Συνέχεια στην προσπάθεια

Τελευταία ενημέρωση: 2012-05-16, 18:35:36
Συνέχεια στην προσπάθεια

Μετά και την κατάθεση του υπομνήματος στην ΕΠΟ από τον Ολυμπιακό Βόλου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται από τον Ολυμπιακό Βόλου η προσπάθεια για δικαίωση και επιστροφή στην Super League μετά και την κατάθεση  του  υπομνήματος  που είχε ζητήσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο κ. Σοφοκλής Πιλάβιος από τους ερυθρόλευκους.

Μετά την συνάντηση που είχαν οι ιθύνοντες της βολιώτικης ΠΑΕ με τους ανθρώπους της ΕΠΟ την Δευτέρα κατέθεσαν και γραπτώς τα αιτήματά τους

προς την ΕΠΟ έπειτα από σχετική απαίτηση του διοικητικού συμβουλίου της.

Από την ΕΠΟ που θα συνεδριάσει εκ νέου στις 22 Μαΐου ο Ολυμπιακός Βόλου ζητάει άμεσα να σταλεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τη γνωμοδότηση που ζήτησε η ΕΕΑ, όσον αφορά στην εξέταση του φακέλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που συνεδρίασε χθες δεν συμπεριέλαβε στα θέματα της το αίτημα του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, κάτι που δεν αποκλείεται όμως να γίνει στα τέλη του μήνα είτε στις 29 είτε στις 31 Μαΐου οπότε και θα οριστεί νέα συνεδρίαση.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει τον φάκελο για αδειοδότηση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού από τις 23 Απριλίου και βρίσκονται ακόμη στην αναμονή.

Στον Ολυμπιακό θέλουν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να διορθώσει το σφάλμα που έκανε το περασμένο καλοκαίρι και να εφαρμόσει την υπόσχεση-δέσμευση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πως ο φάκελος του θα εξεταστεί μέσα στον Μάιο και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο ο οποίος θέλει την ΕΕΑ να κρίνει αποκλειστικά, αν συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις της κείμενης αθλητικής νομοθεσίας για την έκδοση πιστοποιητικού.

Εάν ΕΠΟ και ΕΕΑ δεν προχωρήσουν στις παραπάνω ενέργειες από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ αναμένεται να κατατεθούν αγωγές σε βάρος των μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταγγέλλοντάς τους για παραβίαση του αυτοδιοικήτου.

Αποφάσεις του «ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937»

«Σχετικά με τις εξελίξεις που αναμένονται για την υπόθεση της αποκατάστασης της «ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937», ο «ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937» αποφάσισε:

1) Να υποστηρίξει απαρασάλευτα, όπως μέχρι τώρα έχει κάνει, την προσπάθεια για την επανένταξη του Ολυμπιακού Βόλου μόνο στην Super League.

2) Επειδή συνεχίζεται η εγκληματική αδιαφορία των υπευθύνων οργάνων, ΕΠΟ και Ε.Ε.Α., αν δεν υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις μέχρι την Πέμπτη 17-5-2012, πιθανόν ο Α.Σ. να προχωρήσει σε προσωπικές αγωγές, εναντίον όσων έβλαψαν την ομάδα.

3) Θα φροντίσει να επαναφέρει την καταγγελία στην UEFA και στη FIFA, περί της κατάργησης του αυτοδιοίκητου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λόγω της αντιμετώπισης και των αποφάσεων των θεσμικών οργάνων σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου».

Η στάση των φιλάθλων

Με ανακοίνωση τους οι σύνδεσμοι Austrian Boys Club, ο ΣΦΟΒ, οι Vatos Locos, οι Red Eagles, οι Athens Fans, η Κόκκινη Νέα Ιωνία, το Red Club Κασσαβέτη, το Lady’ s Club, οι Red Madness, οι Αργοναύτες και ο Οικονομικός Όμιλος

αναφέρουν μεταξύ άλλων πως θα παραμείνουν ενωμένοι, αποφασισμένοι και αισιόδοξοι στηρίζοντας την ΠΑΕ στο μεγάλο αγώνα που δίνει.

Μάλιστα αύριο το βράδυ θα συναντηθούνε όλοι στα γραφεία του Ερασιτέχνη στις 7.30 μ.μ. για να δρομολογήσουμε τις επόμενες κινήσεις και αντιδράσεις σε συνεννόηση πάντα με την ΠΑΕ τονίζοντας πως απαίτηση όλων των χιλιάδων οπαδών είναι να μην προδοθούνε τα όνειρά τους, οι αγώνες και οι ελπίδες τους αφού ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι αυτός που θα «προστατεύσει» και θα βάλει «πλάτη» ώστε η ΠΑΕ να επιτελέσει το καθήκον της που είναι η επιστροφή της ομάδας μας στην Super League και μόνο.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=