Ελπίζει σε αλλαγή σκηνικού ο Ολυμπιακός Βόλου!

Τελευταία ενημέρωση: 2011-12-31, 08:57:21
Ελπίζει σε  αλλαγή  σκηνικού ο Ολυμπιακός  Βόλου!

Σε  αλλαγή  σκηνικού  ποντάρει  ο Ολυμπιακός  Βόλου μετά  την αποκάλυψη της  αλληλογραφίας μεταξύ  ΕΠΟ και  FIFA. Η παγκόσμια  ομοσπονδία  πάντως δείχνει  ότι  άκουσε  σοβαρά  τις  καταγγελίες  των  Βολιωτών  για  την  παραβίαση  τού αυτοδιοικήτου, ενώ πρόβλημα  που  θα  εκμεταλλευτούν  οι  Βολιώτες  είναι  και  ο ρόλος της ΕΕΑ  στο νέο  νομοσχέδιο!!!

 Μάλιστα  όπως  φαίνεται  από  την  αποκάλυψη  της αλληλογραφίας -την  οποία  ζήτησε  ο Ολυμπιακός- η FIFA έχει οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι ο ρόλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι παρεμβατικός και έστειλε σαφές μήνυμα στην ΕΠΟ ότι αυτό θα πρέπει να σταματήσει άμεσα και με συγκεκριμένες τροποποιήσεις.

Ο Ολυμπιακός  πάντως  θα  εκμεταλλευθεί  και  τις  ενστάσεις της ΕΠΟ στο νέο νομοσχέδιο όπου υπάρχουν  κύριες διαφωνίες έχουν να κάνουν με το αυτοδιοίκητο με τη σύγκρουση να είναι κατά πολλούς αναπόφευκτη.

Στο νέο νομοσχέδιο προβλέπεται η υποχρέωση των ομοσπονδιών και των συλλόγων να αποδέχονται τις αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

-        Όμως σε λίγες μέρες θα αρχίσει διάλογος μεταξύ Πολιτείας και ΕΠΟ για τις αρμοδιότητες της ΕΕΑ έπειτα από το έγγραφο της FIFA που κάνει λόγο για παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
8
=