Νέα κατηγορία σε βάρος του Αχ. Μπέου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-05-16, 17:11:10
 Νέα κατηγορία σε βάρος του Αχ. Μπέου

Αντιμέτωπος με νέα κατηγορία βρέθηκε ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Μπέος, αυτή τη φορά ενώπιον του εφέτη ανακριτή Γ. Καλόφωνου που χειρίζεται την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος, που φέρεται ως ένας πρωταγωνιστές του κυκλώματος των στημένων αγώνων, βαρύνεται πλέον και με το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απάτη ύστερα από νέες συνομιλίες που έχουν καταγραφεί την επίμαχη χρονική περίοδο.

Απολογούμενος πάντως το πρωί συμπληρωματικά στον ανακριτή, ο κ. Μπέος αρνήθηκε την κατηγορία επικαλούμενος δυο έγγραφα προς τον ΟΠΑΠ αλλά και συμβάσεις με τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου που αποδεικνύουν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ότι υπήρχε απαγόρευση στους ίδιους και τις οικογένειες τους να παίζουν στοίχημα με απειλή μάλιστα καταγγελίας της σύμβασης.

Σημειώνεται πάντως, ότι ο ΟΠΑΠ δεν έχει δηλώσει μέχρι στιγμής παράσταση πολιτικής αγωγής, στο πλαίσιο της ανάκρισης. Οι συμπληρωματικές απολογίες των κατηγορουμένων για το νέο αδίκημα που απήγγειλε ο ανακριτής, αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του Ιουνίου, το προφυλακισμένο πλέον Μάκη Ψωμιάδη να περνά τελευταίος την πόρτα του ανακριτικού γραφείου.

Zougla.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=