ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκος Τσεκούρας: «Αποχωρώ από τον Ολυμπιακό»

νίκος-τσεκούρας-αποχωρώ-από-τον-ολυμ-78773

Την αποχώρησή του από τη διοικητική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου με τη λήξη του πρωταθλήματος προανήγγειλε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου, που ακολούθησε το παιχνίδι με τον Οπούντιο. Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά πως δε θα συνεχίσει να ηγείται του Ολυμπιακού, καθώς δεν έχει τις οικονομικές δυνατότητες και ψυχικές αντοχές. Αναλυτικά: «Ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια τα Χριστούγεννα, η οποία ήταν πέρα από τις δυνατότητες που είχαμε, ως άνθρωποι, τόσο οικονομικά, όσο και από γνώσεις. Πιστέψαμε, πως αυτός ο μεγάλος σύλλογος δεν θα πρέπει να διαλυθεί. Αναλάβαμε μια ομάδα, η οποία ουσιαστικά ήταν πεσμένη, με 16 βαθμούς. Με τα μέσα που διαθέταμε και με κάποιες γνωριμίες φέραμε στον Ολυμπιακό κάποιους ποδοσφαιριστές και ενισχύσαμε τον σύλλογο.

Δεν εκφράζω αυτή τη στιγμή ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο, εκφράζω τη δική μου άποψη και δηλώνω, πως δεν μπορώ να συνεχίσω να ηγούμαι αυτού του μεγάλου συλλόγου, γιατί δεν έχω ούτε τις οικονομικές δυνατότητες, ούτε τις ψυχικές αντοχές.

Ας ελπίσουμε, επειδή ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα, να βρει τους ανθρώπους που πρέπει και την επόμενη χρονιά να βρει τη θέση του στην επαγγελματική κατηγορία. Προσωπικά, δεν θέλω να τρέφω φρούδες ελπίδες σε κανέναν, δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω και θα αποχωρήσω με το τέλος του πρωταθλήματος. Η πρότασή μου θα είναι, μετά τη λήξη της περιόδου, να προβούμε σε γενική συνέλευση με σκοπό να αναλάβουν τον Ολυμπιακό κάποιοι άνθρωποι, που έχουν τις οικονομικές δυνατότητες και τις γνώσ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου