαν το νέο κατάστημα στην οδό Ιωλκού 235, λίγο πιο πάνω από την περιφερειακή οδό.

Εκεί το team της ομάδας, περιηγήθηκε στους διαδρόμους του super market και οι παίκτες μίλησαν με τον υπεύθυνο του νέου καταστήματος των Ελληνικών Market κ. Χάρη Δημάκη και του ευχήθηκαν καλές δουλειές.

Η επίσκεψη αυτή, πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη αναγνώρισης στην συνεισφορά των Ελληνικών Market και των υπευθύνων του νέου καταστήματος, στην προσπάθεια της ομάδας αυτή την αγωνιστική χρονιά.

Ο Ολυμπιακός Βόλου όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του είναι περήφανος που συνεργάζεται με τα Ελληνικά Market , ευχαριστεί θερμά τους υπευθύνους για την έως τώρα συνεργασία και προσδοκά στην ανανέωσή της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου