ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να κλείσει με επιτυχία… το «κακό» 2017

να-κλείσει-με-επιτυχία-το-κακό-2017-195028

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με επιτυχία θέλει να κλείσει το 2017 ο Ολυμπιακός Βόλου, που αύριο για την 13η αγωνιστική, την τελευταία του α΄ γύρου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θέλει νίκη στο τοπικό ντέρμπι στον Αλμυρό, «αφήνοντας» με θετικό τρόπο πίσω του μια κακή χρονιά, και δίνοντας αισιόδοξα μηνύματα για καλύτερη καινούργια..

Στο τελευταίο ματς του 2017, με χαμηλούς τόνους ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει το δεύτερο φετινό διπλό σε ένα ματς στον Αλμυρό, που για πολλούς λόγους για τους Βολιώτες μπορεί να χαρακτηριστεί οριακό και φυσικά δεν είναι και εύκολο, αφού ο Ολυμπιακός είναι στην -όχι καλή- 7η θέση της βαθμολογικής κατάταξης (και μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού), ενώ ο ΓΣΑ είναι στη 2η θέση και 6 βαθμούς πιο πάνω από τους «ερυθρόλευκους»..

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη αύριο, αφού μόνο θετική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία του στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, αλλά και γενικότερα στο κακό 2017 που φεύγει, αφήνοντας τη βολιώτικη ομάδα εκτός του στόχου της επιστροφής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα… αλλά και να μην παρατά την προσπάθεια για όσο το δυνατόν ψηλότερα!

Το πρώτο διπλό στην 11η αγωνιστική επί του Οπούντιου με 0-1, στο παρθενικό ματς του Λάκη Μπακάλη στον πάγκο της ομάδας στο πρωτάθλημα, έφτιαξε το κλίμα, η ομάδα πήρε ανάσες από το ρεπό στην 12η αγωνιστική, αλλά σίγουρα υπάρχει προβληματισμός από τη βαθμολογική θέση…

Το αυριανό ματς έχει την ιδιαιτερότητα ότι οι αντίπαλοι «γνωρίζονται» και θα είναι ένα παιχνίδι τακτικής, αφού ο προπονητής του Ολυμπιακού Λάκης Μπακάλης επιστρέφει ως αντίπαλος στον Αλμυρό σε σύντομο διάστημα… καθώς ήταν ο προπονητής του ΓΣΑ έως την 7η αγωνιστική.

Μετρώντας τα υπέρ αλλά και τα κατά, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να σημειώσουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα βελτιώνοντας τη βαθμολογική τους θέση… και στα υπέρ είναι και επιστροφές παικτών… Αύριο αναμένεται να είναι και πάλι στο βασικό σχήμα ο Γιώργος Θέος, ο οποίος έχει να παίξει από το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος, πριν από ένα μήνα περίπου στο Πανθεσσαλικό (19/11). Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, με διαφορετική ψυχολογία πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, με τον Ολυμπιακό να περιμένει πολλά από τον Θέο, έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει η ομαδα, ενώ σε σχέση με το προηγούμενο ματς επιστρέφει και ο Καραμπάς.

Επίσης, ο Στέφανος Βαρούχας θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ωστόσο, δεν αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε.

Στα θετικά για τον Ολυμπιακό μπορεί να είναι το ότι υπάρχει γνώση του αντιπάλου, αλλά και των δυσκολιών του αγώνα, το ότι η ομάδα προέρχεται από το πρώτο διπλό στο Μαρτίνο, αλλά για να κλείσει θετικά τον α΄ γύρο ο Ολυμπιακός θα πρέπει στο αυριανό ματς να είναι πιο αποτελεσματικός, αφού ως τώρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σημειώσει επτά γκολ εντός έδρας και μόλις τρία εκτός, και δεν σκόραραν σε πέντε αγώνες…

Μαμασούλας διαιτητής

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΓΣ Αλμυρού και τον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό στάδιο Αλμυρού αύριο Κυριακή 17/12 στις 3:00μ.μ., θα διευθύνει ο σχετικά νέος διαιτητής Γιώργος Μαμασούλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο Μαμασούλας έχει 7 διαιτησίες στη Γ΄ Εθνική, μεταξύ των όποιων την περσινή Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Νίκη 1-0.

Βοηθοί του την Κυριακή θα είναι οι Αθανάσιος Μποζατζίδης και Χρήστος Τασόπουλος επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Αθανάσιος Κλειτσάκης από την Ένωση Φθιώτιδας.

Δύσκολο ματς για τις γυναίκες

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. για τον αγώνα της γυναικείας ομάδας την Κυριακή με τον Πανιώνιο στο ΕΑΚ του Βόλου:

«Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πανιώνιο, για τη 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Ο αγώνας για την ομάδα μας είναι δύσκολος, μιας και ο Πανιώνιος πρωταγωνιστεί στο ελληνικό γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ και είναι δεύτερος μαζί με τον Φάρο Κερατσινίου στη βαθμολογία, πίσω από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, αλλά η ομάδα μας θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη νίκη βοηθούμενη και από τους φιλάθλους μας.

Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος συνεχίζουν την προετοιμασία τους με τα συνήθη προβλήματα μικροτραυματισμών, και αναμένεται να έχουν όλες τις παίκτριες στη διάθεσή τους.

Όπως καθιερώθηκε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και σε συνεργασία με την εκ των χορηγών μας, γνωστή εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ ΑΕ, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δίνονται προϊόντα στους φιλάθλους, προσφορά της εταιρείας, την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο, αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο γι’ αυτούς χώρο.

Στον αγώνα, όπως και σε όλους τους αγώνες, τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών, έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών, που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντάς τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου