Περιζήτητοι οι νέοι

Τελευταία ενημέρωση: 2011-12-29, 11:28:25
Περιζήτητοι οι νέοι

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Περιζήτητοι είναι πλέον οι νεαροί ποδοσφαιριστές των ομάδων Νέων Κ-17 και Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου, που έχουν αποκτήσει με απόφαση της ΕΠΟ την δυνατότητα να μετακινηθούν σε άλλες ομάδες μέχρι τον Ιούνιο του 2012.

Οι περισσότεροι παίκτες έχουν επιλέξει ομάδες να αγωνισθούν, ενώ πολλές είναι και οι προτάσεις γι αυτούς στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό που θέλει να τους έχει πίσω το καλοκαίρι...

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι με αίτηση στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ. Εκεί θα πρέπει να απευθυνθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βόλου για να μείνουν προσωρινά ελεύθεροι, να μετακινηθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο

από τον Γενάρη και να επιστρέψουν αυτόματα στη δύναμη του Ολυμπιακού το καλοκαίρι.

Η αίτηση στην ΕΙΜ για την οποία υπάρχει ενημέρωση θα βασίζεται στη σχετική απόφαση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που σε ειδική του συνεδρίαση του αποφάσισε τα ακόλουθα:

“Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, που περιήλθαν σε αυτόν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, έχουν το δικαίωμα της προσωρινής μετεγγραφής σε άλλο ερασιτεχνικό σωματείο στη διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου 2011.

Το δικαίωμα αυτό αποκτούν και εκείνοι οι δεκαπέντε (15) εκ των ποδοσφαιριστών που μετεγγράφησαν στη διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου Ιουλίου - Αυγούστου 2011, επειδή δεν αγωνίστηκαν καθόλου από την ημέρα μετεγγραφής τους. Η διάρκεια της προσωρινής μετεγγραφής είναι έως 30.06.2012. Από 01.07.2012 όλοι οι ποδοσφαιριστές επανέρχονται στη δύναμη του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου.

Κάθε ποδοσφαιριστής του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου που ανήκει στην ως άνω κατηγορία θα πρέπει, με αίτηση του ενώπιον της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ, να κινήσει τις διαδικασίες της προσωρινής απελευθέρωσής του”.

Μετά από αυτά για τα οποία ζήτησε και διευκρινίσεις ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. Τάσος Μπατζιάκας, που άλλωστε συνέβαλε στο να γίνουν οι αλλαγές στο μεταγραφικό καθεστώς από την ΕΠΟ αφού ειδικά οι 15 δεν δικαιούταν μετακίνησης, έκανε γνωστό ότι μόνο μέσω Ε.Ι.Μ. διασφαλίζεται η αυτόματη επιστροφή των παικτών καθώς δεν υπάρχει 6μηνος δανεισμός ή μεταγραφή!

Πάντως οι Νέοι του Ολυμπιακού παραμένουν σε ετοιμότητα και μετά το χθεσινό τους φιλικό έχουν προγραμματίσει ένα ακόμη αύριο με τον Εθνικό στο ΕΑΚ Βόλου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
6
=