ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολοι συμμέτοχοι στη νέα προσπάθεια

ολοι-συμμέτοχοι-στη-νέα-προσπάθεια-178369

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου αφήνει το 2017 όχι ως μια καλή χρονιά, αν και συνέπεσε με τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυσή του, αλλά μπαίνει αισιόδοξα στο 2018, ευελπιστώντας πως με τη στήριξη όλων η συνέχεια της νέας προσπάθειας θα είναι πολύ καλύτερη…

Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου έχει βάλει σε μια σειρά όλα τα θέματα, και το σίγουρο είναι ότι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί ενισχυμένος και καλύτερος για όσο το δυνατόν μια ψηλότερη θέση…

Από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ότι είναι ψευδή τα όσα ισχυρίστηκε πρώην παράγοντας της ομάδας ότι δόθηκαν δανεικά σε παίκτες πριν τα Χριστούγεννα. Παράλληλα τονίζουν ότι ο Ερασιτέχνης κάλυψε τις οικονομικές υποχρεώσεις προς αυτούς και τους διαβεβαίωσε πως η ομάδα θα λειτουργήσει εύρυθμα στο εξής. Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Ολυμπιακού Β.:

«Εμείς, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου πληροφορηθήκαμε ότι σε ραδιοφωνική εκπομπή της Παρασκευής 22/12/2017, πρώην παράγοντας του ποδοσφαίρου, σε τηλεφωνική παρέμβαση αναφέρθηκε στην εορταστική εκδήλωση της ομάδας δηλώνοντας ότι: “Δανεικά δώσαμε εμείς σε 2-3 παιδιά του Ολυμπιακού για να πάνε στα σπίτια τους”.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι αυτό δεν συνέβη σε κανέναν από εμάς και θεωρούμε την αναφορά αυτή άκυρη, προσβλητική και ψευδή.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, που σε ελάχιστο χρόνο ανταποκρίθηκε, καλύπτοντας υποχρεώσεις της ομάδας προς εμάς και δεσμεύτηκε για την εύρυθμη λειτουργία της.

Είμαστε συμμέτοχοι της προσπάθειας του Δ.Σ. Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, ευχόμαστε σε όλους τους φιλάθλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά και τους καλούμε να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και τους παίκτες της, όπως πάντα έχουν κάνει».

Μίνι διαρκείας και ΕΑΚ

Με στόχο την καλύτερη επομένη μέρα, που «μεταφράζεται» ως πολύ καλύτερος δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος που θα έρθει σε συνδυασμό με την ενίσχυση της ομάδας, ο Ολυμπιακός περιμένει και περισσότερη στήριξη από τον κόσμο με μίνι διαρκείας εισιτήρια για τα επτά παιχνίδια έδρας του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, «κίνηση» που ήδη δίνει αισιοδοξία στη διοίκηση του Ερασιτέχνη που είχε ανακοινώσει: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει προς όλο το φίλαθλο κόσμο ότι διατίθενται εισιτήρια διαρκείας που θα αφορούν στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και θα κοστίζουν 30€ (αφορά και στα επτά εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου).

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να συνδράμουν στην κίνηση αυτή της Διοίκησης του Συλλόγου και να στηρίξουν έμπρακτα το νέο ξεκίνημα που πραγματοποιείται στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα «μίνι διαρκείας» αρχικά από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, ενώ θα ανακοινωθούν και σημεία πώλησης στην πόλη.

Ο νέος χρόνος μας βρίσκει όλους μαζί, ενωμένους σαν μια γροθιά για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου» καταλήγει η ανακοίνωση του ΑΣ Ολυμπιακός, που δρομολογεί και επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα το ΕΑΚ.

Η επιστροφή στο ΕΑΚ του Βόλου για έδρα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ήταν και επιθυμία του κόσμου και όχι μόνο στις σκέψεις των διοικούντων του Ολυμπιακού, αλλά αυτό θα γίνει πάντως μετά το πρώτο ματς του 2018, αφού ο αγώνας με το Βελούχι (7/1) θα γίνει στο Πανθεσαλικό καθώς έχουν εκδοθεί τα εισιτήρια.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός τον Γενάρη στην πρώτη τετράδα του β΄ γύρου θα «βγει» μόνο μια φορά εκτός Μαγνησίας αμέσως μετά το ματς με το Βελούχι, καθώς στις 14/1 θα παίξει στην Οιχαλία Τρικάλων με τον Διγενή Νεοχωρίου, ενώ στην 16η αγωνιστική (21/1) οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν τον Αστέρας Ιτέας και στην 17η θα αγωνιστούν (28/1) στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου