Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Β.: “Μόνο στη φαντασία“

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-16, 16:29:57
Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Β.: “Μόνο στη φαντασία“

Αρνείται τους ισχυρισμούς του Γιώργου Μουλά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, με τη νέα απάντηση του συλλόγου προς τον κ. Μουλά να είναι η εξής:

Προς το μέλος

του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 

κύριο Γεώργιο Μουλά

Κατ’ αρχάς θέλουμε να εκφράσουμε την απογοήτευσή μας για την απουσία σου από την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας με διάφορα προσχήματα.

Είμαστε βέβαιοι ότι η χθεσινή σου ανακοίνωση οφείλεται σε κακή πληροφόρηση.

Τα επεισόδια και οι προπηλακισμοί που αναφέρεις σε αυτήν μόνο στην φαντασία του πιθανώς κακόβουλου πληροφοριοδότη σου συνέβησαν και υπάρχουν δεκάδες παρευρισκόμενοι μάρτυρες όπως και εκπρόσωποι του Τύπου που το πιστοποιούν.

Αυτό που συνέβη πραγματικά στην συνέλευση της 14ης Ιουλίου ήταν η μαζική συγκέντρωση μέσα σε αντίξοες συνθήκες δεκάδων ορκισμένων Ολυμπιακών που δημοκρατικά εξέθεσαν τις απόψεις τους για τα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο μας και ψήφισαν ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου ΔΣ.

Ξέρεις πολύ καλά ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για πολλά χρόνια, ότι σε τόσο μαζικές εκδηλώσεις που κυριαρχεί το πάθος και ο παλμός και κυρίως στους νέους κάποιες στιγμές πιθανόν να ανέβουν για λίγο οι τόνοι.

Το προεδρείο της συνέλευσης και τα μέλη της διοίκησης είχαν την υποχρέωση όπως σωστά υποστηρίζεις να παρέμβουν και  το έκαναν.

Υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα, γιατί η Συνέλευση ηχογραφήθηκε, που το αποδεικνύουν.

Από την άλλη η συμμετοχή σε μία ανοικτή και δημοκρατική συζήτηση δίνει το δικαίωμα στον κάθε ομιλητή να ασκήσει την κριτική του σε πρόσωπα και καταστάσεις που επηρεάζουν και αφορούν τον Ολυμπιακό Βόλου. Ουδεμία ύβρις ή λεκτικός προπηλακισμός υπάρχει σε αυτό, γιατί φυσικά σωματικός δεν υπήρξε ποτέ.

Αντίθετα η αναφορά  "περί κουτάλας" είναι και υβριστική και κολάσιμη ποινικά αν δεν τεκμηριωθεί".

 Δεν πρέπει όμως να παραμείνουμε σε αυτά και δεν θα μείνουμε.

Αυτή η Γ.Σ ήταν ιστορική από κάθε άποψη, γιατί ο Ολυμπιακός μας καταστατικά θωρακίστηκε πλέον από οποιαδήποτε μελλοντική προσπάθεια αλλοίωσης της φυσιογνωμίας του όπως και είχαμε δεσμευθεί όταν εκλεγήκαμε.

 Γνωρίζοντας τα Ολυμπιακά σου αισθήματα σε καλούμε όπως και όλα τα μέλη του ιστορικού μας Συλλόγου σε συστράτευση και συμπόρευση για την ενδυνάμωση και την περαιτέρω ανάπτυξη του Ολυμπιακού Βόλου, αρχής γενόμενης από τις επικείμενες εκλογές, όπου τα μέλη μας θα αναδείξουν αυτούς που θα κρίνουν ότι θα υπηρετήσουν τον Σύλλογο μας καλύτερα.

 Με Ολυμπιακούς χαιρετισμούς 

Για τον ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

 

Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γενικός Γραμματέας

 

Νικόλαος Τσεκούρας                                                         Μουρτζίνος Δημήτριος

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
3
=