Ολυμπιακή συγκέντρωση

Τελευταία ενημέρωση: 2012-05-25, 20:42:46
Ολυμπιακή  συγκέντρωση

Βολιώτες φίλαθλοι και φορείς σήμερα σε λαϊκή συνέλευση και εν αναμονή θετικών εξελίξεων

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Κι ενώ  στον Ολυμπιακό περιμένουν  θετικές   εξελίξεις με  την  εξέταση  του  φακέλου  του  την  ερχομένη  Τρίτη από  την  Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού  που θα  είναι ένα  σημαντικό  βήμα  στην πολυπόθητη δικαίωση…  

ο κόσμος του Ολυμπιακού που πάντα δηλώνει παρών ακόμη και τους τελευταίους 10 μήνες και εκτός γηπέδων, αλλά πάντα αγωνιά για το αύριο και πάντα ζητά αποκατάσταση της ομάδας, για σήμερα το βράδυ στο Valis έχει συγκαλέσει μια Ολυμπιακή λαϊκή συνέλευση ώστε να συζητηθεί το θέμα που «καίει», καθώς πλέον και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν…

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Austrian Boys Club, ο ΣΦΟΒ, οι Vatos Locos, οι Red Eagles, οι Athens Fans, η Κόκκινη Νέα Ιωνία, το Red Club Κασσαβέτη, το Lady’ s Club, οι Red Madness, οι Αργοναύτες και ο Οικονομικός Όμιλος, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Καλούμε σε παμβολιώτικη μεγάλη λαϊκή συνέλευση όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, τους οπαδούς μας, τους μετόχους, τα Δ.Σ των ΠΑΕ Ερασιτέχνη, Παλαιμάχων, Ε.Π.Σ.Θ. και το Δήμαρχο Βόλου, τον Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Valis, Παρασκευή και ώρα 9 μ.μ.

Φίλοι μας και οπαδοί μας,

Η ανησυχία όλων μας είναι εμφανής.

Τα συμπτώματα της εσωστρέφειας και της εσωτερικής αντιπαράθεσης θα αρχίσουν να εμφανίζονται επικίνδυνα, αν γρήγορα δεν δικαιωθεί η ομάδα μας.

Πλέον η ΠΑΕ καλείται να πάρει την υπόθεση στα χέρια της σοβαρά και υπεύθυνα και να σεβαστεί την επιταγή και το μήνυμα των χιλιάδων οπαδών που είναι η επιστροφή στην Super League και μόνο και πουθενά αλλού.

Στη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στο Valis θα ενημερωθούμε και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι μετά τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ που μας κορόιδευαν, τώρα και στην ΕΠΟ δείχνουν την αδιαφορία τους και την άρνησή τους.

Δυστυχώς, όλους αυτούς τους μήνες κοιμηθήκαμε.

Ήλθε η ώρα της μετωπικής σύγκρουσής μας με την ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεσμεύτηκε ότι αν δεν υπάρχει απάντηση από την ΕΠΟ στα υπομνήματα και αιτήματα της ΠΑΕ που κατατέθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα, θα προχωρήσουμε σε αγώνες, μηνύσεις και προσφυγές στην FIFA.

Αυτό περιμένει ο κόσμος. Έχουμε στα χέρια μας σημαντικά χαρτιά και δεν τα έχουμε αξιοποιήσει, διότι τόσους μήνες επιλέχθηκε η ήπια γραμμή των διαπραγματεύσεων και των προσεγγίσεων η οποία απέτυχε παταγωδώς.

Καλούμε τον κόσμο μας σε εγρήγορση και να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των Διοικήσεων των Συνδέσμων.

Μέτοχοι, ΠΑΕ, Ερασιτέχνης όλοι από κοινού να καταθέσουν άμεσα την αγωγή - μήνυση και να ξεπαγώσει η καταγγελία μας σε ΟΥΕΦΑ - ΦΙΦΑ»

Eν το μεταξύ χθες υπήρχε άλλη συγκέντρωση στα γραφεία του Ερασιτέχνη ώστε οι μέτοχοι να ενεργοποιήσουν ως πίεση τις αγωγές κατά της ΕΠΟ.

Ο φάκελος του Ολυμπιακού θα εξεταστεί την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαΐου από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και όπως είπε ο νομικός της ΠΑΕ κ. Παναγιωτόπουλος η θετική γνώμη της ΕΠΟ θα είναι ενισχυτική, αν και επί της ουσίας θα αναγνωρίζει τον Ολυμπιακό Βόλου ως επαγγελματική ομάδα.

Έλπισης πληροφορίες κάνουν λόγο για θετική απόφαση της ΕΕΑ και στη συνέχεια το μπαλάκι πάει στην ΕΠΟ και αν ο Ολυμπιακός Βόλου κληθεί και εξεταστεί από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Aδειοδότησης της ΕΠΟ, αυτόματα θα αναγνωρισθεί ως επαγγελματική ομάδα και όλα θα οδηγήσουν στην δικαίωσή του.

Εκτός από την γνωμοδότηση της Ομοσπονδίας για τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι θετική όσον αφορά στην εξέταση του φακέλου από την ΕΕΑ, σύμφωνα με την από 2/5 επιστολή που απέστειλε η ΓΓΑ στη βολιώτικη ΠΑΕ, ο φάκελος θα εξεταστεί, είτε στείλει είτε όχι η ΕΠΟ τη γνωμοδότηση που έχει ζητήσει η ΕΕΑ.

Πάντως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει καταθέσει υπόμνημα που ζήτησε η ΕΠΟ με τις νομικές θέσεις της αναφορικά με την υπόθεση, ενώ θέτει και μια σειρά από ερωτήματα, στα οποία η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καλείται να απαντήσει γραπτώς.

Όλα δείχνουν πως η τακτική (βήμα -βήμα ) του Ολυμπιακού μπορεί να είναι θετική μετά την Τρίτη με την θετικής από την ΕΕΑ απόφαση που αυτόματα αναγκάζει την ΕΠΟ να πάρει αποφάσεις.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=