Παραμένει προφυλακισμένος ο Μπέος

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-14, 09:49:07
Παραμένει προφυλακισμένος ο Μπέος

Ακόμη μία αρνητική απόφαση έλαβε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών στο τελευταίο αίτημα αποφυλάκισης που είχε καταθέσει την περασμένη εβδομάδα ο Αχιλλέας Μπέος.

Οι πληροφορίες των περασμένων ημερών επιβεβαιώθηκαν τελικά χθες με το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών να μην κάνει δεκτό το αίτημα του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε καταθέσει την περασμένη εβδομάδα στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου οδηγήθηκε από τις φυλακές Ναυπλίου αίτημα αποφυλάκισης το οποίο θα εξεταζόταν ούτως ή άλλως καθώς είχε συμπληρωθεί το εξάμηνο της προφυλάκισής του.

Έτσι μετά και την αρνητική εισήγηση του ανακριτή, εκδόθηκε βούλευμα σύμφωνα με το οποίο η προφυλάκιση των τριών παρατείνεται για άλλους έξι μήνες όμως από την πλευρά του Αχιλλέα Μπέου αναμένεται να κατατεθεί νέο αίτημα αποφυλάκισης  αυτή τη φορά στους νέους εφέτες ειδικούς ανακριτές που αναλαμβάνουν την υπόθεση. Η δικογραφία θα φθάσει στα χέρια των νέων εφετών τις προσεχείς ημέρες και αφού ενημερωθούν θα καλέσουν και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους σε απολογία.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
8
=