«Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει καθαρίσει από τη βρομιά»

Τελευταία ενημέρωση: 2020-12-09, 21:22:44
Η περίπτωση του Λαρισαίου μέσου Αντώνη Τσιάρα απασχολεί τους ερυθρόλευκους
«Ο Ολυμπιακός Βόλου  έχει καθαρίσει από τη βρομιά»

Δύο προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου ήρθαν να ταράξουν την ηρεμία από την αγωνιστική απραξία των ερυθρόλευκων, με τους Τσιάρα και Μπακουλάτι να διεκδικούν οφειλόμενα και τη βολιώτικη ΠΑΕ να προχωρά σε ανακοίνωση – απάντηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση των προσφυγών των Τσιάρα, Μπακουλάτι κατά του Ολυμπιακού Βόλου, οι υποθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών ήταν από τις ελάχιστες υποθέσεις που εκδικάστηκαν προχθές Δευτέρα στην ΠΕΕΟΔ.

Ο νομικός της ΠΑΕ Παναγιώτης Μπιλίρης κατέθεσε αίτημα αναβολής για τη συζήτηση της προσφυγής του Αντώνη Τσιάρα. Αίτημα το οποίο απορρίφθηκε παρότι ο ίδιος τόνισε ότι: «Οι ομάδες είναι σε αναστολή. Υπάρχει διάθεση για συμβιβαστική λύση και κάνουμε προσπάθεια να υπογράψουμε ιδιωτικό συμφωνητικό».

Η εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Αννα Νικολούση δήλωσε άγνοια, δεν συναίνεσε στην αναβολή και είπε: «Πρέπει να δικάσουμε. Ως σήμερα δεν τα έχουμε βρει. Από την πλευρά μας υπάρχει διάθεση συμβιβασμού, όχι από την πλευρά της ΠΑΕ».

Ο αδερφός του Τσιάρα που κατέθεσε ως μάρτυρας υποστήριξε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων δεν πήρε ευρώ και μίλησε για οφειλόμενα 10.300 ευρώ που αφορούν σε μισθούς και δόσεις από τον Ιανουάριο.

Σε ό,τι αφορά στην προσφυγή του Μπακουλάτι, ο Ολυμπιακός Βόλου κατέθεσε ενστάσεις νόμω και ουσία αβάσιμο, καταχρηστικότητας, ανωτέρας βίας και απρόβλεπτης μεταβολής συνθηκών. Συνομολόγησε τα ποσά πλην των μηνών της αναστολής, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να καταθέτει: «Ήμουν απλήρωτος όλο το συμβόλαιο. Δεν πήρα ούτε έναν μισθό. Μου χρωστούν 7.300 ευρώ».

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ πήρε θέση, βάλλοντας κατά των δύο ποδοσφαιριστών, για να τονίσει πως: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ήταν απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στον «κύριο» Αντώνη Τσιάρα έως και τον Ιανουάριο», ενώ για τον δε Μπακουλάτι δεν… θέλησε να τοποθετηθεί τονίζοντας πως «είναι πράγματι ανάξιο λόγου να ασχοληθούμε».

Επιπρόσθετα στην ανακοίνωση γίνεται λόγος πως ο Ολυμπιακός Βόλου: «Εχει ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ από τη βρομιά του ελληνικού ποδοσφαίρου και από ανθρώπους που δεν σέβονται ούτε ανθρώπους, αλλά ούτε και τις συνθήκες και τις εποχές που ζούμε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

λυμπια΄που θα μας κρίνει όλους!και πος «Σε απάντηση των όσων γράφτηκαν στο ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής σελίδας flnews αναφορικά με τις προσφυγές των Τσιάρα και Μπακουλάτι η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θεωρεί υποχρέωσή της να ενημερώσει το αναγνωστικό κοινό και πρωτίστως τους φιλάθλους της ομάδας μας για τα κάτωθι:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ήταν απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στον «κύριο» Αντώνη Τσιάρα έως και τον Ιανουάριο έχοντας ουσιαστικά καλύψει στο ακέραιο το 70% των υποχρεώσεών της απέναντι στον ποδοσφαιριστή.

Πράγματι με την εμφάνιση της πανδημίας - και φυσικά με όλες τις καταστροφικές συνέπειες που είχε σε όλους τους τομείς της οικονομίας - και την επιβολή της πρώτης καραντίνας από τον Μάρτιο έως και τον Μάιο και εμείς, όπως -και αν όχι όλες- αλλά η συντριπτική πλειονότητα των ΠΑΕ, αδυνατούσαμε να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας. Να σημειωθεί δε εδώ ότι εκείνη τη χρονική περίοδο περιμέναμε να λάβουμε χρήματα από τα τηλεοπτικά και τις χορηγίες, τα οποία και δεν πήραμε ποτέ.

Ενώ λοιπόν ο Αντώνης Τσιάρας ήταν στο ακέραιο πληρωμένος έως και τον Ιανουάριο από την ΠΑΕ και για τους μήνες της καραντίνας πληρωνόταν τα χρήματα που έδινε σε όλους τους εργαζομένους που τέθηκαν σε αναστολή το κράτος εκείνος διεκδικεί και τους μισθούς του για εκείνους τους μήνες που οι ομάδες ήταν σε αναστολή(!) όπως και δώρο Πάσχα και επίδομα αδείας καλοκαιριού! Βέβαια απλήρωτος είναι κάποιος που δουλεύει, προσφέρει και δεν πληρώνεται, όχι κάποιος που κάθεται, πληρώνεται από το κράτος αλλά διεκδικεί και χρήματα που δεν δούλεψε!

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση πως αυτές οι τακτικές και οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες ποδοσφαιριστών δεν αρμόζουν στην ιστορία μας και δεν αξίζουν να φορούν την φανέλα του Συλλόγου μας.

Επίσης θα μπορούσε ο Αντώνης Τσιάρας να πάρει παράδειγμα από άλλους συναδέλφους του όπως ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη και διαχρονική αξία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο οποίος έδειξε το ήθος και την ανθρωπιά του και όχι μόνο δεν διεκδίκησε χρήματα, αλλά ήρθε σε συμβιβαστική λύση το καλοκαίρι με την ΠΑΕ και μάλιστα συνέχισε να είναι στο δυναμικό των ερυθρολεύκων έως και τον Αύγουστο.

Σε ό,τι αφορά στον Αλέξανδρο Μπακουλάτι είναι πράγματι ανάξιο λόγου να ασχοληθούμε. Θα αναφέρουμε μόνο ότι μετά τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζει την καριέρα του στο Α’ Τοπικό Αθηνών.

Ο Ολυμπιακός Βόλου επενδύει σε χαρακτήρες, σε ανθρώπους που έχουν όρεξη να παίξουν μπάλα, που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Ευτυχώς πλέον έχει ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ από τη βρομιά του ελληνικού ποδοσφαίρου και από ανθρώπους που δεν σέβονται ούτε ανθρώπους αλλά ούτε και τις συνθήκες και τις εποχές που ζούμε.

Είμαστε υπερήφανοι για τους ποδοσφαιριστές που αυτή την στιγμή απαρτίζουν την ομάδα μας και ο χρόνος είναι εκείνος που θα μας κρίνει όλους».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=