Ανακοίνωση του ΣΦΟΒ

Τελευταία ενημέρωση: 2011-12-31, 10:46:07
Ανακοίνωση  του ΣΦΟΒ

  

 

 

«Φίλοι του Ολυμπιακού

Το νέο έτος έρχεται, το 2012 μας επιφυλάσσει την πλήρη δικαίωση της ομάδας μας. Είμαστε πεπεισμένοι με όλα τα στοιχεία που υπάρχουνε για το στόχο και το δόλο των Γερουλάνου, Πιλάβιου, Μπιτσαξή, Νικητιάδη, Παπουτσάκη.

Το 2012 μας επιφυλάσσει τις διώξεις που θα ασκηθούνε σ όλους όσους ζημίωσαν και δίωξαν την ομάδα μας.

Μας επιφυλάσσει την πιθανή εξαφάνιση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και των άλλων ομάδων από το Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο με εντολή ΦΙΦΑ Είμαστε περήφανοι αλλά και τυχεροί που είμαστε Ολυμπιακοί. Τις χαρές και τις συγκινήσεις που μας πρόσφερε αυτή η ομάδα, με κορυφαία χαρά αυτή της Ευρώπης, κάποιοι άλλοι θα τις βλέπουνε μόνο στα δύστυχα όνειρά τους.

Ο Ολυμπιακός μας φέτος με τον προγραμματισμό που είχε κάνει, θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα και την έξοδο στο Τσάμπιονς  Λιγκ. Πιστεύουμε και είμαστε σίγουροι ότι με τη δικαίωσή μας και την επιστροφή όλων των παικτών μιας ο ίδιος στόχος θα επιδιωχθεί και πάλι. Τέλος ευχόμαστε σ όλον τον κόσμο Καλή Χρονιά με υγεία, χαρά και Ειρήνη.

Ευχόμαστε Λευτεριά και δικαίωση στον Αχ. Μπέο και επειδή η κοινωνία μας δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, ευχόμαστε δύναμη στον κόσμο να μπορεί να παλέψει και να διώξει όλους τους ανίκανους και ανεύθυνους πολιτικούς της τελευταίας 20ετίας που φτώχυναν και χρεοκόπησαν την χώρα μας».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=