Νέα επιστολή Αχ. Μπέου στον Αρειο Πάγο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-05-29, 15:39:30
Νέα επιστολή Αχ. Μπέου στον Αρειο Πάγο

Μια  νέα  επιστολή έστειλε ο πρώην πρόεδρος  του  Ολυμπιακού Βόλου  Αχιλλέας Μπέος προς την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ρένα Ασημακοπούλου, τονίζοντας  ότι παραμένει αδίκως προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές του Ναυπλίου, θέτοντας   τέσσερα νομικής φύσεως ερωτήματα και ζητώντας την επανεξέταση της υπόθεσής του. Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου δηλώνει για μία ακόμη φορά αθώος και κάνει λόγο για πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες για τη φυλάκισή του.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής: «Σας απευθύνω την παρούσα ανοιχτή επιστολή μου, γεμάτος αγανάκτηση για την κατάσταση που έχω περιέλθει και ορμώμενος των προσφάτων δηλώσεων που φέρεται να έκανε ο απερχόμενος Υπουργός της Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα και αρχίζω από το δεύτερο, στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» της 19-5-2012 και στη σελίδα 40 φέρεται ο κ. Υπουργός να έχει πει: «οι δικαστές πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί ακόμα και όταν παίρνουν τις αποφάσεις τους. Η Δικαιοσύνη είναι στο κέντρο της πολιτικής»!!! (Τα θαυμαστικά δικά μου).

Όταν δε θυμάμαι και τις παλαιότερες δηλώσεις του πρώην Υπουργού Πολιτισμού, υιού της κας ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ότι οι δικαστές και οι θεσμικοί της Δικαιοσύνης εκπρόσωποι «είναι εργαλεία στα χέρια της πολιτείας» αρχίζω να τρέμω ότι η πολιτική και οι πολιτικοί χρησιμοποιούν σαν «κέντρο» και «εργαλεία» για την εξυπηρέτηση πολλαπλών σκοπιμοτήτων και συμφερόντων πελατών και χρηματοδοτών τους, το Δικαστικό σύστημα.

Ίσως έτσι να εξηγείται το γεγονός ότι αν και φωνάζω ότι είμαι ΑΘΩΟΣ κανένας δεν με ακούει.

Ίσως έτσι να εξηγείται το ότι από ενδεκαμήνου είμαι προσωρινά κρατούμενος μετά από βιασμό της ισχύουσας Ποινικής Δικονομίας που τον βάπτισαν διαδικασία αυτοφώρου.

Ίσως έτσι να εξηγείται το ότι από ενδεκαμήνου πλέον των (20) μαρτύρων κατηγορίας ουδείς καταθέτει για τις απάτες, τους εκβιασμούς, τις δωροδοκίες και τα δήθεν στημένα παιχνίδια και εγώ ακόμα παραμένω κρατούμενος, έστω προσωρινά, δήθεν σαν αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης.

Ίσως έτσι να εξηγείται το ότι έντεκα μήνες τώρα, δύο Ανακριτές αν και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή έστω υποψία σε βάρος μου συνεχίζουν να με κατηγορούν στηριζόμενοι που; Σε κουτσομπολιά, εικοτολογίες αυτών που κρύβονται ακόμα και πίσω από λογιστές!

Ίσως έτσι να εξηγείται το ότι ο ΟΠΑΠ δια των εκπροσώπων του, δηλώνει ότι μόνο κέρδη έχει αποκομίσει ιδιαίτερα από τα παιχνίδια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, εγώ συνεχίζω να είμαι δήθεν υπεύθυνος απάτης σε βάρος του.

Ίσως έτσι να εξηγείται πως μόνος μου χωρίς την εμπλοκή άλλων ποδοσφαιρικών παραγόντων, διαιτητών, προπονητών ή ποδοσφαιριστών με τρόπο μυστήριο μαγείρευα δήθεν αποτελέσματα.

Ίσως έτσι να εξηγείται πως παρά την εμμονή του Εφέτη Ανακριτή σε ερωτήσεις για τα δήθεν «χειραγωγημένα παιχνίδια» στους μάρτυρες ουδεμία υποψία για προσπάθεια χειραγώγησης αναφέρθηκε από μέρους μου καθώς και η ίδια η ΟΥΕΦΑ με επίσημο έγγραφος της δεν επιρρίπτει ευθύνες σε φυσικά πρόσωπα, εγώ συνεχίζω την προσωρινή μου κράτηση γιατί έτσι βολεύει τους τυραννίσκους των «8» που δημιούργησαν μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ανάλογα με τον ρόλο τους και το τι πουλάει.

Ίσως έτσι να εξηγείται πως παρότι κανείς δεν κατέθεσε ότι πήρε ή μου έδωσε «δώρα» εγώ ακόμα κατηγορούμαι για δωροδοκίες.

Ίσως έτσι να εξηγείται πως γίνεται να θεωρούμαι «εκβιαστής» χωρίς κανείς να μου λέει τον εκβιαζόμενο, χωρίς να βρεθεί ένα «θύμα» μου να καταθέσει.

Ίσως έτσι να εξηγείται πως επίμονα υπάρχει άρνηση ορισμού πραγματογνωμόνων γα τις υποκλαπείσες συνομιλίες που παρουσιάζονται αποσπασματικά κατά την κρίση δεν ξέρω τίνος και αποκτήθηκαν κατά παράβαση του Ν. 222/94. Πόσες επιτέλους φορές να υποβάλλω το σχετικό μου αίτημα; Οι συνομιλίες πρέπει να είναι ολοκληρωμένες και όχι ραμμένες όπως βολεύει κάποιους ανάλογα των συμφερόντων που εξυπηρετούν.

Ίσως έτσι να εξηγείται γιατί η Δικαιοσύνη στην περίπτωση μου εκτός από τυφλή όπως μας έχει διδάξει είναι και κουφή και χωρίς υπερβολή με αντιμετωπίζει με μοχθηρότητα επιτρέποντας στον Εαυτό της να παίζει το ρόλο «αιχμής δόρατος» των επιχειρηματικών αντιπάλων μου.

Ίσως όλα τούτα βλέπουν και οι συνήγοροι μου και μου λένε να μην μιλάω γιατί κάνω ζημιά. Όμως εγώ θα συνεχίζω να φωνάζω δυνατά για την αθωότητα μου γιατί θέλω να πιστεύω στις αρχές της ισοπολιτείας, της ισονομίας και στην ελευθερία του λόγου που το Σύνταγμα μας ορίζει ρητά. Δικαιώνοντας έτσι αυτούς που αγωνίστηκαν όπως ο πατέρας μου για να έχουμε έστω και στα χαρτιά κατακτημένα δικαιώματα οι πολίτες της πατρίδας μας.

Αυτή μου η πίστη με οδήγησε να στραφώ μετά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που προσέφυγα για παραβίαση του τεκμήριου της αθωότητας μου, σε Σας που είστε η θεσμική κορυφή του οικοδομήματος της Δικαιοσύνης, ελπίζοντας ότι θα δικαιώσετε απόλυτα τις ελπίδες των πέντε παιδιών μου και της οικογένειας μου, που πιστεύει ότι σε κάθε περίπτωση τελικά η Δικαιοσύνη θα κυριαρχήσει, που πιστεύει ότι το φιάσκο της «κάθαρσης του ποδοσφαίρου» που δημιούργησαν για επικοινωνιακούς σκοπούς αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στην εξαθλίωση, θα πάψει να μας ταλανίζει και ότι η απλή κοινή αλήθεια θα υιοθετηθεί από τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης κόντρα στις επιθυμίες των καθ’ έξη και κατ’ επάγγελμα αποπροσανατολιστών την κοινής γνώμης και των σπεκουλαδόρων πολιτικών σκοπιμοτήτων και επιχειρηματικών συμφερόντων.

Βέβαιος για την κατανόηση σας, παρακαλώ όλως ιδιαιτέρως να εξετάσετε προσωπικά:

Α) Γιατί οι κατηγορίες βασίζονται σε αντίγραφα κασετών και όχι σε πρωτότυπα, όπως ο νόμος και η Π.Δκν. ορίζει

Β) Γιατί υπάρχει άρνηση δικαστικής πραγματογνωμοσύνης

Γ) Γιατί δεν γίνεται έλεγχος της ακριβής αντιστοιχίας πρωτότυπων κασετών και απομαγνητοφωνήσεων και

Δ) Γιατί παράνομα και αντισυνταγματικά παρακρατούν οι μυστικές υπηρεσίες μαγνητοφωνημένες ταινίες που αφορούν την ιδιωτική μου ζωή

Με κάθε σεβασμό ΜΠΕΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ»

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=