ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρουσίαση με εκπλήξεις

παρουσίαση-με-εκπλήξεις-167887

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματά του παρουσιάζει σήμερα, σε ανοιχτή για δημοσιογράφους και φιλάθλους συνέντευξη Τύπου, ο Ολυμπιακός Βόλου, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Forum».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6:30μ.μ. και δεν αποκλείεται να κρύβει εκπλήξεις για τον κόσμο της ομάδας με την ταυτόχρονη ανακοίνωση-παρουσίαση έμπειρου επιθετικού, με τον οποίο οι Βολιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις.

Πάντως, οι Ρόκας, Καμπλιώνης, Διβανές, Κόλα και Σάββας που θα παρουσιαστούν επίσημα από τον Ολυμπιακό Β. θεωρούνται ιδιαίτερα ικανοί, και θα ενισχύσουν τον σύλλογο εκεί που «πονάει», προκειμένου άλλωστε να βγει από το τέλμα στο οποίο είχε περιέλθει με τη λήξη του πρώτου γύρου.

Ο Κόλα, μάλιστα, αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με το Βελούχι, ενώ στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Διγενή Νεοχωρίου, αναμένεται να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους με τα ερυθρόλευκα και οι υπόλοιποι.

Η ανακοίνωση της διοίκησης για τη σημερινή συνέντευξη Τύπου: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιαστούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, όπως και τα καινούργια στελέχη που θα επανδρώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων «Forum» -Δεληγεώργη 9- σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 στις 18:30 και εκτός από τους εκπροσώπους των Μέσων Επικοινωνίας θα είναι ανοιχτή και για τους φιλάθλους».

Να υπάρξει ανάλογη συνέχεια..

Σε αγωνιστικό επίπεδο, σερί επιτυχιών θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ο Ολυμπιακός Βόλου, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με το Διγενή Νεοχωρίου. Οι ερυθρόλευκοι, παρά το άγχος που τους κατέβαλλε όσο τα λεπτά περνούσαν χωρίς να σκοράρουν, κατάφεραν στο τελευταίο δεκάλεπτο να επιβληθούν του Βελουχίου με 2-0, πετυχαίνοντας παράλληλα την πρώτη εντός έδρας νίκη από τα τέλη Οκτωβρίου.

Οι τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί που ήρθαν για τον Ολυμπιακό έφεραν αισιοδοξία και χαμόγελα σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες, ωστόσο στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι χρειάζεται πολλή δουλειά, προκειμένου η ομάδα να «καθαρίζει» θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. Πάνω σε αυτό άλλωστε δουλεύει ο Λάκης Μπακάλης και οι ποδοσφαιριστές του, που ήδη έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για το κυριακάτικο, ιδιαίτερα κρίσιμο όπως έχει εξελιχθεί η βαθμολογία, παιχνίδι.

Η ομάδα των Τρικάλων έχει 11 βαθμούς, όντας στη 10η θέση της βαθμολογίας, και αν ο Ολυμπιακός μπει συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να κάνει τη ζημιά και να πάρει το «διπλό», ώστε να ανέβει και άλλο στην κατάταξη.

Λύση συνεργασίας με Καραμπά

Παρελθόν, για οικογενειακούς λόγους, αποτελεί από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Γιάννης Καραμπάς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά σε αυτήν αναφέρεται: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Καραμπά και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο Γιάννης Καραμπάς, από την πλευρά του, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Οικογενειακοί λόγοι με ώθησαν να πάρω την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα, αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου για τη στήριξή του. Εύχομαι η μεγάλη αυτή ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου