ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σήμερα φιλικό, αύριο παρατηρητής

σήμερα-φιλικό-αύριο-παρατηρητής-73297

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενα φιλικό παιχνίδι έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού αύριο θα είναι «παρατηρητής» της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, καθώς έχει το ρεπό του… Το σημερινό φιλικό είναι με αντίπαλο τον Σαρακηνό, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 15.45. Στην αναμέτρηση, η τεχνική ηγεσία σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ενώ θα βοηθήσει στο να κρατηθούν οι βασικοί παίκτες στο επιθυμητό επίπεδο, όσον αφορά τον αγωνιστικό τους ρυθμό ενόψει της σημαντικότατης τελευταίας υποχρέωσης με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο ΕΑΚ την Κυριακή 1η Απριλίου.

Το φιλικό παιχνίδι με τον Σαρακηνό ανακοινώθηκε και επίσημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα της ομάδας μας με τον Σαρακηνό, ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ.

Η φιλική αυτή αναμέτρηση θα λάβει χώρα σήμερα, Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 στις 15:45, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η έλευση των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα. Αντί εισιτηρίου θα υπάρχει προαιρετική οικονομική ενίσχυση για τον Σύλλογό μας, της τάξης των 5 ευρώ».

Σήμερα πάντως ο Λάκης Μπακάλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους στρατευμένους Τόσκα και Μέμο, καθώς και τον Σέττο, ο οποίος έχει πάρει άδεια, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να επιστρέφει στο Βόλο την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αγωνίζεται αύριο Σάββατο, αλλά θα είναι παρατηρητής των παιχνιδιών της 25ης αγωνιστικής, αφού κάποια αποτελέσματα μπορούν να σφραγίσουν την παραμονή του …στο ρεπό! Το ιδανικό σενάριο για τους ερυθρόλευκους θα ήταν να χάσουν βαθμούς δύο εκ των Ρήγα Φεραίου (φιλοξενείται στα Φάρσαλα από τον Αχιλλέα), Αμβρυσσέα Διστόμου (παίζει εκτός έδρας με τον Γ.Σ. Αλμυρού) και Α.Ο. Σελλάνων (κοντράρεται με τον υποβιβασμένο Οπούντιο στο Μαρτίνο). Όλοι τους είναι αυτή τη στιγμή στο μείον πέντε από τον Ολυμπιακό Β. με 31 πόντους.

Σ’ αυτήν την περίπτωση η ομάδα του Λάκη Μπακάλη σώζεται από αύριο, αφού θα έχει διαφορά τουλάχιστον τεσσάρων βαθμών με τις «χαμένες» ομάδες, που φυσικά δεν καλύπτονται την τελευταία αγωνιστική, κι έτσι το ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού θα γίνει τελείως αδιάφορο. Από την άλλη υπάρχει και μία διαφορετική ανάγνωση, που λέει ότι (με την προϋπόθεση ότι δεν θα δικαιωθεί ο Ρήγας Φεραίος στην έφεση για την υπόθεση Κόλα, η οποία πήρε αναβολή για την άλλη Τρίτη) οι Βολιώτες κρατούν την τύχη στα χέρια τους και όλα εξαρτώνται απ’ αυτούς, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων που θα φέρουν οι αντίπαλοί τους για τη σωτηρία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου