Μουλάς: Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-16, 16:26:09
Μουλάς: Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μου

Επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ  του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 απέστειλε ο Γιώργος Μουλάς χθες, σχολιάζοντας όσα έγιναν στη Γενική Συνέλευση.  Αναλυτικά:

«ΘΕΜΑ: Επιβεβαίωση των προβλέψεων μου για την συνέλευση

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,

«Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις» επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και οι προβλέψεις μου, που σας είχα διατυπώσει για την ομαλή διεξαγωγή της χθεσινής γενικής συνέλευσης του Ολυμπιακού.

Οπως πληροφορούμαι από δημοσιογραφικά ρεπορτάζ αλλά και από παρόντα μέλη, δεν έλειψαν, τόσο από επώνυμα στελέχη, όσο και από άτομα εντός της συνέλευσης οι ύβρεις και οι αήθεις χαρακτηρισμοί εναντίον εμού, του δημάρχου κ. Μπέου και άλλων. Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψη ότι τόσο ο δήμαρχος, όσο και εγώ ήμασταν απόντες. Εντούτοις ορισμένοι εντελώς απρόκλητα δεν δίστασαν να μας καθυβρίσουν.

Μπορείτε να αναλογιστείτε τι θα επακολουθούσε αν ήμασταν παρόντες, όπως είχαμε την πρόθεση να κάνομε; Ίσως να υπήρχαν δραματικότερες εξελίξεις.

Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός ότι κανείς από την διοίκηση του Ολυμπιακού δεν προσπάθησε να κατευνάσει τα πράγματα και να μην επιτρέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές εναντίον μελών της ομάδας. Ούτε μία παρατήρηση έστω για τα μάτια του κόσμου. Θα έπρεπε τέτοιου είδους ανεπίτρεπτες συμπεριφορές να καταδικαστούν πάραυτα.

Διαφωνίες μεταξύ μας μπορεί να υπάρχουν, οι τραμπουκισμοί και οι προπηλακισμοί δεν έχουν θέση και δεν τιμούν το ήθος και την ένδοξη  ιστορία του συλλόγου».

Γιώργος Μουλάς

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
6
=