ΤΩΡΑ

Τελευταία ενημέρωση: 2012-04-09, 13:13:47
ΤΩΡΑ

«Φείδου χρόνου» έλεγαν οι σοφοί αρχαίοι. Η περιπέτεια του Ολυμπιακού Βόλου που άρχισε στις 23 Αυγούστου με την απόφαση του επί τούτοις διορισμένου προ πενθημέρου ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ - ΕΕΑ πλησιάζει στο τέλος της, αφού πλέον ο χρόνος είναι ελάχιστος για να αποκατασταθεί η ομάδα στη SUPER LEAGUE, θέση που της ανήκει αγωνιστικά αλλά και δικαιοδοτικά με αμετάκλητη απόφαση των οργάνων της ΕΠΟ. Μιας ΕΠΟ που υποτάχθηκε σε πολιτικούς εκβιασμούς με μοχλό τη χρηματοδότηση και αδρανεί μέχρι σήμερα, αφού και προχθές στο Δ.Σ. της δεν θεώρησε σοβαρό το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου ώστε να το συζητήσει, παρά τις αντίθετες υποσχέσεις του Προέδρου της.

Ότι ο αφανισμός της αξιοθαύμαστης ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου με την πανάξια λαμπρή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι μια καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, είναι γεγονός αναμφισβήτητο και αποτελεί πεποίθηση και του τελευταίου Έλληνα φιλάθλου (ακόμα και του δημοσιογράφου κ. Θωμαΐδη). Η πολιτεία εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι δεν κατέστη ενδεχόμενα εφικτό να πείσει η ΠΑΕ για την αλλαγή της μετοχικής της σύνθεσης εμμένει πεισματικά στις αρχικές καταστροφικές της θέσεις που στερούνται οποιασδήποτε νομιμότητας. Οι δηλώσεις του Γιάννη Ιωαννίδη οδηγούν στο αβίαστο συμπέρασμα ότι η ΕΕΑ με νέα σύνθεση θα χορηγήσει πιστοποιητικό, εφόσον πειστεί για τη ΝΕΑ μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ με πρόσωπα κύρους, η οποία δεν συνδέεται με το παρελθόν, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει αποδειχθεί δικαστικά ως «φαύλο», όπως θέλουν οι κύριοι της πρωτεύουσας προτρέχοντας να το εμφανίσουν, θεωρώντας το ως ΜΟΝΗ αιτία αφανισμού μιας ομάδας και μιας πόλης.

Τον τελευταίο καιρό είναι αλήθεια ότι μετά από τη χειμερία νάρκη αφυπνίζεται η ΠΑΕ και δρα προς τη σωστή κατεύθυνση, με μυστικότητα βέβαια, όπως διαρκώς τονίζει, αρκεί αφενός μεν να μην αποτελεί άλλοθι απραξίας αφετέρου δε να μην κρύβεται η αλήθεια από τους χιλιάδες αγνούς Βολιώτες φιλάθλους που αγωνιούν και τόσα προσφέρουν στον αγώνα.

Δυστυχώς όμως με έκπληξη και απορία ακούσαμε δημόσια να αναγνωρίζεται από υπεύθυνα χείλη της ΠΑΕ ότι έγιναν νομικά λάθη, κάτι που όπως είναι φυσικό είναι ολέθριο για τις διεκδικήσεις της ομάδας μας. Είναι παγκοίνως γνωστό ότι νομικά λάθη δεν έγιναν, αντίθετα εντυπωσίασε το γεγονός του πείσματος και της εμμονής του Ολυμπιακού Βόλου να παγώνει το πρωτάθλημα για τρείς και πλέον μήνες με δικαστικές αποφάσεις. Ας μην αδικούμε τον μέχρι τώρα δίκαιο αγώνα της ομάδας. Στην «ευνομούμενη» όμως Ελλάδα οι πολιτικές αποφάσεις δεν ανατρέπονται με νομικές ενέργειες, που μοναδικό σκοπό έχουν να κερδίζουν χρόνο ώστε ή να αλλάξει ο νόμος ή να παραγκωνιστούν αυτοί που τις λαμβάνουν. ΤΩΡΑ είναι ευτυχής η συγκυρία διότι ο νόμος άλλαξε, πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων δεν ζητάει η SUPER LEAGUE και οι πολιτικές αποφάσεις δεν δεσμεύουν την ΕΠΟ, που είναι η μόνη πια αρμόδια να επιβάλλει ποδοσφαιρικές ποινές αποκλεισμού. Αυτό και μόνο αποτελεί μια πρώτη δικαίωση του Ολυμπιακού, ο οποίος διατυμπάνιζε το παράνομο της επιβολής ποδοσφαιρικών ποινών από κυβερνητική επιτροπή - ΕΡΓΑΛΕΙΟ.

Ο υπουργός που στέρησε τους Μεσογειακούς Αγώνες από την πόλη του Βόλου και έδωσε τη χαριστική βολή στην πόλη με τον αφανισμό του Ολυμπιακού ενδεχομένως αλλάξει μετά τις εκλογές. Οι πολιτικές αποφάσεις ανατρέπονται μόνο με νέες πολιτικές αποφάσεις. Ας δραστηριοποιηθούν άπαντες οι πολιτικοί που σε λίγο θα ζητήσουν την ψήφο των πληγωμένων Βολιωτών, ώστε να επιβάλλουν δικαιοσύνη ΤΩΡΑ. Με τα σημερινά δεδομένα είναι μοναδική ευκαιρία η ΕΠΟ να αποκαταστήσει τη τεράστια ΑΔΙΚΙΑ, που η ίδια κατ’εντολήν διέπραξε, γιατί η πόλη δε ζητάει ρουσφέτι. ΑΠΑΙΤΕΙ την ΑΜΕΣΗ εφαρμογή των αποφάσεων των δικαιοδοτικών οργάνων. Η δε εφαρμογή του νόμου στις ευνομούμενες πολιτείες είναι η πεμπτουσία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
2
=