Οργανώνεται συλλαλητήριο - πορεία

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-02, 13:52:25
Οργανώνεται συλλαλητήριο - πορεία

Ενα νέο πιο μεγάλο συλλαλητήριο - πορεία οργανώνεται από τον κόσμο, όπως έγινε γνωστό από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου απ’ όπου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Φίλοι του Ολυμπιακού, σήμερα Πέμπτη στις 8 μ.μ. στα γραφεία του Ερασιτέχνη εκπρόσωποι όλων των συνδέσμων με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη θα αποφασίσουν και θα οργανώσουν το μεγαλύτερο συλλαλητήριο - πορεία που θα έχει γίνει ποτέ στο Βόλο. Να ξεπεράσουμε ακόμη και το συλλαλητήριο που έγινε πριν χρόνια για τον κατακερματισμό του Πανεπιστημίου.

Τώρα όλα είναι υπέρ μας. Οι εξελίξεις μας δικαιώνουν (ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ, αυτοδιοίκητο), τόσο για την αθωότητα του Αχ. Μπέου, όσο και για την άδικη δίωξη της ομάδας μας.

Όλοι μαζί στο συλλαλητήριο που θα ανακοινωθεί για τις επόμενες μέρες, θα στείλουμε το μήνυμα «εδώ και τώρα δικαίωση και οι υπεύθυνοι να πληρώσουν».

Τι περιμένει ο Πιλάβιος και δεν εκδίδει ένα δελτίου Τύπου, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες και παίρνοντας την πρωτοβουλία για τη δικαίωση της ομάδας μας;

Όλα απομυθοποιήθηκαν και οι εχθροί μας ακόμη αναγνωρίζουν το δίκιο μας. Η ταφόπλακα στις όποιες κατηγορίες είναι οριστική και αμετάκλητη.

Τώρα οι πολιτικοί μας δεν έχουν καμία δικαιολογία στο να αντιδράσουν και να ενεργήσουν άμεσα. Πλέον δεν ζητάμε χάρη, ούτε παρακαλάμε.

Απαιτούμε την άμεση εφαρμογή των νόμων και την αποκατάσταση της αδικίας. Να γίνει τώρα μέσα στον Φλεβάρη η δικαίωση, να επιστρέψουν τον Μάιο οι παίκτες μας όλοι πίσω, τον Ιούνιο να μας αποδοθούν οι αποζημιώσεις και τον Ιούλιο να ασκηθούν διώξεις σε όσους παρανόμησαν εις βάρος μας».

Εκδήλωση του Ερασιτέχνη  την Κυριακή

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κόβει την Κυριακή την πίτα του και σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη αναφέρονται τα εξής:

«Την ερχόμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός Βόλου θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας. Στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου στην Λεωφόρο Αθηνών 25, στις 11.00 το πρωί, όλα θα είναι κόκκινα. Η οικογένεια του Ολυμπιακού θα γιορτάσει την είσοδο του 2012, σε πείσμα φανερών και κρυφών πολέμιων. Η προσέλευση των Βολιωτών φίλων του συλλόγου, θα δώσει άλλη μια ηθική στήριξη και έμπρακτη ώθηση σε όλους εμάς που υπηρετούμε το σωματείο μας.

Το γεγονός, για πρώτη φορά στα χρονικά της πόλης μας, θα έχει χαρακτήρα πανηγυρικό και ελπιδοφόρο, αφού θα εμπλουτιστεί με παρουσίαση και επιδείξεις από τα τμήματα ακαδημιών ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και της αγωνιστικής ομάδας της άρσης βαρών. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δίνει τον αγώνα του σε όλα τα επίπεδα, αντιλαμβανόμενος τις αυξημένες ανάγκες που απορρέουν από την τρέχουσα επικαιρότητα και συμμεριζόμενος τις απαιτήσεις των φιλάθλων του.

Με την ευκαιρία γνωστοποιούμε ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη μας θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώνουν την εγγραφή τους για το 2012, ενώ θα γίνονται δεκτές και εγγραφές νέων μελών. Ο Ολυμπιακός Βόλου, είναι…όλοι εμείς! Η αγάπη στο όνομά του, στην ιστορία του και στα χρώματά του βιώνεται καλύτερα μέσα από τη συσπείρωση και τη συμμετοχή μας. Ισχυρός Ολυμπιακός σημαίνει προσφορά στο Βόλο και τη Μαγνησία.

Καλή αντάμωση!».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=