Συνέχεια μέχρι τη δικαίωση του Ολυμπιακού

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-27, 14:37:16
Συνέχεια μέχρι  τη δικαίωση του Ολυμπιακού

Μετά την επιτυχημένη παρουσία των Βολιωτών την Τετάρτη το βράδυ στους δρόμους που διαδήλωσαν υπέρ της δικαίωσης του Ολυμπιακού το βέβαιο είναι ότι εκτός από τις δικαστικές κινήσεις θα συνεχιστούν και οι κινητοποιήσεις των φίλαθλων.

Χθες μάλιστα εκδόθηκε ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο φιλάθλων Austrian Boys όπου αναφέρονται τα εξής: “Ο κόσμος της Μαγνησίας, του Βόλου και της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου απέδειξαν για άλλη μια φορά τη δύναμη και την αποφασιστικότητά τους. Χιλιάδες πολίτες βγήκαν την Τετάρτη για 23η φορά στους δρόμους του Βόλου για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για τη χούντα που επικρατεί στη χώρα μας και η οποία παραβιάζοντας το αυτοδιοίκητο, τιμώρησε αδίκως την ομαδάρα μας. Οι αγώνες μας θα συνεχιστούν μέχρι την πολυπόθητη δικαίωση.

Όσον αφορά στο χθεσινό απογευματινό ανακοινωθέν του κ. Κώστα Καρτάλη, έχουμε να του απαντήσουμε πως αν ισχύουν αυτά που λέει και θέλει να σώσει τη παρτίδα να υλοποιηθούν ως τέλη Φεβρουαρίου, ειδάλλως το παραμύθι το ξέρουμε: το επόμενο ανακοινωθέν το Μάιο θα αναφέρει: τώρα δεν κυβερνούμε εμείς, κυβερνούν οι… άλλοι.

Για εμάς ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πάνω από όλα. «Olympiakos Volou Uber Alles». Πολλές φορές είναι πάνω από τις οικογένειές μας και φυσικά είναι πάνω από την ίδια μας τη χώρα, την Ελλαδίτσα όπως την κατάντησαν. Ενημερώνουμε ότι έχουμε ετοιμάσει το δικό μας φάκελο να στείλουμε στις 54 ομοσπονδίες της Ευρώπης, στην UEFA και στη FIFA για την παραβίαση αυτοδιοικήτου. Αν δεν επανατοποθετήσουν την ομάδα μας εκεί που ανήκει τότε οι συνέπειες στην Εθνική Ελλάδος και στις ελληνικές ομάδες θα είναι δυσάρεστες και για όλα αυτά θα φταίνε ο Γερουλάνος, ο Μπιτσαξής και πρώτα από όλους ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Οι Βολιώτες θα συνεχίσουν τις κόσμιες διαμαρτυρίες τους μέχρι τη δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου! Δεν ξεχνάμε!

…Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ…!!!”

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
8
=