ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με νοοτροπία νικητή για τη διαφορά

με-νοοτροπία-νικητή-για-τη-διαφορά-122226

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με στόχο την 3η σερί νίκη που θα μεγαλώσει τη διαφορά, και με σύμμαχο τον κόσμο που άρχισε να βλέπει την αγωνιστική αλλαγή, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει άλλους τρεις βαθμούς υποδεχόμενος στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Η νίκη σήμερα επί του Αχιλλέα Φαρσάλων θα έχει διπλή αξία, αφού η ερυθρόλευκη ομάδα θα φτάσει στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη (καθώς ο ΑΟ Σελλάνων που βρίσκεται εκεί κάνει το ρεπό του), και εκτός του ότι ο Ολυμπιακός αποκτά πλεονέκτημα σε ό,τι αφορά την παραμονή, κάτι που απασχολούσε την ομάδα πριν ένα μήνα, τώρα θα του δώσουν τη δυνατότητα να κοιτάξει και πιο ψηλά.

Ο Ολυμπιακός που είναι αήττητος στον β΄ γύρο θέλει συνέχεια και στις 8 αγωνιστικές που απομένουν (στις οποίες έχει μόνο ένα παιχνίδι εκτός Βόλου), ενώ η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, σε ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο να δώσει «δυναμικό «παρών» στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τη νίκη και για να δείξει τη δυναμική του Συλλόγου.

Για το σημερινό (3μ.μ.) παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γιώργος Θέος, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ αντίθετα επιστρέφει από τιμωρία ο Δήμος Κόκας. Πάλι θα απουσιάζει ο Κλεβί Κόλα, με τον οποίον υπάρχει η εκκρεμότητα σχετικά με την ένσταση που έχει καταθέσει ο Ρήγας Φεραίος, η οποία και θα συζητηθεί την άλλη εβδομάδα.

Σήμερα ενδέχεται για πρώτη φορά ο Χρήστου να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, θέση στην 11άδα διεκδικεί και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ενώ για μια ακόμη φορά το πρόβλημα θα είναι ο βαρύς αγωνιστικός χώρος

Μετά και την τελευταία προπόνηση των ερυθρολεύκων, ο προπονητής της ομάδας Λάκης Μπακάλης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπακάλης επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές κι αυτοί είναι οι εξής: Καραγκιολίδης, Σάββας, Γελαδάρης, Τόσκας, Νόνης, Λούγκος, Ρόκας, Διβανές, Κόκας Δ., Χρήστου, Καμπλιώνης, Ευθυμιάδης,Αγγελής, Καλφούντζος, Κούτσικος, Κωνσταντίνου, Μέμμος, Μπέικος, Παπαϊωάννου, Πατσής και Σέττος.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, και με οδηγίες καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο, στις 3μ.μ., στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Αυτή την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα!

Τα εισιτήρια του αγώνα: Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει αναλυτικά τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Συγκεκριμένα:

Γενική είσοδος: 5€ (ισχύει και για τις γυναίκες, τους ανέργους, αλλά και για τα παιδιά από 12 έως και 17 ετών)

Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP: 10€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Οι μητέρες, που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την κεντρική πύλη και μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ του Σταδίου.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους: Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία, από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο έως και αποκλεισμό της έδρας.

Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του».

Γνώριμος διαιτητής

Γνώριμος στον Ολυμπιακό είναι ο διαιτητής Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, που ορίστηκε για το κυριακάτικο ματς με τα Φάρσαλα στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ο Παπακωνσταντίνου ήταν διαιτητής στο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με το Βελούχι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ και τη νέα χρονιά «σφύριξε» πρόσφατα το ματς με τον Διγενή στην Οιχαλία, όπου ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1.

Προϊστορία

Ο Ολυμπιακός μετά από δυο συνεχόμενα «διπλά» σήμερα αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα Φαρσάλων που στον α΄ γύρο δεν τον κέρδισε (0-0), ενώ σε προηγούμενη συνάντηση, στο πλαίσιο της Γ΄ Εθνικής το 1985 στον Βόλο, είχε κερδίσει 3-2, και σε συναντήσεις Δ΄ Εθνικής οι ερυθρόλευκοι ήταν πάντα νικητές παίζοντας εντός έδρας…

Τα ματς της περιόδου1985-1986 ήταν:

13/10/85 Ολυμπιακός-Αχιλλέας Φ. 3-2 (14΄,52’ πεν. Χανταμπάκης, 89΄Μπουρνάκας – 25 Μπουρονίκος, 63΄Μουστάκης)

2/3/86 Αχιλλέας Φ.-Ολυμπιακός 2-1 (11΄Σχώρης,44΄Χαρώνης – 24’ Τάχος) (αποβολές Μητσογιαννης, Μπουρνάκας)

Την περίοδο 2003-2004 στη Δ’ είχαμε:

4/1/04:Αχιλλέας Φ.-Ολυμπιακός 1-1 (61΄Γιαννακόπουλος – 15΄Βρακάς)

16/5/04:Ολυμπιακός-Αχιλλέας Φ. 3-0 (40΄,52΄Ν.Δενελάβας,50΄Φ.Βαλιανάτος)

Την περίοδο 2004-2005 ο Αχιλλέας κέρδισε στα Φάρσαλα 2-0 και ο Ολυμπιακός στο Βόλο 5-1 …και επίσης στη Δ΄ είχαμε:

18/12/05:Αχιλλέας Φ. – Ολυμπιακός 1-1 (65΄Γιαννακόπουλος – 10’Γ.Διάκος)

30/4/06:Ολυμπιακός – Αχιλλέας Φ. 2-1 (14΄Ε.Διαμάντης,24΄Θ.Ψαρόμπας – 30΄Ι.Φασουράκης)

14/1/07:Αχιλλέας Φ.- Ολυμπιακός 0-1 (18΄Τζέκος)

6/5/07:Ολυμπιακός – Αχιλλέας Φ. 4-2 (1΄Μπιτέλης,58΄Τζέκος ,72΄,93’ Κάιας – 81΄Τσιρογιάννης, 86’ Παπαδημητρίου)

Ετήσια συνεστίαση

Την ετήσια συνεστίασή του διοργανώνει ο Ολυμπιακός Βόλου την Παρασκευή 16/2. Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, την ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 22:00 στο κέντρο «Κ.Χ. 1948», στην οδό Κύπρου 91-93. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Η τιμή της κάρτας εισόδου είναι 15€ και περιλαμβάνει πλήρες μενού με δωρεάν κρασί, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική. Η παρουσία όλων όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Η διάθεση των καρτών εισόδου πραγματοποιείται από τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες αλλά και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Αλέκο Μεταφτσή στο τηλέφωνο 6958 459454. Να σημειωθεί πως κάρτες θα διατίθενται και στην είσοδο του κέντρου».

Εκδήλωση και Γ.Σ. των παλαιμάχων

Η «Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου» καλεί όλα τα μέλη της στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/2/2018 και ώρα 8μ.μ. στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ (αίθουσα εκδηλώσεων).

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί Γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου και σε περίπτωση μη απαρτίας, μία ώρα μετά με θέματα:

1. Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός 2016-2017

2. Παραίτηση του Δ.Σ.

3. Εκλογές για ανάδειξη καινούργιου Δ.Σ. με διετή θητεία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου