Προτεραιότητα ο φάκελος

Τελευταία ενημέρωση: 2012-04-19, 14:39:09
Προτεραιότητα ο φάκελος

Ενώ ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι σε ετοιμότητα για τη δικαίωση

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ως πρώτη προτεραιότητα είναι πλέον για τον Ολυμπιακό Βόλου το να καταθέσει φάκελο στην ΕΕΑ και έτσι να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες... και στο κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα, ενώ ποντάρουν επίσης  και στην ΕΠΟ. Οι Βολιώτες γνωρίζοντας τι προοπτικές υπάρχουν για την επιστροφή της ομάδας και ποιες κινήσεις θα πρέπει να γίνουν από την πλευρά τους, έχουν φροντίσει να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται, προκειμένου η ΠΑΕ να καταθέσει πλήρη φάκελο για να πάρει αδειοδότηση.

Ο φάκελος είναι σχεδόν έτοιμος και απομένει να συγκεντρωθούν τα τελευταία δικαιολογητικά, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κατάθεσή του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, πιθανότατα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μάλιστα, η κατάθεση του φακέλου είναι πολύ πιθανό να γίνει νωρίτερα από τη συνεδρίαση της ΕΕΑ, που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στις 24 Απριλίου, προκειμένου η Επιτροπή να εξετάσει το φάκελο της θεσσαλικής ομάδας, η οποία θέλει τη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής, που θα της δώσει το δικαίωμα να αγωνισθεί και πάλι στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Άλλωστε, το δρόμο για την κατάθεση φακέλων από Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα είχε δείξει ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Δίκη στο Σκάι» είχε τοποθετηθεί δημόσια λέγοντας ότι οι δύο ομάδες θα πρέπει να καταθέσουν φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στη συνέχεια, εφόσον αποκτήσουν πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, η ΕΠΟ θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνισθούν τη νέα χρονιά.

Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Απριλίου έχει προγραμματιστεί να γίνει η εκδίκαση της προσφυγής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατά της ΕΠΟ από το Διαιτητικό Δικαστήριο, από το οποίο ζητά να ισχύσει η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ, που ανέφερε ότι η ομάδα παραμένει στη Super League με αφαίρεση δέκα βαθμών.

Επίσης, δύο ημέρες αργότερα, στις 26 Απριλίου, είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης από το Διοικητικό Εφετείο, που ο Ολυμπιακός Βόλου ζητά την ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ, που τον απέβαλε από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια δικαίωσης του Ολυμπιακού παίζει ο κόσμος που συγκεντρώθηκε χθες βράδι στην Αγίου Δημητρίου, ενώ πιο πριν υπήρξε ανακοίνωση των AUSTRIAN BOYS που αναφέρει:

«Παραμένουμε ενωμένοι μέχρι την απόλυτη δικαίωση. Επειδή οι εποχές είναι περίεργες και οι στιγμές για την ομάδα μας είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και επειδή πολλά πράγματα λέγονται και δεν γίνονται και άλλα γίνονται και δεν λέγονται, αυτή τη φορά έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Καταρχήν δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας και υποστήριξη στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 Παναγιώτη Μποτσιβάλη και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ με μπροστάρη τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη καταβάλλουν εδώ και πολύ καιρό σημαντικές προσπάθειες προκειμένου η ομάδα μας να δικαιωθεί και να επανέλθει εκεί που ανήκει, δηλαδή στη Super League, και μόνο εκεί. Το νέο ΔΣ της ΠΑΕ έχει πραγματικά αλλάξει σελίδα στο σύλλογο και πιστεύουμε ότι με τις κατάλληλες ενέργειες η δικαίωση είναι κοντά. Θα είμαστε κοντά τους μέχρι την τελική δικαίωση.

Μόνο ενωμένοι θα πετύχουμε την δικαίωση. Έχουμε επίσης να δηλώσουμε ότι όσοι εξωτερικοί ή «εσωτερικοί» εχθροί της ομάδας σκεφτούν και αυτή τη φορά να βάλουν εμπόδια στην προσπάθεια της ομάδας για δικαίωση, όχι απλά θα μας βρούνε απέναντι τους αλλά τους υποσχόμαστε ότι θα το μετανιώσουν πικρά και μόνο που θα το σκεφτούνε. Όσοι λοιπόν προσπαθούνε να χτυπήσουν την ομάδα μας μέσα από δήθεν ανώνυμα blogs και κατηγορίες εναντίον του προέδρου της ομάδας, τους ενημερώνουμε ότι ξέρουμε τα πάντα, ξέρουμε ποιοι είναι και τι επιδιώξεις έχουνε και τους προειδοποιούμε να μην το επιχειρήσουν ξανά.

Γνωρίζουμε πολύ καλά που βρισκόμαστε, γνωρίζουμε πολύ καλά γιατί βρισκόμαστε εδώ σήμερα, δεν ξεχνάμε απολύτως τίποτα, δεν παίρνουμε πίσω ούτε λέξη από όσα έχουμε πει κατά καιρούς για κανέναν, δεν δίνουμε συγχωροχάρτι σε κανέναν. Όμως, η δικαίωση της ομάδας είναι πάνω από όλους και όλα, και για αυτό και δεν θα επιτρέψουμε σε αυτή τη φάση σε κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην ομάδα. Ο αγώνας είναι σε εξέλιξή και προειδοποιούμε όλους ότι είμαστε και θα παραμείνουμε… ΜΑΧΙΜΟΙ μέχρι το τέλος...

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ…!!».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=