ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αισιοδοξία για το… «φινάλε»

αισιοδοξία-για-το-φινάλε-67927

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Στο στάδιο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος», την ερχόμενη Κυριακή 1η Απριλίου (4μ.μ.) θα γραφτεί το φινάλε της φετινής -μεταβατικής- χρονιάς για τον Ολυμπιακό Βόλου, με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αλμυρού για την 26η και τελευταία αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι, μετά από μία δύσκολη σεζόν, όπου έφτασαν μια ανάσα από τον υποβιβασμό (!) στις τοπικές κατηγορίες, με αρκετά εξωαγωνιστικά προβλήματα που ταλαιπώρησαν την ομάδα και την ψυχολογία τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών, θέλουν την εξιλέωση και τη νίκη μέσα στο «σπίτι» τους, για να αρχίσουν, από την επόμενη κιόλας ημέρα, τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Βέβαια, άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο περιμένουν και την εκδίκαση της έφεσης που άσκησε ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος θεώρησε αντικανονική τη συμμετοχή του Κλεβίς Κόλα, στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, και ενώ πρωτοδίκως ο Ολυμπιακός είχε δικαιωθεί.

Η παραμονή στην κατηγορία πάντως έχει ήδη «κλειδώσει» -αγωνιστικά τουλάχιστον- και έτσι οι ερυθρόλευκοι, μπροστά στους φίλους τους που αναμένεται να δώσουν μαζικό παρών στις εξέδρες του Εθνικού σταδίου, θα επιδιώξουν μία νίκη γοήτρου.

Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη, που έδωσαν φιλικό αγώνα με τον Σαρακηνό το απόγευμα της Παρασκευής, «ξεμουδιάζοντας» με 7-0 απέναντι στον αντίπαλό τους, είχαν διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο, επιστρέφοντας στις προπονήσεις το μεσημέρι της Δευτέρας με απόντα τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη, που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων, ενώ οι Στάθης Ρόκας και Δημήτρης Σέττος, οι οποίοι είχαν πάρει άδεια την περασμένη εβδομάδα, έδωσαν κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας.

Παράλληλα και ο Δήμος Κόκας, που είχε αποκομίσει έναν τραυματισμό στην ωμοπλάτη, στο φιλικό της Παρασκευής, κατάφερε να προπονηθεί κανονικά.

Με την ομάδα δεν προπονούνται οι επίσης στρατευμένοι Δημήτρης Τόσκας και Γιώργος Μέμμος, ενώ μετά το χθεσινό ρεπό, οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν και πάλι σήμερα σε ρυθμό εντατικών προπονήσεων.

«Βάζουμε τα θεμέλια για το μέλλον»

Ανακοίνωση – κάλεσμα στους φιλάθλους των ερυθρόλευκων να προσέλθουν μαζικά στο στάδιο ΕΑΚ «Τάκης Συνατόπουλος», για να στηρίξουν την ομάδα στο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, απεύθυνε σε ανακοίνωσή της η Δ.Ε. του Ολυμπιακού Βόλου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως: «Αυτή την Κυριακή βάζουμε τα θεμέλια για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου».

Σε αυτήν τονίζονται τα εξής: «Αυτή την Κυριακή βάζουμε τα θεμέλια για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου! Αυτή την Κυριακή 1η Απριλίου 2018, στις 4:00μ.μ. αυτή τη φορά, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» τον Γ.Σ. Αλμυρού για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα μας φέτος πέρασε μια δύσκολη χρονιά, που όμως δεν ήρθε ακόμη η στιγμή για να προχωρήσουμε στον λεπτομερή απολογισμό της.

Ωστόσο, μέσα από τις δυσκολίες, κατάφερε με τη διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και φυσικά όλο τον φίλαθλο κόσμο, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει ένα σκληρό, αλλά τίμιο αγώνα για την επιβίωσή της.

Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει το τελευταίο του παιχνίδι και χρειάζεται για ακόμη μία φορά στη στήριξη όλων, προκειμένου ενωμένοι και πιο δυνατοί να σχεδιάσουμε όλοι την επόμενη ημέρα του.

Κατακλύζουμε λοιπόν το «σπίτι» μας και μέσα από τη φωνή και το χειροκρότημά μας και μόνο, δίνουμε ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας και στο τεχνικό team ώστε να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Αυτή την Κυριακή παίζουμε στο «σπίτι» μας!

Αυτή την Κυριακή βάζουμε τα θεμέλια για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου!

Αυτή την Κυριακή είναι η ημέρα του Ολυμπιακού Βόλου!»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου